Open Nav

Dike Sabrina - Sayang Dek'e Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
        

Intro : C..G..F G C.. C G/B mbiyen koe tau Am Em ngomong lirih ning kupingku.. F G C jare ora bakalan ngeliyo ati.. F G Em janji tulus ning ati Am Dm ora bakal keganti.. G C.. mergo kowe sing dadi lintange ati.. C G/B aku ora bakal lali Am Em kenangan ro kowe.. F G C mergo janji sing kepatri.. C G/B kabeh penjalukmu Am Em ora tau tak semoyo.. F G C nanging nyatane kowe sing suloyo.. Int. F G C..C-G/B Am Em aku wis iso sabar F C nompo sak kabehe kahanan iki Am Em nanging aku ra biso F G yen kowe.. adoh ning atiku.. Reff : Am Em padange sinar rembulan F C soyo suwe soyo kelingan Dm E kelingan.. kowe sing tak sayang.. Am Em tumetes eluh ono pipiku F C yen kelingan kabeh janji janjimu Dm E duh Gusti.. aku kudu piye.. Am aku sayang karo dek'e.. Musik : Am Em F C Dm..E.. Am Em F C Dm..E.. Am Em aku wis iso sabar F C nompo sak kabehe kahanan iki Am Em nanging aku ra biso F G yen kowe.. adoh ning atiku.. Reff : Am Em padange sinar rembulan F C soyo suwe soyo kelingan Dm E kelingan.. kowe sing tak sayang.. Am Em tumetes eluh ono pipiku F C yen kelingan kabeh janji janjimu Dm E duh Gusti.. aku kudu piye.. Am Em padange sinar rembulan F C soyo suwe soyo kelingan Dm E kelingan.. kowe sing tak sayang.. Am Em tumetes eluh ono pipiku F C yen kelingan kabeh janji janjimu Dm E duh Gusti.. aku kudu piye.. Am aku sayang karo dek'e.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : G..D..C D G.. G D/F# mbiyen koe tau Em Bm ngomong lirih ning kupingku.. C D G jare ora bakalan ngeliyo ati.. C D Bm janji tulus ning ati Em Am ora bakal keganti.. D G.. mergo kowe sing dadi lintange ati.. G D/F# aku ora bakal lali Em Bm kenangan ro kowe.. C D G mergo janji sing kepatri.. G D/F# kabeh penjalukmu Em Bm ora tau tak semoyo.. C D G nanging nyatane kowe sing suloyo.. Int. C D G..G-D/F# Em Bm aku wis iso sabar C G nompo sak kabehe kahanan iki Em Bm nanging aku ra biso C D yen kowe.. adoh ning atiku.. Reff : Em Bm padange sinar rembulan C G soyo suwe soyo kelingan Am B kelingan.. kowe sing tak sayang.. Em Bm tumetes eluh ono pipiku C G yen kelingan kabeh janji janjimu Am B duh Gusti.. aku kudu piye.. Em aku sayang karo dek'e.. Musik : Em Bm C G Am..B.. Em Bm C G Am..B.. Em Bm aku wis iso sabar C G nompo sak kabehe kahanan iki Em Bm nanging aku ra biso C D yen kowe.. adoh ning atiku.. Reff : Em Bm padange sinar rembulan C G soyo suwe soyo kelingan Am B kelingan.. kowe sing tak sayang.. Em Bm tumetes eluh ono pipiku C G yen kelingan kabeh janji janjimu Am B duh Gusti.. aku kudu piye.. Em Bm padange sinar rembulan C G soyo suwe soyo kelingan Am B kelingan.. kowe sing tak sayang.. Em Bm tumetes eluh ono pipiku C G yen kelingan kabeh janji janjimu Am B duh Gusti.. aku kudu piye.. Em aku sayang karo dek'e..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Dike Sabrina mudah, kunci gitar Dike Sabrina, chord lagu Dike Sabrina - Sayang Dek'e Dasar , chord dasar Dike Sabrina - Sayang Dek'e Dasar , chordtela Dike Sabrina - Sayang Dek'e Dasar , lirik lagu Dike Sabrina - Sayang Dek'e Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dike Sabrina di youtube: https://youtube.com/watch?v=78YKxS7zyT8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Dike Sabrina

Chord Lagu Lainnya

×