Open Nav

Dike Sabrina - Kok Anggep Sepele Chord Gitar dan Lirik Lagu

25 views
                

Intro : C Am F G C Am F G C wes cukup cukup aku Em wes cukup aku digawe gelo F G C kabeh tresnamu uwis tak lalekno.. C wes ora usah mbalek Em tekamu mung gawe loro atiku F G C janji-janjimu kabeh kuwi palsu.. Dm tak sabarne aku Em nanging koyo ora iso Dm kowe gandeng cah kae G C ning ngarep moto.. Int. Am Em Am C Dm G Reff : Am opo sih kurang aku Em nggonku nresnani kowe F G C kabeh-kabeh uwis tak wenehke.. Am ora keri tresnoku Em tulus teko ning ati F G C ning kowe isih tego mblenjani.. Dm wis tak lilakne Em Am opo sing kok karepke Dm G C tresnoku.. kok anggep sepele.. Musik : C Am F G C wes ora usah mbalek Em tekamu mung gawe loro atiku F G C janji-janjimu kabeh kuwi palsu.. Dm tak sabarne aku Em nanging koyo ora iso Dm kowe gandeng cah kae G C ning ngarep moto.. Int. Am Em Am C Dm G Reff : Am opo sih kurang aku Em nggonku nresnani kowe F G C kabeh-kabeh uwis tak wenehke.. Am ora keri tresnoku Em tulus teko ning ati F G C ning kowe isih tego mblenjani.. Dm wis tak lilakne Em Am opo sing kok karepke Dm G C tresnoku.. kok anggep sepele.. Dm wis tak lilakne Em Am opo sing kok karepke Dm G C tresnoku.. kok anggep sepele..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Dike Sabrina mudah, kunci gitar Dike Sabrina, chord lagu Dike Sabrina - Kok Anggep Sepele Dasar , chord dasar Dike Sabrina - Kok Anggep Sepele Dasar , chordtela Dike Sabrina - Kok Anggep Sepele Dasar , lirik lagu Dike Sabrina - Kok Anggep Sepele Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dike Sabrina di youtube: https://youtube.com/watch?v=QEMf4_cjhIw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Dike Sabrina

Chord Lagu Lainnya

×