Open Nav

Didik Budi feat. Cindi - Nerimo Pisah Chord Gitar dan Lirik Lagu

19 views
                

Intro : F G Em Am Dm G C... C Ora gampang.. C7 F nggonku nglalekke kabeh kenangan.. Fm sing ketoto rabi.. Em neng relung ati iki.. Dm G C G koe wis kepatri dadi nomer siji... C Nanging piye.. C7 F kabeh iki mergo wong tuoku.. Fm sing ra paring restu.. Em kanggo hubungane dewe.. Dm G C mugo wae kowe iso sadar diri... Dm G C Am Gek nerimo.. seng legowo.. Dm G C mugo nganti ikhlas.. ra dadi kuciwo.. Reff : F G Iki pancen dalane Gusti.. Em Am kowe ro aku ora dadi siji.. Dm G C kudu tak trimo senajan ati iki loro... F G Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku.. Em Am sek durung iso nompo kahananmu.. Dm G C aku pasrah nek pancen kudu pisah... Musik : F G Em Am Dm G C.. F G Em Am Dm G C... C Nanging piye.. C7 F kabeh iki mergo wong tuoku Fm sing ra paring restu.. Em kanggo hubungane dewe.. Dm G C mugo wae kowe iso sadar diri... Dm G C Am Gek nerimo.. seng legowo.. Dm G C mugo nganti ikhlas.. ra dadi kuciwo... Reff : F G Iki pancen dalane Gusti.. Em Am kowe ro aku ora dadi siji.. Dm G C kudu tak trimo senajan ati iki loro... F G Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku.. Em Am sek durung iso nompo kahananmu.. Dm G C aku pasrah nek pancen kudu pisah... F G Iki pancen dalane Gusti.. Em Am kowe ro aku ora dadi siji.. Dm G C kudu tak trimo senajan ati iki loro... F G Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku.. Em Am sek durung iso nompo kahananmu.. Dm G C aku pasrah nek pancen kudu pisah.. Dm G C aku pasrah nek pancen kudu pisah... -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D E C#m F#m Bm E A... A Ora gampang.. A7 D nggonku nglalekke kabeh kenangan.. Dm sing ketoto rabi.. C#m neng relung ati iki.. Bm E A E koe wis kepatri dadi nomer siji... A Nanging piye.. A7 D kabeh iki mergo wong tuoku.. Dm sing ra paring restu.. C#m kanggo hubungane dewe.. Bm E A mugo wae kowe iso sadar diri... Bm E A F#m Gek nerimo.. seng legowo.. Bm E A mugo nganti ikhlas.. ra dadi kuciwo.. Reff : D E Iki pancen dalane Gusti.. C#m F#m kowe ro aku ora dadi siji.. Bm E A kudu tak trimo senajan ati iki loro... D E Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku.. C#m F#m sek durung iso nompo kahananmu.. Bm E A aku pasrah nek pancen kudu pisah... Musik : D E C#m F#m Bm E A.. D E C#m F#m Bm E A... A Nanging piye.. A7 D kabeh iki mergo wong tuoku Dm sing ra paring restu.. C#m kanggo hubungane dewe.. Bm E A mugo wae kowe iso sadar diri... Bm E A F#m Gek nerimo.. seng legowo.. Bm E A mugo nganti ikhlas.. ra dadi kuciwo... Reff : D E Iki pancen dalane Gusti.. C#m F#m kowe ro aku ora dadi siji.. Bm E A kudu tak trimo senajan ati iki loro... D E Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku.. C#m F#m sek durung iso nompo kahananmu.. Bm E A aku pasrah nek pancen kudu pisah... D E Iki pancen dalane Gusti.. C#m F#m kowe ro aku ora dadi siji.. Bm E A kudu tak trimo senajan ati iki loro... D E Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku.. C#m F#m sek durung iso nompo kahananmu.. Bm E A aku pasrah nek pancen kudu pisah.. Bm E A aku pasrah nek pancen kudu pisah...


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Didik Budi mudah, kunci gitar Didik Budi, chord lagu Didik Budi feat. Cindi - Nerimo Pisah Dasar , chord dasar Didik Budi feat. Cindi - Nerimo Pisah Dasar , chordtela Didik Budi feat. Cindi - Nerimo Pisah Dasar , lirik lagu Didik Budi feat. Cindi - Nerimo Pisah Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didik Budi di youtube: https://youtube.com/watch?v=omWLX63FeL4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Didik Budi

Chord Lagu Lainnya

×