Open Nav

Didi Kempot - Sewu Kuto Chord Gitar dan Lirik Lagu

20 views
        

Intro : C Em F G C C Em Sewu kuto uwis tak liwati F C G Sewu ati tak takoni C Em Nanging kabeh podo ra ngerteni F C G Lungamu neng endi Am F Pirang taun anggonku nggoleki C G C Seprene durung biso nemoni Interlude : Am Dm G C Reff: Dm G C Am Wis tak cobo nglaliake F G C Jenengmu soko atiku F G C G Am  Sak tenane aku ora ngapusi Dm G C G Isih tresno sliramu (*) C Em Umpamane kowe uwis mulyo F C G Lilo aku lilo C Em Yo mung siji dadi panyuwunku F C G Aku pengen ketemu (#) Am F Senajan sak kedeping moto C Em C Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo Intro: Em F C Am G C Reff: Dm G C Am Wis tak cobo nglaliake F G C Jenengmu soko atiku F G C G Am  Sak tenane aku ora ngapusi Dm G C G Isih tresno sliramu (*) C Em Umpamane kowe uwis mulyo F C G Lilo aku lilo C Em Yo mung siji dadi panyuwunku F C G Aku pengen ketemu Am F Senajan wektu mung sedelo C Em C Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo (#) Am F Senajan sak kedeping moto C Em C Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo Kunci Originalnya do = G


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - Sewu Kuto Dasar , chord dasar Didi Kempot - Sewu Kuto Dasar , chordtela Didi Kempot - Sewu Kuto Dasar , lirik lagu Didi Kempot - Sewu Kuto Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=zu5JmDj5SKE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

×