Open Nav

Didi Kempot - Ora Iso Mulih Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
                Capo fret 5

Intro : C..Am..F..C..
        Dm G C...

✥
C Am F C
Mak.. bapak, aku ra biso mulih
  Am Dm G
Bodo iki atiku sedih..
C Am F C
Mak.. bapak, aku ora teko
      Am Dm G
Nengkene aku isih kerjo..

F G C Am
.. Mung donga lan pujimu
         F G
Sing tak suwun jroning uripku..

*)
C Am F C
Mak.. bapak, uwis ojo nangis
  Am Dm G
Woconen layang sing tak tulis..
C Am F C
Mak.. bapak, ngapuranen aku
    Am Dm G
Yen ono salah lan luputku..

#)
F G C Am
.. Neng kene koyongene rasane
         F G C
Pingin mulih isih kurang sangune..

Int. Dm..Em..G..C..

Reff :
 G C
 Suwarane takbir ing wayah wengi
 G C
 Ngelingke salah dosa iki
 G C
 Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
        F G C
 Ngapuranen dosane anakmu iki..

*)
C Am F C
Mak.. bapak, uwis ojo nangis
  Am Dm G
Woconen layang sing tak tulis..
C Am F C
Mak.. bapak, ngapuranen aku
    Am Dm G
Yen ono salah lan luputku..

#)
F G C Am
.. Neng kene koyongene rasane
         F G C
Pingin mulih isih kurang sangune..

Int. Dm..Em..G..C..

Reff :
 G C
 Suwarane takbir ing wayah wengi
 G C
 Ngelingke salah dosa iki
 G C
 Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
        F G C
 Ngapuranen dosane anakmu iki..

 G C
 Suwarane takbir ing wayah wengi
 G C
 Ngelingke salah dosa iki
 G C
 Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
        F G C
 Ngapuranen dosane anakmu iki..
        F G C
 Ngapuranen dosane anakmu iki..

Outro: C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F..Dm..Bb..F..
        Gm C F..

✥
F Dm Bb F
Mak.. bapak, aku ra biso mulih 
  Dm Gm C
Bodo iki atiku sedih..
F Dm Bb F
Mak.. bapak, aku ora teko
      Dm Gm C
Nengkene aku isih kerjo..

Bb C F Dm
.. Mung donga lan pujimu
         Bb C
Sing tak suwun jroning uripku..

*)
F Dm Bb F
Mak.. bapak, uwis ojo nangis
  Dm Gm C
Woconen layang sing tak tulis..
F Dm Bb F
Mak.. bapak, ngapuranen aku
    Dm Gm C
Yen ono salah lan luputku..

#)
Bb C F Dm
.. Neng kene koyongene rasane
         Bb C F  
Pingin mulih isih kurang sangune..

Int. Gm..Am..C..F..

Reff :
 C F
 Suwarane takbir ing wayah wengi
 C F
 Ngelingke salah dosa iki
 C F
 Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
        Bb C F
 Ngapuranen dosane anakmu iki..


*)
F Dm Bb F
Mak.. bapak, uwis ojo nangis
  Dm Gm C
Woconen layang sing tak tulis..
F Dm Bb F
Mak.. bapak, ngapuranen aku
    Dm Gm C
Yen ono salah lan luputku..

#)
Bb C F Dm
.. Neng kene koyongene rasane
         Bb C F  
Pingin mulih isih kurang sangune..

Int. Gm..Am..C..F..

Reff :
 C F
 Suwarane takbir ing wayah wengi
 C F
 Ngelingke salah dosa iki
 C F
 Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
        Bb C F
 Ngapuranen dosane anakmu iki..

 C F
 Suwarane takbir ing wayah wengi
 C F
 Ngelingke salah dosa iki
 C F
 Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
        Bb C F
 Ngapuranen dosane anakmu iki..
        Bb C F
 Ngapuranen dosane anakmu iki..

Outro: F..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - Ora Iso Mulih Dasar , chord dasar Didi Kempot - Ora Iso Mulih Dasar , chordtela Didi Kempot - Ora Iso Mulih Dasar , lirik lagu Didi Kempot - Ora Iso Mulih Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=Xm_smtgcPws

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

×