Open Nav

Didi Kempot & Levy Ciprut - Aku Kangen Aku Rindu Chord Gitar dan Lirik Lagu

18 views
        

Intro : Am..F..E..Am.. Dm..Am..E..Am.. E Am rasane ketiban ndaru F Dm naliko aku nompo layangmu E layang kangen layang rindu F Am suk kapan anggone bakal ketemu.. E Am taunono windonono F Dm sumpah janji ku ra bakal cidro E aku eling dek semono F E Am uwong ayu tresnaku ra ono liyo.. Int. G..Am..G..Am.. Reff : Am E Am wong bagus aku kangen aku rindu Am E A Am rino wengi kowe tansah mbedo ati Dm nadjan adoh aku ningkene papane E Am E nanging tresnaku ora ono bedane.. Am E Am wong bagus aku kangen aku rindu Am E A Am rino wengi kowe tansah mbedo ati Dm nadjan di palangono gunung sewu E Am nanging tresnaku mung kanggo sliramu.. E Am tak suwun rino lan wengi F Dm mugo antuk berkahing hyang widhi E tansah manggiho raharjo F E Am E tinebehno gudo lan rubedo.. Musik : Am..F..Dm.. E..F E Am.. E Am rasane ketiban ndaru F Dm naliko aku nompo layangmu E layang kangen layang rindu F Am suk kapan anggone bakal ketemu.. E Am taunono windonono F Dm sumpah janji ku ra bakal cidro E aku eling dek semono F E Am uwong ayu tresnaku ra ono liyo.. Int. G..Am..G..Am.. Reff : Am E Am wong bagus aku kangen aku rindu Am E A Am rino wengi kowe tansah mbedo ati Dm nadjan adoh aku ningkene papane E Am E nanging tresnaku ora ono bedane.. Am E Am wong bagus aku kangen aku rindu Am E A Am rino wengi kowe tansah mbedo ati Dm nadjan di palangono gunung sewu E Am nanging tresnaku mung kanggo sliramu.. E Am tak suwun rino lan wengi F Dm mugo antuk berkahing hyang widhi E tansah manggiho raharjo F E Am F E Am tinebehno gudo lan rubedo.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Gm..D#..D..Gm.. Cm..Gm..D..Gm.. D Gm rasane ketiban ndaru D# Cm naliko aku nompo layangmu D layang kangen layang rindu D# Gm suk kapan anggone bakal ketemu.. D Gm taunono windonono D# Cm sumpah janji ku ra bakal cidro D aku eling dek semono D# D Gm uwong ayu tresnaku ra ono liyo.. Int. F..Gm..F..Gm.. Reff : Gm D Gm wong bagus aku kangen aku rindu Gm D G Gm rino wengi kowe tansah mbedo ati Cm nadjan adoh aku ningkene papane D Gm D nanging tresnaku ora ono bedane.. Gm D Gm wong bagus aku kangen aku rindu Gm D G Gm rino wengi kowe tansah mbedo ati Cm nadjan di palangono gunung sewu D Gm nanging tresnaku mung kanggo sliramu.. D Gm tak suwun rino lan wengi D# Cm mugo antuk berkahing hyang widhi D tansah manggiho raharjo D# D Gm D tinebehno gudo lan rubedo.. Musik : Gm..D#..Cm.. D..D# D Gm.. D Gm rasane ketiban ndaru D# Cm naliko aku nompo layangmu D layang kangen layang rindu D# Gm suk kapan anggone bakal ketemu.. D Gm taunono windonono D# Cm sumpah janji ku ra bakal cidro D aku eling dek semono D# D Gm uwong ayu tresnaku ra ono liyo.. Int. F..Gm..F..Gm.. Reff : Gm D Gm wong bagus aku kangen aku rindu Gm D G Gm rino wengi kowe tansah mbedo ati Cm nadjan adoh aku ningkene papane D Gm D nanging tresnaku ora ono bedane.. Gm D Gm wong bagus aku kangen aku rindu Gm D G Gm rino wengi kowe tansah mbedo ati Cm nadjan di palangono gunung sewu D Gm nanging tresnaku mung kanggo sliramu.. D Gm tak suwun rino lan wengi D# Cm mugo antuk berkahing hyang widhi D tansah manggiho raharjo D# D Gm D# D Gm tinebehno gudo lan rubedo..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot & Levy Ciprut - Aku Kangen Aku Rindu Dasar , chord dasar Didi Kempot & Levy Ciprut - Aku Kangen Aku Rindu Dasar , chordtela Didi Kempot & Levy Ciprut - Aku Kangen Aku Rindu Dasar , lirik lagu Didi Kempot & Levy Ciprut - Aku Kangen Aku Rindu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=Syyf2Or-qCI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

×