menu

Didi Kempot - Eling Kowe Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
Transpose Font
Intro : C Em F G
        C Em F G

C                     Em
jangkrik ngerik ing tengah wengi
   F          C
nambahi kangenku..
C                 Em
saben wengi ora biso turu
     F         G
mung eling awakmu..

Dm               Am
telpon muni tak angkat
        Dm           Am
cah ayu kuwi dudu suaramu
 Dm            Am
atiku tambah nelongso
          Dm           Am
sok kapan aku biso ketemu
   G
sliramu..

Reff :
        C
 aku pengen..
         F           C
 nyawang cahyaning bulan
        C
 aku pengen..
        D          G
 tansah andhum katresnan
        C
 aku pengen..
         F             C
 nyawang gebyaring lintang
        C
 aku pengen..
     D        G
 lungguh sesandingan..

Musik : C E F G
        C E F G C..

  C             Em
suoro adzan ngelingke aku
    F       C
gek opo dosaku
C                 Em
yen ono salah lan luputku
     F          G
kuwi kabeh salahku..

Dm               Am
telpon muni tak angkat
        Dm           Am
cah ayu kuwi dudu suaramu
 Dm            Am
atiku tambah nelongso
          Dm           Am
sok kapan aku biso ketemu
   G
sliramu..

Reff :
        C
 aku pengen..
         F           C
 nyawang cahyaning bulan
        C
 aku pengen..
        D          G
 tansah andhum katresnan
        C
 aku pengen..
         F             C
 nyawang gebyaring lintang
        C
 aku pengen..
     D        G
 lungguh sesandingan..

        C
 aku pengen..
         F           C
 nyawang cahyaning bulan
        C
 aku pengen..
        D          G
 tansah andhum katresnan
        C
 aku pengen..
         F             C
 nyawang gebyaring lintang
        C
 aku pengen..
     D        G
 lungguh sesandingan..

               C
 aku aku aku pengen..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A C#m D E
        A C#m D E

A                     C#m
jangkrik ngerik ing tengah wengi
   D          A
nambahi kangenku..
A                 C#m
saben wengi ora biso turu
     D         E
mung eling awakmu..

Bm               F#m
telpon muni tak angkat
        Bm           F#m
cah ayu kuwi dudu suaramu
 Bm            F#m
atiku tambah nelongso
          Bm           F#m
sok kapan aku biso ketemu
   E
sliramu..

Reff :
        A 
 aku pengen..
         D           A
 nyawang cahyaning bulan
        A 
 aku pengen..
        B          E  
 tansah andhum katresnan
        A 
 aku pengen..
         D             A   
 nyawang gebyaring lintang
        A 
 aku pengen..
     B        E
 lungguh sesandingan..

Musik : A C# D E
        A C# D E A..

  A             C#m
suoro adzan ngelingke aku
    D       A
gek opo dosaku
A                 C#m
yen ono salah lan luputku
     D          E
kuwi kabeh salahku..

Bm               F#m
telpon muni tak angkat
        Bm           F#m
cah ayu kuwi dudu suaramu
 Bm            F#m
atiku tambah nelongso
          Bm           F#m
sok kapan aku biso ketemu
   E
sliramu..

Reff :
        A 
 aku pengen..
         D           A
 nyawang cahyaning bulan
        A 
 aku pengen..
        B          E  
 tansah andhum katresnan
        A 
 aku pengen..
         D             A   
 nyawang gebyaring lintang
        A 
 aku pengen..
     B        E
 lungguh sesandingan..

        A 
 aku pengen..
         D           A
 nyawang cahyaning bulan
        A 
 aku pengen..
        B          E  
 tansah andhum katresnan
        A 
 aku pengen..
         D             A   
 nyawang gebyaring lintang
        A 
 aku pengen..
     B        E
 lungguh sesandingan..

               A
 aku aku aku pengen..
        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×