Open Nav

Didi Kempot - Banyu Langit Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
        

Intro : C..F..C..F…. Em-Dm..G..C.. C ….Sworo angin Em Angin sing ngreridu ati F ….Ngelingake.. G Sliramu sing tak tresnani.. C ….Pingin nangis Em Ngetokke eluh neng pipi F ….Suwe ra weruh G Senajan mung ono ngimpi.. Am Em Ngalemo.. ngalem ning dadaku…. F G Tambanono roso kangen ning atiku Am Em Ngalemo.. ngalemo ning aku…. F G Ben ra adem kesiram udaning dalu…. C ….Banyu langit Em Sing ono nduwur kayangan F ….Watu gede G Kalingan mendunge udan.. C ….Telesono.. Em Atine wong sing kasmaran F ….Setio janji G Seprene tansah kelingan.. #) Am Em Ademe…. gunung merapi purbO F Melu krungu suaramu G Ngomongke opo Am Em Ademe…. gunung merapi purbO F G Sing neng langgran wonosari C Yogjokarto.. Musik: C..Em..F..G.. Am..Em..F..Dm..G….. Reff: Am Janjine.. Em Lungane ra nganti suwe suwe F Pamit esuk lungane G Ra nganti sore.. Am Janjine.. Em Lungo ra nganti semene suwene F G Nganti kapan tak enteni C Sak tekane.. C ….Udan grimis Em Telesono klambi iki F ….Jroning dodo G Ben ra garing ngekep janji C ….Ora lamis Em Gedene nggonku nresnani F ….Nganti kapan G Aku ora biso lali….. ##) Am Em Ademe…. gunung merapi purbO F Melu krungu suaramu G Ngomongke opo Am Em Ademe…. gunung merapi purbO F Sing neng langgran G Wonosari Yogjokarto.. Reff: Am Janjine.. Em Lungane ra nganti suwe suwe F Pamit esuk lungane G Ra nganti sore.. Am Janjine.. Em Lungo ra nganti semene suwene F G Nganti kapan tak enteni C Sak tekane.. Outro : C..Em..F..G..C.. [[[original chord]]] Intro : Bb..D#..Bb..D#.. Dm-Cm..F..Bb.. Bb ….Sworo angin Dm Angin sing ngreridu ati D# ….Ngelingake.. F Sliramu sing tak tresnani Bb ….Pingin nangis Dm Ngetokke eluh neng pipi D# ….Suwe ra weruh F Senajan mung ono ngimpi.. Gm Dm Ngalemo.. ngalem ning dadaku…. D# F Tambanono roso kangen ning atiku Gm Dm Ngalemo.. ngalemo ning aku…. D# F Ben ra adem kesiram udaning dalu…. Bb ….Banyu langit Dm Sing ono nduwur kayangan D# ….Watu gede F Kalingan mendunge udan Bb ….Telesono.. Dm Atine wong sing kasmaran D# ….Setio janji F Seprene tansah kelingan #) Gm Dm Ademe…. gunung merapi purbO D# Melu krungu suaramu F Ngomongke opo Gm Dm Ademe…. gunung merapi purbO D# F Sing neng langgran wonosari Bb Yogjokarto.. Musik: Bb..Dm..D#..F.. Gm..Dm..D#..Cm..F.. Reff: Gm Janjine.. Dm Lungane ra nganti suwe suwe D# Pamit esuk lungane F Ra nganti sore.. Gm Janjine.. Dm Lungo ra nganti semene suwene D# F Nganti kapan tak enteni Bb Sak tekane.. Bb ….Udan grimis Dm Telesono klambi iki D# ….Jroning dodo F Ben ra garing ngekep janji Bb ….Ora lamis Dm gedene nggonku nresnani D# ….Nganti kapan F Aku ora biso lali….. ##) Gm Dm Ademe…. gunung merapi purbO D# Melu krungu suaramu F Ngomongke opo Gm Dm Ademe…. gunung merapi purbO D# Sing neng langgran F Wonosari Yogjokarto.. Reff: Gm Janjine.. Dm Lungane ra nganti suwe suwe D# Pamit esuk lungane F Ra nganti sore.. Gm Janjine.. Dm Lungo ra nganti semene suwene D# F Nganti kapan tak enteni Bb Sak tekane.. Outro : Bb..Dm..D#..F..Bb..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - Banyu Langit Dasar , chord dasar Didi Kempot - Banyu Langit Dasar , chordtela Didi Kempot - Banyu Langit Dasar , lirik lagu Didi Kempot - Banyu Langit Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=20_CyA4CCTs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

×