Open Nav

Didi Kempot & Agus S - Sate Ambal Chord Gitar dan Lirik Lagu

32 views
                

Intro : C G F F G C C Emping mlinjo gulo jowo.. F Eling-eling kulo niki tiyang ndeso.. F Mbener wetan sing kaloko.. G C Satene ambal.. pancene eco.. C Manise nemplek neng lambe (ayo mbe) F Nganti tuwek ora ilang rasane.. F Kegowo tekan neng ngimpi.. G C Eling simbah sing ngoleh-olehi Int. F G F G C Reff: C Eling rasane lali rupane.. G Wis kesuwen ra mampir warunge.. F Klumat klamet koyo wong ngidam rasane.. G C Sate ambal sing awe-awe.. C Neng kebumen mas mampiro mrene.. G Jo kesuwen wis tak cepakke.. F Sate ambal enak rasane.. G C Monggo pinarak disekecakke.. C Manise nemplek neng lambe (ayo mbe) F Nganti tuwek ora ilang rasane.. F Kegowo tekan neng ngimpi.. G C Eling simbah sing ndulang naliko kuwi.. Musik : C F, F G C C Emping mlinjo gulo jowo.. F Eling-eling kulo niki tiyang ndeso.. F Mbener wetan sing kaloko.. G C Satene ambal.. pancene eco.. C Manise nemplek neng lambe (ayo mbe) F Nganti tuwek ora ilang rasane.. F Kegowo tekan neng ngimpi.. G C Eling simbah sing ngoleh-olehi Int. F G F G C Reff: C Eling rasane lali rupane.. G Wis kesuwen ra mampir warunge.. F Klumat klamet koyo wong ngidam rasane.. G C Sate ambal sing awe-awe.. C Neng kebumen mas mampiro mrene.. G Jo kesuwen wis tak cepakke.. F Sate ambal enak rasane.. G (C) Monggo pinarak disekecakke.. Outro : C F C F C F..C.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : F C Bb Bb C F F Emping mlinjo gulo jowo.. Bb Eling-eling kulo niki tiyang ndeso.. Bb Mbener wetan sing kaloko.. C F Satene ambal.. pancene eco.. F Manise nemplek neng lambe (ayo mbe) Bb Nganti tuwek ora ilang rasane.. Bb Kegowo tekan neng ngimpi.. C F Eling simbah sing ngoleh-olehi Int. Bb C Bb C F Reff: F Eling rasane lali rupane.. C Wis kesuwen ra mampir warunge.. Bb Klumat klamet koyo wong ngidam rasane.. C F Sate ambal sing awe-awe.. F Neng kebumen mas mampiro mrene.. C Jo kesuwen wis tak cepakke.. Bb Sate ambal enak rasane.. C F Monggo pinarak disekecakke.. F Manise nemplek neng lambe (ayo mbe) Bb Nganti tuwek ora ilang rasane.. Bb Kegowo tekan neng ngimpi.. C F Eling simbah sing ndulang naliko kuwi.. Musik : F Bb, Bb C F F Emping mlinjo gulo jowo.. Bb Eling-eling kulo niki tiyang ndeso.. Bb Mbener wetan sing kaloko.. C F Satene ambal.. pancene eco.. F Manise nemplek neng lambe (ayo mbe) Bb Nganti tuwek ora ilang rasane.. Bb Kegowo tekan neng ngimpi.. C F Eling simbah sing ngoleh-olehi Int. Bb C Bb C F Reff: F Eling rasane lali rupane.. C Wis kesuwen ra mampir warunge.. Bb Klumat klamet koyo wong ngidam rasane.. C F Sate ambal sing awe-awe.. F Neng kebumen mas mampiro mrene.. C Jo kesuwen wis tak cepakke.. Bb Sate ambal enak rasane.. C (F) Monggo pinarak disekecakke.. Outro : F Bb F Bb F Bb..F..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot & Agus S - Sate Ambal Dasar , chord dasar Didi Kempot & Agus S - Sate Ambal Dasar , chordtela Didi Kempot & Agus S - Sate Ambal Dasar , lirik lagu Didi Kempot & Agus S - Sate Ambal Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=LcELNBCiRx8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

×