menu

Didi Kempot - Ademe Kutho Malang Chord Gitar dan Lirik

Didi Kempot Didi Kempot 63 views
Transpose Font
Capo di fret 1

Intro : C..Am..F..G..  
        C..Am..F….G..

  C
Umpamane kowe
            Em
ngerti sing ono atiku
          F          D/F#
Nganti seprene mung kowe
          C
sing gawe rindu..
    Am
Ra ono uwong liyo
          F
sing biso nambani
          D
Yen ra nyawang esemmu
           G
ing wengi iki..

Int. Dm G

*)
    C
Kembang-kembang tresno
        Em
pahite mahkutho dewo
    F         D/F#
Ora biso nambani
        C
yen aku gelo..
        Am
Yen nganti kowe lali
        F
marang aku iki
      Dm       G
Tak tagih janjimu
          C
neng singosari..

Musik : Am..Em..Dm G C..G

Reff:
     C
  Ademe kutho malang
            Em
  ing wayah wengi
           Dm         G
  Nganti seprene sing tansah
          C      G
  setyo ngancani..
        C
  Tak gegem kenceng kenceng
              Em
  neng tangan iki
       F       D
  Janjimu seprene
             G
  sing tak enteni..

#)
    C
  Umpamane kowe
              Em
  ngerti sing ono atiku
            F           D/F#
  Nganti seprene sing gawe
             C
  kangen lan rindu..
      Am
  Ra ono uwong liyo
            F
  sing biso nambani
            Dm       G
  Yen ra nyawang esemmu
            C
  ing wengi iki..

Musik : Am..Em..Dm G C..G
        Am..F..D..G..G..  

*)
    C
Kembang-kembang tresno
        Em
pahite mahkutho dewo
    F         D/F#
Ora biso nambani
        C
yen aku gelo..
        Am
Yen nganti kowe lali
        F
marang aku iki
      Dm       G
Tak tagih janjimu
          C
neng singosari..

Musik : Am..Em..Dm G C..G

Reff:
     C
  Ademe kutho malang
            Em
  ing wayah wengi
           Dm         G
  Nganti seprene sing tansah
          C      G
  setyo ngancani..
        C
  Tak gegem kenceng kenceng
              Em
  neng tangan iki
       F       D
  Janjimu seprene
             G
  sing tak enteni..

#)
    C
  Umpamane kowe
              Em
  ngerti sing ono atiku
            F           D/F#
  Nganti seprene sing gawe
             C
  kangen lan rindu..
      Am
  Ra ono uwong liyo
            F
  sing biso nambani
            Dm       G
  Yen ra nyawang esemmu
            C
  ing wengi iki..
      Am
  Ra ono uwong liyo
            F
  sing biso nambani
            Dm       G
  Yen ra nyawang esemmu
            C
  neng singosari..

Outro : C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C#..A#m..F#..G#..
        C#..A#m..F#..G#..

  C#
Umpamane kowe 
            Fm
ngerti sing ono atiku
          F#         D#/G
Nganti seprene mung kowe 
          C#
sing gawe rindu..
    A#m
Ra ono uwong liyo 
          F#
sing biso nambani
          D# 
Yen ra nyawang esemmu 
           G#  
ing wengi iki..

Int. D#m G#

*)
    C#
Kembang-kembang tresno 
        Fm
pahite mahkutho dewo
    F#        D#/G
Ora biso nambani 
        C#
yen aku gelo..
        A#m
Yen nganti kowe lali 
        F#
marang aku iki
      D#m      G#
Tak tagih janjimu 
          C#
neng singosari..

Musik : A#m..Fm..D#m G# C#..G#

Reff:
     C#
  Ademe kutho malang 
            Fm
  ing wayah wengi
           D#m        G#
  Nganti seprene sing tansah 
          C#     G#
  setyo ngancani..
        C#
  Tak gegem kenceng kenceng 
              Fm
  neng tangan iki
       F#      D# 
  Janjimu seprene 
             G# 
  sing tak enteni..

#)
    C#
  Umpamane kowe 
              Fm
  ngerti sing ono atiku
            F#          D#/G
  Nganti seprene sing gawe 
             C#
  kangen lan rindu..
      A#m
  Ra ono uwong liyo 
            F#
  sing biso nambani
            D#m      G#
  Yen ra nyawang esemmu 
            C#  
  ing wengi iki..

Musik : A#m..Fm..D#m G# C#..G#
        A#m..F#..D#..G#..G#..

*)
    C#
Kembang-kembang tresno 
        Fm
pahite mahkutho dewo
    F#        D#/G
Ora biso nambani 
        C#
yen aku gelo..
        A#m
Yen nganti kowe lali 
        F#
marang aku iki
      D#m      G#
Tak tagih janjimu 
          C#
neng singosari..

Musik : A#m..Fm..D#m G# C#..G#

Reff:
     C#
  Ademe kutho malang 
            Fm
  ing wayah wengi
           D#m        G#
  Nganti seprene sing tansah 
          C#     G#
  setyo ngancani..
        C#
  Tak gegem kenceng kenceng 
              Fm
  neng tangan iki
       F#      D# 
  Janjimu seprene 
             G# 
  sing tak enteni..

#)
    C#
  Umpamane kowe 
              Fm
  ngerti sing ono atiku
            F#          D#/G
  Nganti seprene sing gawe 
             C#
  kangen lan rindu..
      A#m
  Ra ono uwong liyo 
            F#
  sing biso nambani
            D#m      G#
  Yen ra nyawang esemmu 
            C#  
  ing wengi iki..
      A#m
  Ra ono uwong liyo 
            F#
  sing biso nambani
            D#m      G#
  Yen ra nyawang esemmu 
            C#  
  neng singosari..

Outro : C#..
            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×