Open Nav

Diana Dee - Alun Alun Mbanjar (Tresnamu Ilang) Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
        

Intro : F G Em Am F G C.. C G Am ning alun-alun mbanjar siseh wetan.. F G kelingan naliko aku kasmaran.. Em Am yo mung sliramu sing tak sayang-sayang.. F G C jebul tresnomu saiki wis ilang.. C G Am kowe teko nggawe aku sengsoro.. F G nganti loro ono ing njero dodo.. Em F atiku sansoyo keronto-ronto Dm G C tekone kowe lungo karo wong liyo.. F G aku sadar.. aku dudu sopo-sopo.. Em Am aku sabar lan legowo.. kowe ngeliyo.. A Dm G nanging tresno iki.. bakal tak lalekno.. C aku wis lilo.. Reff : F G ajur atiku netroh sansoyo nelongso.. Em Am abot roso sing tak jogo aku ra kuoso.. A Dm G mugi Gusti paringi roso nerimo.. C ben uripku mulyo.. F G kepiye meneh tresno wis kebanjur gede.. Em Am sing tak sayang malah berpaling atine.. A Dm G ra ono kabar.. lungo karo liyone.. C yo wis cukup wae.. F tugu alun-alun mbanjar C seksi tresnoku gemebyar Dm kowe sing njalari sayang G C saiki malah menghilang.. Musik : F G Em A Dm G C.. F G aku sadar.. aku dudu sopo-sopo.. Em Am aku sabar lan legowo.. kowe ngeliyo.. A Dm G nanging tresno iki.. bakal tak lalekno.. C aku wis lilo.. Reff : F G ajur atiku netroh sansoyo nelongso.. Em Am abot roso sing tak jogo aku ra kuoso.. A Dm G mugi Gusti paringi roso nerimo.. C ben uripku mulyo.. F G kepiye meneh tresno wis kebanjur gede.. Em Am sing tak sayang malah berpaling atine.. A Dm G ra ono kabar.. lungo karo liyone.. C yo wis cukup wae.. F tugu alun-alun mbanjar C seksi tresnoku gemebyar Dm kowe sing njalari sayang G C saiki malah menghilang.. F tugu alun-alun mbanjar C seksi tresnoku gemebyar Dm kowe sing njalari sayang G C saiki malah menghilang.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : D E C#m F#m D E A.. A E F#m ning alun-alun mbanjar siseh wetan.. D E kelingan naliko aku kasmaran.. C#m F#m yo mung sliramu sing tak sayang-sayang.. D E A jebul tresnomu saiki wis ilang.. A E F#m kowe teko nggawe aku sengsoro.. D E nganti loro ono ing njero dodo.. C#m D atiku sansoyo keronto-ronto Bm E A tekone kowe lungo karo wong liyo.. D E aku sadar.. aku dudu sopo-sopo.. C#m F#m aku sabar lan legowo.. kowe ngeliyo.. F# Bm E nanging tresno iki.. bakal tak lalekno.. A aku wis lilo.. Reff : D E ajur atiku netroh sansoyo nelongso.. C#m F#m abot roso sing tak jogo aku ra kuoso.. F# Bm E mugi Gusti paringi roso nerimo.. A ben uripku mulyo.. D E kepiye meneh tresno wis kebanjur gede.. C#m F#m sing tak sayang malah berpaling atine.. F# Bm E ra ono kabar.. lungo karo liyone.. A yo wis cukup wae.. D tugu alun-alun mbanjar A seksi tresnoku gemebyar Bm kowe sing njalari sayang E A saiki malah menghilang.. Musik : D E C#m F# Bm E A.. D E aku sadar.. aku dudu sopo-sopo.. C#m F#m aku sabar lan legowo.. kowe ngeliyo.. F# Bm E nanging tresno iki.. bakal tak lalekno.. A aku wis lilo.. Reff : D E ajur atiku netroh sansoyo nelongso.. C#m F#m abot roso sing tak jogo aku ra kuoso.. F# Bm E mugi Gusti paringi roso nerimo.. A ben uripku mulyo.. D E kepiye meneh tresno wis kebanjur gede.. C#m F#m sing tak sayang malah berpaling atine.. F# Bm E ra ono kabar.. lungo karo liyone.. A yo wis cukup wae.. D tugu alun-alun mbanjar A seksi tresnoku gemebyar Bm kowe sing njalari sayang E A saiki malah menghilang.. D tugu alun-alun mbanjar A seksi tresnoku gemebyar Bm kowe sing njalari sayang E A saiki malah menghilang..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Diana Dee mudah, kunci gitar Diana Dee, chord lagu Diana Dee - Alun Alun Mbanjar (Tresnamu Ilang) Dasar , chord dasar Diana Dee - Alun Alun Mbanjar (Tresnamu Ilang) Dasar , chordtela Diana Dee - Alun Alun Mbanjar (Tresnamu Ilang) Dasar , lirik lagu Diana Dee - Alun Alun Mbanjar (Tresnamu Ilang) Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Diana Dee di youtube: https://youtube.com/watch?v=_pOyKIjQgV4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Diana Dee

Chord Lagu Lainnya

×