Open Nav

Diana Dee - Aku Ikhlas (Tresnamu Ilang II) Chord Gitar dan Lirik Lagu

23 views
                

Reff : Am Em aku ikhlas sayang.. F C lungao tanpo luka.. Dm G ben aku wae sing ngrasakke C kowe ra usah kuatir.. Am Em aku sabar sayang.. F C tak simpen kabeh kenangan.. Dm G wis cukup aku kelaran.. C tresnomu wis ilang.. Intro : F G C -G/B -Am -G F G C G C G Am padang.. wulaning dadi saksi.. F G C tangisku sing deres iki.. F G C banyu moto kang ra ono arti.. D G mubah mili kanggo kowe sing mblenjani.. C G Am biyen.. sliramu wis janji.. F G C tresno siji ra bakal diganti.. F G C Am sesandingan sehidup semati.. Dm G C kowe lali karo aku iki.. Am Em kurang opo.. aku.. F C ra tak sambatno karepmu.. Dm G C kowe lungo sak penak awakmu.. Am Em kurang opo.. aku.. F C wis nerimo kahananmu.. Dm G C saiki kowe ra pedulikanku.. Reff : Am Em aku ikhlas sayang.. F C lungao tanpo luka.. Dm G ben aku wae sing ngrasakke C kowe ra usah kuatir.. Am Em aku sabar sayang.. F C tak simpen kabeh kenangan.. Dm G wis cukup aku kelaran.. C tresnomu wis ilang.. Musik : F G C -G/B Am F G C G C G Am biyen.. sliramu wis janji.. F G C C7 tresno siji ra bakal diganti.. F G C Am sesandingan sehidup semati.. Dm G C kowe lali karo aku iki.. Am Em kurang opo.. aku.. F C ra tak sambatno karepmu.. Dm G C kowe lungo sak penak awakmu.. Am Em kurang opo.. aku.. F C wis nerimo kahananmu.. Dm G C saiki kowe ra pedulikanku.. Reff : Am Em aku ikhlas sayang.. F C lungao tanpo luka.. Dm G ben aku wae sing ngrasakke C kowe ra usah kuatir.. Am Em aku sabar sayang.. F C tak simpen kabeh kenangan.. Dm G wis cukup aku kelaran.. C tresnomu wis ilang.. Am Em aku ikhlas sayang.. F C lungao tanpo luka.. Dm G ben aku wae sing ngrasakke C kowe ra usah kuatir.. Am Em aku sabar sayang.. F C tak simpen kabeh kenangan.. Dm G wis cukup aku kelaran.. C tresnomu wis ilang.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Reff : Em Bm aku ikhlas sayang.. C G lungao tanpo luka.. Am D ben aku wae sing ngrasakke G kowe ra usah kuatir.. Em Bm aku sabar sayang.. C G tak simpen kabeh kenangan.. Am D wis cukup aku kelaran.. G tresnomu wis ilang.. Intro : C D G -D/F# -Em -D C D G D G D/F# Em padang.. wulaning dadi saksi.. C D G tangisku sing deres iki.. C D G banyu moto kang ra ono arti.. A D mubah mili kanggo kowe sing mblenjani.. G D Em biyen.. sliramu wis janji.. C D G tresno siji ra bakal diganti.. C D G Em sesandingan sehidup semati.. Am D G kowe lali karo aku iki.. Em Bm kurang opo.. aku.. C G ra tak sambatno karepmu.. Am D G kowe lungo sak penak awakmu.. Em Bm kurang opo.. aku.. C G wis nerimo kahananmu.. Am D G saiki kowe ra pedulikanku.. Reff : Em Bm aku ikhlas sayang.. C G lungao tanpo luka.. Am D ben aku wae sing ngrasakke G kowe ra usah kuatir.. Em Bm aku sabar sayang.. C G tak simpen kabeh kenangan.. Am D wis cukup aku kelaran.. G tresnomu wis ilang.. Musik : C D G -D/F# Em C D G D G D/F# Em biyen.. sliramu wis janji.. C D G G7 tresno siji ra bakal diganti.. C D G Em sesandingan sehidup semati.. Am D G kowe lali karo aku iki.. Em Bm kurang opo.. aku.. C G ra tak sambatno karepmu.. Am D G kowe lungo sak penak awakmu.. Em Bm kurang opo.. aku.. C G wis nerimo kahananmu.. Am D G saiki kowe ra pedulikanku.. Reff : Em Bm aku ikhlas sayang.. C G lungao tanpo luka.. Am D ben aku wae sing ngrasakke G kowe ra usah kuatir.. Em Bm aku sabar sayang.. C G tak simpen kabeh kenangan.. Am D wis cukup aku kelaran.. G tresnomu wis ilang.. Em Bm aku ikhlas sayang.. C G lungao tanpo luka.. Am D ben aku wae sing ngrasakke G kowe ra usah kuatir.. Em Bm aku sabar sayang.. C G tak simpen kabeh kenangan.. Am D wis cukup aku kelaran.. G tresnomu wis ilang..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Diana Dee mudah, kunci gitar Diana Dee, chord lagu Diana Dee - Aku Ikhlas (Tresnamu Ilang II) Dasar , chord dasar Diana Dee - Aku Ikhlas (Tresnamu Ilang II) Dasar , chordtela Diana Dee - Aku Ikhlas (Tresnamu Ilang II) Dasar , lirik lagu Diana Dee - Aku Ikhlas (Tresnamu Ilang II) Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Diana Dee di youtube: https://youtube.com/watch?v=Wm3-sqZVGow

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Diana Dee

Chord Lagu Lainnya

×