menu

Dhe Baz - Iseh Dewe Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
Transpose Font
Intro : C..F..Am G F..-Em
        Dm G Fm C Fm C..

    C          G
yen kowe takon aku..
   Am      Em
ngopo aku iseh dewe..
   F             C
mergo sing neng atiku..
   Dm         G
yo mung ono kowe..

   C            G
ra gampang ngelalekne..
  Am         Em
kabeh kenangane dewe..
  F          C
butuh tenogo lan wektu..
   Dm      G         C    G-G
sampai.. semuanya berlalu..

Am           Em
mungkin kowe iso..
  F            C
golek penggantiku..
  Dm                 Em
nanging tak pastekne..
   F              G        C
raono tresno sing koyo tresnoku..

Reff :
                  F
 kowe ojo ngomong tresno..
            G
 yen akhire lungo..
             C
 kowe ojo ngomong sayang..
 Em         Am
 yen akhire ngilang..
                Dm
 tulung mesakno atiku..
                 G
 sing wes kadung jeru..
           C
 nresnani awakmu..

 Gm     C          F
  atiku wes kadung tresno..
                G
 mung mbok gawe loro..
             C
 atiku wes kadung sayang..
 Em               Am
 mung mbok anggep gampang..
               Dm
 senajan atiku kelangan..
               G
 tak nggo pengalaman..
             C
 ben ojo terulang..

Musik : F G E Am G D..
        Dm..-Em F..G..

Am           Em
mungkin kowe iso..
  F            C
golek penggantiku..
  Dm               -Em
nanging tak pastekne..
   F              G        C
raono tresno sing koyo tresnoku..

Reff :
                  F
 kowe ojo ngomong tresno..
            G
 yen akhire lungo..
             C
 kowe ojo ngomong sayang..
 Em         Am
 yen akhire ngilang..
                Dm
 tulung mesakno atiku..
                 G
 sing wes kadung jeru..
           C
 nresnani awakmu..

 Gm     C          F
  atiku wes kadung tresno..
                G
 mung mbok gawe loro..
             C
 atiku wes kadung sayang..
 Em               Am
 mung mbok anggep gampang..
               Dm
 senajan atiku kelangan..
               G
 tak nggo pengalaman..
             C   G Am
 ben ojo terulang..

   G           Dm
 senajan atiku kelangan..
               G
 tak nggo pengalaman..
             C   Fm C..
 ben ojo terulang..

    C          G
yen kowe takon aku..
   Am      G
ngopo aku iseh dewe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G..C..Em D C..-Bm
        Am D Cm G Cm G..

    G          D
yen kowe takon aku..
   Em      Bm
ngopo aku iseh dewe..
   C             G
mergo sing neng atiku..
   Am         D
yo mung ono kowe..

   G            D
ra gampang ngelalekne..
  Em         Bm
kabeh kenangane dewe..
  C          G
butuh tenogo lan wektu..
   Am      D         G    D-D
sampai.. semuanya berlalu..

Em           Bm
mungkin kowe iso..
  C            G
golek penggantiku..
  Am                -Bm
nanging tak pastekne..
   C              D        G
raono tresno sing koyo tresnoku..

Reff :
                  C
 kowe ojo ngomong tresno..
            D
 yen akhire lungo..
             G
 kowe ojo ngomong sayang..
 Bm         Em
 yen akhire ngilang..
                Am
 tulung mesakno atiku..
                 D
 sing wes kadung jeru..
           G
 nresnani awakmu..

 Dm     G          C
  atiku wes kadung tresno..
                D
 mung mbok gawe loro..
             G
 atiku wes kadung sayang..
 Bm               Em
 mung mbok anggep gampang..
               Am
 senajan atiku kelangan..
               D
 tak nggo pengalaman..
             G
 ben ojo terulang..

Musik : C D B Em D A..
        Am..-Bm C..D..

Em           Bm
mungkin kowe iso..
  C            G
golek penggantiku..
  Am                -Bm
nanging tak pastekne..
   C              D        G
raono tresno sing koyo tresnoku..

Reff :
                  C
 kowe ojo ngomong tresno..
            D
 yen akhire lungo..
             G
 kowe ojo ngomong sayang..
 Bm         Em
 yen akhire ngilang..
                Am
 tulung mesakno atiku..
                 D
 sing wes kadung jeru..
           G
 nresnani awakmu..

 Dm     G          C
  atiku wes kadung tresno..
                D
 mung mbok gawe loro..
             G
 atiku wes kadung sayang..
 Bm               Em
 mung mbok anggep gampang..
               Am
 senajan atiku kelangan..
               D
 tak nggo pengalaman..
             G   D Em
 ben ojo terulang..

   D           Am
 senajan atiku kelangan..
               D
 tak nggo pengalaman..
             G   Cm G..
 ben ojo terulang..

    G          D
yen kowe takon aku..
   Em      D
ngopo aku iseh dewe..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Dhe Baz

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×