Open Nav

Dhe Baz - Iseh Dewe Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : C..F..Am G F..-Em Dm G Fm C Fm C.. C G yen kowe takon aku.. Am Em ngopo aku iseh dewe.. F C mergo sing neng atiku.. Dm G yo mung ono kowe.. C G ra gampang ngelalekne.. Am Em kabeh kenangane dewe.. F C butuh tenogo lan wektu.. Dm G C G-G sampai.. semuanya berlalu.. Am Em mungkin kowe iso.. F C golek penggantiku.. Dm Em nanging tak pastekne.. F G C raono tresno sing koyo tresnoku.. Reff : F kowe ojo ngomong tresno.. G yen akhire lungo.. C kowe ojo ngomong sayang.. Em Am yen akhire ngilang.. Dm tulung mesakno atiku.. G sing wes kadung jeru.. C nresnani awakmu.. Gm C F atiku wes kadung tresno.. G mung mbok gawe loro.. C atiku wes kadung sayang.. Em Am mung mbok anggep gampang.. Dm senajan atiku kelangan.. G tak nggo pengalaman.. C ben ojo terulang.. Musik : F G E Am G D.. Dm..-Em F..G.. Am Em mungkin kowe iso.. F C golek penggantiku.. Dm -Em nanging tak pastekne.. F G C raono tresno sing koyo tresnoku.. Reff : F kowe ojo ngomong tresno.. G yen akhire lungo.. C kowe ojo ngomong sayang.. Em Am yen akhire ngilang.. Dm tulung mesakno atiku.. G sing wes kadung jeru.. C nresnani awakmu.. Gm C F atiku wes kadung tresno.. G mung mbok gawe loro.. C atiku wes kadung sayang.. Em Am mung mbok anggep gampang.. Dm senajan atiku kelangan.. G tak nggo pengalaman.. C G Am ben ojo terulang.. G Dm senajan atiku kelangan.. G tak nggo pengalaman.. C Fm C.. ben ojo terulang.. C G yen kowe takon aku.. Am G ngopo aku iseh dewe.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : G..C..Em D C..-Bm Am D Cm G Cm G.. G D yen kowe takon aku.. Em Bm ngopo aku iseh dewe.. C G mergo sing neng atiku.. Am D yo mung ono kowe.. G D ra gampang ngelalekne.. Em Bm kabeh kenangane dewe.. C G butuh tenogo lan wektu.. Am D G D-D sampai.. semuanya berlalu.. Em Bm mungkin kowe iso.. C G golek penggantiku.. Am -Bm nanging tak pastekne.. C D G raono tresno sing koyo tresnoku.. Reff : C kowe ojo ngomong tresno.. D yen akhire lungo.. G kowe ojo ngomong sayang.. Bm Em yen akhire ngilang.. Am tulung mesakno atiku.. D sing wes kadung jeru.. G nresnani awakmu.. Dm G C atiku wes kadung tresno.. D mung mbok gawe loro.. G atiku wes kadung sayang.. Bm Em mung mbok anggep gampang.. Am senajan atiku kelangan.. D tak nggo pengalaman.. G ben ojo terulang.. Musik : C D B Em D A.. Am..-Bm C..D.. Em Bm mungkin kowe iso.. C G golek penggantiku.. Am -Bm nanging tak pastekne.. C D G raono tresno sing koyo tresnoku.. Reff : C kowe ojo ngomong tresno.. D yen akhire lungo.. G kowe ojo ngomong sayang.. Bm Em yen akhire ngilang.. Am tulung mesakno atiku.. D sing wes kadung jeru.. G nresnani awakmu.. Dm G C atiku wes kadung tresno.. D mung mbok gawe loro.. G atiku wes kadung sayang.. Bm Em mung mbok anggep gampang.. Am senajan atiku kelangan.. D tak nggo pengalaman.. G D Em ben ojo terulang.. D Am senajan atiku kelangan.. D tak nggo pengalaman.. G Cm G.. ben ojo terulang.. G D yen kowe takon aku.. Em D ngopo aku iseh dewe..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Dhe Baz mudah, kunci gitar Dhe Baz, chord lagu Dhe Baz - Iseh Dewe Dasar , chord dasar Dhe Baz - Iseh Dewe Dasar , chordtela Dhe Baz - Iseh Dewe Dasar , lirik lagu Dhe Baz - Iseh Dewe Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dhe Baz di youtube: https://youtube.com/watch?v=0u_a3UYt9MM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Dhe Baz

Chord Lagu Lainnya

×