Open Nav

Dhe Baz ft. Putri Kristya - Ngertenono Chord Gitar dan Lirik Lagu

61 views
                

Intro : G C G C Am..D.. C D G.. G Am aku takut jatuh cinta lagi D G G-D/F# mesti tibone loro ati.. Em E Am nanging tekomu ngobati C D loro atiku sing wingi.. G Am kowe ojo slalu salah tompo D G G-D/F# ojo mbok padakne wong liyo.. Em E Am awakku iki pancen bedo C D sing penting aku tresno sliramu.. Reff : G -Am-Bm-C D ngerte-no-no ra ono wong liyo -C Bm sing iso ngerteni E karepe atiku iki Am mergo yo mung awakmu D sing iso nambani G tatu ning atiku.. G-Am-Bm-C sada-ro-no kowe juarane D-C Bm sing iso ngalahke E pilihanku sing liyane Am mugo awake dewe C biso langgeng selawase D G nganti tekan sak matine.. Musik : G-Am-Bm-C..D D-C-Am-Bm..E.. Am..C D G.. G Am kowe ojo slalu salah tompo D G G-D/F# ojo mbok padakne wong liyo.. Em E Am awakku iki pancen bedo C D sing penting aku tresno sliramu.. Reff : C D ngertenono ra ono wong liyo Bm sing iso ngerteni E karepe atiku iki Am mergo yo mung awakmu D sing iso nambani G Dm tatu ning atiku.. G C D sadarono kowe juarane Bm sing iso ngalahke E pilihanku sing liyane Am mugo awake dewe D biso langgeng selawase G nganti tekan sak matine.. C D ngertenono ra ono wong liyo (aku wis ngerteni) D -C Bm sing iso ngerteni E karepe atiku iki Am mergo yo mung awakmu D sing iso nambani G Dm tatu ning atiku.. (uuhu..) G C D sadarono kowe juarane Bm sing iso ngalahke E pilihanku sing liyane Am mugo awake dewe D biso langgeng selawase G nganti tekan sak matine.. E Am mugo awake dewe C D biso langgeng selawase.. G nganti tekan sak matine..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Dhe Baz mudah, kunci gitar Dhe Baz, chord lagu Dhe Baz ft. Putri Kristya - Ngertenono Dasar , chord dasar Dhe Baz ft. Putri Kristya - Ngertenono Dasar , chordtela Dhe Baz ft. Putri Kristya - Ngertenono Dasar , lirik lagu Dhe Baz ft. Putri Kristya - Ngertenono Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dhe Baz di youtube: https://youtube.com/watch?v=U-UyHp3r2ow

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Dhe Baz

Chord Lagu Lainnya

×