Open Nav

Dhe Baz - Dudu Jodoku Chord Gitar dan Lirik Lagu

55 views
                Capo fret 4

Intro : C G Am Em
F Em Dm G..

    C Bm
dinggo.. kowe..
   Am Em
mergo.. kowe..
  F Dm G
demi kowe kabeh tak lakoni..
F Em Am
  yo mung siji dadi panyuwunku
G Dm G
  supoyo biso nyanding sliramu..

     C Bm
kowe ra.. ngerti..
     Am Em
kowe ra.. peduli..
  F Dm G
gedene roso tresnoku iki
F Em Am
  jebule kowe mung sandiworo
G Dm
  wes kebacut soro
G C
 aku mbok tinggalno..

Em Am
nangisku keloro-loro
G Dm        
  aku iki manungso
-Em Bb G
  nduwe roso iso ngrasakne loro..

Reff :
         C Em Am Em
 sakjane neng.. ngendi ati..mu
        F Em
 nggawe tatu neng atiku
        Dm G
 kurang opo to aku..

      C Em Am Em
 nyatane.. iki.. wes da..lane
     F Em Am
 tak trimo tak ikhlasno
   Dm G C G
 jodoku pancen dudu sliramu..

Musik : Em Am Bb G..

     C Bm
kowe ra.. ngerti..
     Am Em
kowe ra.. peduli..
  F Dm G
gedene roso tresnoku iki
F Em Am
  jebule kowe mung sandiworo
G Dm
  wes kebacut soro
G C
 aku mbok tinggalno..

Em Am
nangisku keloro-loro
G Dm        
  aku iki manungso
-Em Bb G
  nduwe roso iso ngrasakne loro..

Reff :
         C Em Am Em
 sakjane neng.. ngendi ati..mu
        F Em
 nggawe tatu neng atiku
        Dm G
 kurang opo to aku..

      C Em Am Em
 nyatane.. iki.. wes da..lane
     F Em Am
 tak trimo tak ikhlasno
   Dm G C G A
 jodoku pancen dudu sliramu.. hoo..

(Overtune)
         D F#m
 sakjane neng ngendi..
             Bm F#m
 neng ngendi ati..mu
        G F#m
 nggawe tatu neng atiku
        Em A
 kurang opo to aku..

      D F#m Bm F#m
 nyatane.. iki wes da..lane
     G F#m Bm
 tak trimo tak ikhlasno
   Em A D
 jodoku pancen dudu sliramu..
    Em A D
 sliramu pancen dudu jodoku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E B C#m G#m
A G#m F#m B..

    E D#m
dinggo.. kowe.. 
   C#m G#m
mergo.. kowe..
  A F#m B
demi kowe kabeh tak lakoni..
A G#m C#m
  yo mung siji dadi panyuwunku
B F#m B
  supoyo biso nyanding sliramu..

     E D#m
kowe ra.. ngerti.. 
     C#m G#m
kowe ra.. peduli..
  A F#m B
gedene roso tresnoku iki
A G#m C#m
  jebule kowe mung sandiworo
B F#m
  wes kebacut soro 
B E
 aku mbok tinggalno..

G#m C#m
nangisku keloro-loro
B F#m         
  aku iki manungso
-G#m D B
  nduwe roso iso ngrasakne loro..

Reff :
         E G#m C#m G#m
 sakjane neng.. ngendi ati..mu 
        A G#m    
 nggawe tatu neng atiku
        F#m B
 kurang opo to aku..

      E G#m C#m G#m
 nyatane.. iki.. wes da..lane 
     A G#m C#m
 tak trimo tak ikhlasno
   F#m B E B
 jodoku pancen dudu sliramu..

Musik : G#m..C#m..D..B..

     E D#m
kowe ra.. ngerti.. 
     C#m G#m
kowe ra.. peduli..
  A F#m B
gedene roso tresnoku iki
A G#m C#m
  jebule kowe mung sandiworo
B F#m
  wes kebacut soro 
B E
 aku mbok tinggalno..

G#m C#m
nangisku keloro-loro
B F#m         
  aku iki manungso
-G#m D B
  nduwe roso iso ngrasakne loro..

Reff :
         E G#m C#m G#m
 sakjane neng.. ngendi ati..mu 
        A G#m    
 nggawe tatu neng atiku
        F#m B
 kurang opo to aku..

      E G#m C#m G#m
 nyatane.. iki.. wes da..lane 
     A G#m C#m
 tak trimo tak ikhlasno
   F#m B E B C#
 jodoku pancen dudu sliramu.. hoo..

(Overtune)
         F# A#m
 sakjane neng ngendi.. 
             D#m A#m
 neng ngendi ati..mu 
        B A#m
 nggawe tatu neng atiku
        G#m C#
 kurang opo to aku..

      F# A#m D#m A#m
 nyatane.. iki wes da..lane 
     B A#m D#m
 tak trimo tak ikhlasno
   G#m C# F#
 jodoku pancen dudu sliramu..
    G#m C# F#
 sliramu pancen dudu jodoku..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Dhe Baz mudah, kunci gitar Dhe Baz, chord lagu Dhe Baz - Dudu Jodoku Dasar , chord dasar Dhe Baz - Dudu Jodoku Dasar , chordtela Dhe Baz - Dudu Jodoku Dasar , lirik lagu Dhe Baz - Dudu Jodoku Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dhe Baz di youtube: https://youtube.com/watch?v=xx6af3y8DwQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Dhe Baz

Chord Lagu Lainnya

×