Open Nav

Dhe Baz - Aku Wes Tau Chord Gitar dan Lirik Lagu

27 views
        

Intro : F G C Am Dm G C.. Dm G pancen ora gampang.. Em Am nglakoni.. urip sesandingan.. Dm aku wes nyubo bertahan.. G C kowe ngajak bubaran.. Dm G jare sayang aku.. Em E Am lakumu.. bedo ro omongmu.. Dm masio gawe tatu.. G wes lilo atiku.. C sing penting aku wes tau.. Reff : F G sak ora-orane awakku.. C wes tau ngrasakne.. Bm Am urip karo kowe.. A Dm masio wayah susah karo kere.. G C wayah senenge kowe karo liyane.. F G sak ora-orane awakku.. C wes memperjuangke.. Bm Am awan wengi sore.. A Dm masio kahanane.. G lan kenyataane.. C kowe milih liyane.. Musik : F G Em E Am Dm G C.. Dm G jare sayang aku.. Em E Am lakumu.. bedo ro omongmu.. Dm masio gawe tatu.. G wes lilo atiku.. C sing penting aku wes tau.. F G sak ora-orane awakku.. C wes tau ngrasakne.. Bm Am urip karo kowe.. A Dm masio wayah susah karo kere.. G C wayah senenge kowe karo liyane.. F G sak ora-orane awakku.. C wes memperjuangke.. Bm Am awan wengi sore.. A Dm masio kahanane.. G lan kenyataane.. C kowe milih liyane.. A Dm atiku wes ayem.. G awakmu wes seneng.. Fm C mugo kowe langgeng.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : Bb C F Dm Gm C F.. Gm C pancen ora gampang.. Am Dm nglakoni.. urip sesandingan.. Gm aku wes nyubo bertahan.. C F kowe ngajak bubaran.. Gm C jare sayang aku.. Am A Dm lakumu.. bedo ro omongmu.. Gm masio gawe tatu.. C wes lilo atiku.. F sing penting aku wes tau.. Reff : Bb C sak ora-orane awakku.. F wes tau ngrasakne.. Em Dm urip karo kowe.. D Gm masio wayah susah karo kere.. C F wayah senenge kowe karo liyane.. Bb C sak ora-orane awakku.. F wes memperjuangke.. Em Dm awan wengi sore.. D Gm masio kahanane.. C lan kenyataane.. F kowe milih liyane.. Musik : Bb C Am A Dm Gm C F.. Gm C jare sayang aku.. Am A Dm lakumu.. bedo ro omongmu.. Gm masio gawe tatu.. C wes lilo atiku.. F sing penting aku wes tau.. Bb C sak ora-orane awakku.. F wes tau ngrasakne.. Em Dm urip karo kowe.. D Gm masio wayah susah karo kere.. C F wayah senenge kowe karo liyane.. Bb C sak ora-orane awakku.. F wes memperjuangke.. Em Dm awan wengi sore.. D Gm masio kahanane.. C lan kenyataane.. F kowe milih liyane.. D Gm atiku wes ayem.. C awakmu wes seneng.. Bbm F mugo kowe langgeng..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Dhe Baz mudah, kunci gitar Dhe Baz, chord lagu Dhe Baz - Aku Wes Tau Dasar , chord dasar Dhe Baz - Aku Wes Tau Dasar , chordtela Dhe Baz - Aku Wes Tau Dasar , lirik lagu Dhe Baz - Aku Wes Tau Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dhe Baz di youtube: https://youtube.com/watch?v=0UXroDsO2gw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Dhe Baz

Chord Lagu Lainnya

×