Open Nav

DHANI_KG - Sing Tak Roso Chord Gitar dan Lirik Lagu

20 views
        

Intro : Am..F..G..C E Am..F..G..Am.. Am F opo kowe eling mbiyen pangarepmu G C E naliko ono ning mburi boncenganku.. Am F opo kowe eling karo pandongomu G Am naliko sirahmu nyender ning pundakku.. Am F jare mbiyen janji pengen bareng aku G C E jare mbiyen dongo pingin nyanding aku.. Am F tibakno saiki kowe ninggal aku G Am sing tak tompo malah undangan rabimu.. Reff : Am F G C Em kowe lungo.. ninggal kabeh cerito.. Am F G kabeh roso tresno ilang musno.. Am F G C Em aku cidro.. remuk sing tak roso.. Am F G Em Am duh Gusti salahku opo.. ngapuro.. Int. [spoke] Am "lagu iki ono F mergo kowe wis nggawe cidro" G "lagu iki ono C E mergo kowe wis nggawe loro".. Musik : Am..F..G..Am-Am G-Am Reff : Am F G C Em kowe lungo.. ninggal kabeh cerito.. Am F G kabeh roso tresno ilang musno.. Am F G C Em aku cidro.. remuk sing tak roso.. Am F G Am duh Gusti salahku opo.. ho oo.. Am F G C Em kowe lungo.. ninggal kabeh cerito.. Am F G kabeh roso tresno ilang musno.. Am F G C Em aku cidro.. remuk sing tak roso.. Am F G Em Am duh Gusti salahku opo.. ngapuro..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar DHANI KG mudah, kunci gitar DHANI KG, chord lagu DHANI_KG - Sing Tak Roso Dasar , chord dasar DHANI_KG - Sing Tak Roso Dasar , chordtela DHANI_KG - Sing Tak Roso Dasar , lirik lagu DHANI_KG - Sing Tak Roso Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari DHANI KG di youtube: https://youtube.com/watch?v=-sr_ym7vIyI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari DHANI KG

Chord Lagu Lainnya

×