Open Nav

DHANI KG - Bubrah Tatanan Chord Gitar dan Lirik Lagu

15 views
        

Reff : F G kowe sing nggawe kelaran C Am ajur ati ra karuan Dm G ngambrukke kabeh C sing dadi tatanan.. F G pancene iki wis dalan C Am Gusti paringi cobaan Dm G C awak dewe kudu pisahan.. Intro : F G C Am Dm G C.. F G C opo kowe isih kelingan Am Dm nalika awak dewe pacaran G C ngalor ngidul mesti bebarengan.. F G C awakku iki isih kebayang Am Dm angete naliko lungguh jejeran G C awak dewe mojok ning petengan.. C (e yaeyo..) F G C -G Am nanging saiki aku raiso ngrasakke Dm G C rangkulanmu iku pancen ngangenake.. F G C -G Am ambune parfummu sing wangi kae.. Dm G C marakke sirahku buyer rasane.. Reff : F G kowe sing nggawe kelaran C Am ajur ati ra karuan Dm G ngambrukke kabeh C sing dadi tatanan.. F G pancene iki wis dalan C Am Gusti paringi cobaan Dm G C awak dewe kudu pisahan.. Musik : F G C Am Dm G C.. F G C Am Dm G C.. Reff : F G kowe sing nggawe kelaran C Am ajur ati ra karuan Dm G ngambrukke kabeh C sing dadi tatanan.. F G pancene iki wis dalan C Am Gusti paringi cobaan Dm G C awak dewe kudu pisahan.. F G kowe sing nggawe kelaran C Am ajur ati ra karuan Dm G ngambrukke kabeh C sing dadi tatanan.. F G pancene iki wis dalan C Am Gusti paringi cobaan Dm G C awak dewe kudu pisahan.. Outro : C


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar DHANI KG mudah, kunci gitar DHANI KG, chord lagu DHANI KG - Bubrah Tatanan Dasar , chord dasar DHANI KG - Bubrah Tatanan Dasar , chordtela DHANI KG - Bubrah Tatanan Dasar , lirik lagu DHANI KG - Bubrah Tatanan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari DHANI KG di youtube: https://youtube.com/watch?v=4Mcl-0mbAZE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari DHANI KG

Chord Lagu Lainnya

×