Open Nav

Detty Kurnia - Duriat Pegat Chord Gitar dan Lirik Lagu

21 views
                

Intro : Am F G Am Am F G Am.. Am Dm Am.. E F E Am F Am Am bumi nu anjeuna F langit nu anjeuna F sapangeusi alam dunia Am mungguh keur saning anjeuna.. E tur sagala mahlukna E kalebet urang sadaya F teu aya nu jadi kajaba.. Am eta kagungan anjeuna.. Int. F..Am..F E Am.. Am jodo nu anjeuna F pati nu anjeuna.. F susah senang lara bagja Am gumantung kana kodratna.. E kitu deui jodo urang E kapan kahayang mah manjang F buktina geuning papegat.. Am najan kabeungkeut duriat.. Reff : F ya Allah.. E mugia abi sing kiat F dina nampi ieu kodrat Dm panginteun ieu tos gurat E duriat kedah papegat.. F E abi pasrah hamo nolak.. F ya Allah.. E abi panjeug kayakinan F salira nu maha rohman Dm tangtos aya kasaean Am sagedangeun kapeurihan.. F E ya Allah.. Am E salira nu murbeng alam.. Musik : Am F Dm E Am F E Am F Dm E Am F E Am F Am.. Am jodo nu anjeuna F pati nu anjeuna.. F susah senang lara bagja Am gumantung kana kodratna.. E kitu deui jodo urang E kapan kahayang mah manjang F buktina geuning papegat.. Am najan kabeungkeut duriat.. Reff : F ya Allah.. E mugia abi sing kiat F dina nampi ieu kodrat Dm panginteun ieu tos gurat E duriat kedah papegat.. F E abi pasrah hamo nolak.. F ya Allah.. E abi panjeug kayakinan F salira nu maha rohman Dm tangtos aya kasaean Am sagedangeun kapeurihan.. F E ya Allah.. Am salira nu murbeng alam.. F E ya Allah.. Am salira nu murbeng alam.. Outro : F G Am.. Versi cover dari Gasentra Putri (Nina) Intro : Am F G Am Am F G Am.. Am F Am.. E F E Am.. Am bumi nu anjeuna F langit nu anjeuna.. F Dm sapangeusi alam dunia Am mungguh keur saning anjeuna.. E tur sagala mahlukna E kalebet urang sadaya F teu aya nu jadi kajaba.. Am eta kagungan anjeuna.. Int. F Am.. Am jodo nu anjeuna F pati nu anjeuna.. F Dm susah senang lara bagja Am gumantung kana kodratna.. E kitu deui jodo urang E kapan kahayang mah manjang F buktina geuning papegat.. Am najan kabeungkeut duriat.. Reff : F ya Allah.. E mugia abi sing kiat F dina nampi ieu kodrat Dm panginteun ieu tos gurat E duriat kedah papegat.. F E abi pasrah hamo nolak.. F ya Allah.. E abi panjeug kayakinan F salira nu maha rohman Dm tangtos aya kasaean Am sagedangeun kapeurihan.. F E ya Allah.. F Am E salira nu murbeng alam.. Musik : Am Dm Am E F E Dm E F Am.. Am jodo nu anjeuna F pati nu anjeuna.. F susah senang lara bagja Dm Am gumantung kana kodratna.. E kitu deui jodo urang E kapan kahayang mah manjang F buktina geuning papegat.. E Am najan kabeungkeut duriat.. Reff : F ya Allah.. E mugia abi sing kiat F dina nampi ieu kodrat Dm panginteun ieu tos gurat E duriat kedah papegat.. F E abi pasrah hamo nolak.. F ya Allah.. E abi panjeug kayakinan F salira nu maha rohman Dm tangtos aya kasaean Am sagedangeun kapeurihan.. F E ya Allah.. F Am salira nu murbeng alam.. F E ya Allah.. F Am F Am salira nu murbeng alam.. Outro : Am


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Detty Kurnia mudah, kunci gitar Detty Kurnia, chord lagu Detty Kurnia - Duriat Pegat Dasar , chord dasar Detty Kurnia - Duriat Pegat Dasar , chordtela Detty Kurnia - Duriat Pegat Dasar , lirik lagu Detty Kurnia - Duriat Pegat Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Detty Kurnia di youtube: https://youtube.com/watch?v=EwBipepnJ8Q

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Detty Kurnia

Chord Lagu Lainnya

×