Open Nav

DERRADRU official - KURANG OPO (Firra Fernanda) Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

DERRADRU official - KURANG OPO Cipt. Gendru Nugraha Vocal : Firra Fernanda Capo fret 2 Intro : C Am F G C F wes tak cobo nglalekke.. G kowe lan kenangan.. C Am raiso ilang wes terlanjur sayang.. Dm nek pancen ra nduwe ati.. G C tulung.. mbok ojo mbaperi.. C F lorone patah hati.. G seng tok gawe wingi.. C Am dadi pacoban seng rabakal ilang.. Dm nek pancen iki takdire.. G C kulo pun manut dalane.. F aku wes gemati.. G mbok anggep ngapusi.. Em aku wes tenanan.. Am mbok anggep dolanan.. Dm wes kebacut ambyar.. G C C7 ati.. iki ajur ajuran.. Reff : F G isih kurang opo.. aku.. Em Am ben tok anggep ono ning andingmu.. Dm G mbok ojo mbebedo ati iki.. C Am loro rasane setengah mati.. F G isih kurang bukti.. opo.. Em Am ning atimu aku iki sopo.. Dm G mbok rasah dolanan ati iki.. C aku bisa pergi.. Musik : F..G..Em..Am.. F G C.. F lorone patah hati.. G seng tok gawe wingi.. C Am dadi pacoban seng rabakal ilang.. Dm nek pancen iki takdire.. G C kulo.. pun manut dalane.. F aku wes gemati.. G mbok anggep ngapusi.. Em aku wes tenanan.. Am mbok anggep dolanan.. Dm wes kebacut ambyar.. G C ati.. iki ajur ajuran.. Reff : F G isih kurang opo.. aku.. Em Am ben tok anggep ono ning andingmu.. Dm G mbok ojo mbebedo ati iki.. C Am loro rasane setengah mati.. F G isih kurang bukti.. opo.. Em Am ning atimu aku iki sopo.. Dm G mbok rasah dolanan ati iki.. C aku bisa pergi.. Dm G mbok rasah dolanan ati iki.. C aku bisa pergi.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D Bm G A D G wes tak cobo nglalekke.. A kowe lan kenangan.. D Bm raiso ilang wes terlanjur sayang.. Em nek pancen ra nduwe ati.. A D tulung.. mbok ojo mbaperi.. D G lorone patah hati.. A seng tok gawe wingi.. D Bm dadi pacoban seng rabakal ilang.. Em nek pancen iki takdire.. A D kulo pun manut dalane.. G aku wes gemati.. A mbok anggep ngapusi.. F#m aku wes tenanan.. Bm mbok anggep dolanan.. Em wes kebacut ambyar.. A D D7 ati.. iki ajur ajuran.. Reff : G A isih kurang opo.. aku.. F#m Bm ben tok anggep ono ning andingmu.. Em A mbok ojo mbebedo ati iki.. D Bm loro rasane setengah mati.. G A isih kurang bukti.. opo.. F#m Bm ning atimu aku iki sopo.. Em A mbok rasah dolanan ati iki.. D aku bisa pergi.. Musik : G..A..F#m..Bm.. G A D.. G lorone patah hati.. A seng tok gawe wingi.. D Bm dadi pacoban seng rabakal ilang.. Em nek pancen iki takdire.. A D kulo.. pun manut dalane.. G aku wes gemati.. A mbok anggep ngapusi.. F#m aku wes tenanan.. Bm mbok anggep dolanan.. Em wes kebacut ambyar.. A D ati.. iki ajur ajuran.. Reff : G A isih kurang opo.. aku.. F#m Bm ben tok anggep ono ning andingmu.. Em A mbok ojo mbebedo ati iki.. D Bm loro rasane setengah mati.. G A isih kurang bukti.. opo.. F#m Bm ning atimu aku iki sopo.. Em A mbok rasah dolanan ati iki.. D aku bisa pergi.. Em A mbok rasah dolanan ati iki.. D aku bisa pergi..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Derradru mudah, kunci gitar Derradru, chord lagu DERRADRU official - KURANG OPO (Firra Fernanda) Dasar , chord dasar DERRADRU official - KURANG OPO (Firra Fernanda) Dasar , chordtela DERRADRU official - KURANG OPO (Firra Fernanda) Dasar , lirik lagu DERRADRU official - KURANG OPO (Firra Fernanda) Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Derradru di youtube: https://youtube.com/watch?v=RHzzpzWJYdM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Derradru

Chord Lagu Lainnya

×