Open Nav

Derradru - Garangan Chord Gitar dan Lirik Lagu

9 views
                Capo di fret 4

Reff :
  C G
 aku sek berjuang
           Am Em
 kowe sing tak sayang-sayang
   F C
 nanging malah ilang
           Dm G C
 di gondol karo garangan..

Intro : C G Am Am-G G-G
F G C C-G
C G
iseh kurang opo aku nggo kowe
          Am Em
wes tak turuti opo sing tok karepke
       F C
tulus ati aku rela berkorban
          Dm G
kenang ngopo tresnoku mbok nggo dolanan..

     C G
aku iki pancen wong ora nduwe
         Am Em
mbok ojo kebangenten le nyepelekke
       F C
mergo aku iki ra nduwe bondo
       Dm G
kowe milih lungo karo wong liyo..

      F G
saiki tresnamu luntur
         Em Am
aku ning kene ming soyo ajur
    Dm G C
setengah mati le nandang kahanan iki..

Reff :
  C G
 aku sek berjuang
           Am Em
 kowe sing tak sayang-sayang
   F C
 nanging malah ilang
           Dm G  
 di gondol karo garangan..

  C G
 aku wes gemati
        Am Em
 rino wengi tak lakoni
   F C
 nanging kowe lali 
        Dm G C
 laraku jeru ning ati..

Musik : C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G C
Tab :   C-Dm-G-C
C G
iseh kurang opo aku nggo kowe
          Am Em
wes tak turuti opo sing tok karepke
       F C
tulus ati aku rela berkorban
          Dm G
kenang ngopo tresnoku mbok nggo dolanan..

     C G
aku iki pancen wong ora nduwe
         Am Em
mbok ojo kebangenten le nyepelekke
       F C
mergo aku iki ra nduwe bondo
       Dm G
kowe milih lungo karo wong liyo..

      F G
saiki tresnamu luntur
         Em Am
aku ning kene ming soyo ajur
    Dm G C
setengah mati le nandang kahanan iki..

Reff :
  C G
 aku sek berjuang
           Am Em
 kowe sing tak sayang-sayang
   F C
 nanging malah ilang
           Dm G  
 di gondol karo garangan..

  C G
 aku wes gemati
        Am Em
 rino wengi tak lakoni
   F C
 nanging kowe lali 
        Dm G C
 laraku jeru ning ati..

  C G
 aku sek berjuang
           Am Em
 kowe sing tak sayang-sayang
   F C
 nanging malah ilang
           Dm G  
 di gondol karo garangan..

  C G
 aku wes gemati
        Am Em
 rino wengi tak lakoni
   F C
 nanging kowe lali 
        Dm G C
 laraku jeru ning ati..
        Dm G C
 laraku jeru ning ati..

Outro : C
[[[ORIGINAL CHORD]]]

Reff :
  E B
 aku sek berjuang
           C#m G#m
 kowe sing tak sayang-sayang
   A E
 nanging malah ilang
           F#m B E
 di gondol karo garangan..

Intro : E B C#m C#m-B B-B
A B E E-B
E B
iseh kurang opo aku nggo kowe
          C#m G#m
wes tak turuti opo sing tok karepke
       A E
tulus ati aku rela berkorban
          F#m B
kenang ngopo tresnoku mbok nggo dolanan..

     E B
aku iki pancen wong ora nduwe
         C#m G#m
mbok ojo kebangenten le nyepelekke
       A E
mergo aku iki ra nduwe bondo
       F#m B
kowe milih lungo karo wong liyo..

      A B
saiki tresnamu luntur
         G#m C#m
aku ning kene ming soyo ajur
    F#m B E
setengah mati le nandang kahanan iki..

Reff :
  E B
 aku sek berjuang
           C#m G#m
 kowe sing tak sayang-sayang
   A E
 nanging malah ilang
           F#m B    
 di gondol karo garangan..

  E B
 aku wes gemati
        C#m G#m
 rino wengi tak lakoni
   A E
 nanging kowe lali  
        F#m B E
 laraku jeru ning ati..

Musik : E B C#m G#m
A E F#m B
E B C#m G#m
A E F#m B E..
Tab: E-F#m-B-E
E B
iseh kurang opo aku nggo kowe
          C#m G#m
wes tak turuti opo sing tok karepke
       A E
tulus ati aku rela berkorban
          F#m B
kenang ngopo tresnoku mbok nggo dolanan..

     E B
aku iki pancen wong ora nduwe
         C#m G#m
mbok ojo kebangenten le nyepelekke
       A E
mergo aku iki ra nduwe bondo
       F#m B
kowe milih lungo karo wong liyo..

      A B
saiki tresnamu luntur
         G#m C#m
aku ning kene ming soyo ajur
    F#m B E
setengah mati le nandang kahanan iki..

Reff :
  E B
 aku sek berjuang
           C#m G#m
 kowe sing tak sayang-sayang
   A E
 nanging malah ilang
           F#m B    
 di gondol karo garangan..

  E B
 aku wes gemati
        C#m G#m
 rino wengi tak lakoni
   A E
 nanging kowe lali  
        F#m B E
 laraku jeru ning ati..

  E B
 aku sek berjuang
           C#m G#m
 kowe sing tak sayang-sayang
   A E
 nanging malah ilang
           F#m B    
 di gondol karo garangan..

  E B
 aku wes gemati
        C#m G#m
 rino wengi tak lakoni
   A E
 nanging kowe lali  
        F#m B E
 laraku jeru ning ati..
        F#m B E
 laraku jeru ning ati..

Outro : E
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Derradru mudah, kunci gitar Derradru, chord lagu Derradru - Garangan Dasar , chord dasar Derradru - Garangan Dasar , chordtela Derradru - Garangan Dasar , lirik lagu Derradru - Garangan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Derradru di youtube: https://youtube.com/watch?v=cAEkNkCuvFU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Derradru

Chord Lagu Lainnya

×