Open Nav

Derradru - Bahan Pelarian Chord Gitar dan Lirik Lagu

26 views
        

Intro : F G Em Am Dm G C.. F aku rabutuh welasmu.. G tresno ro aku.. Em aku rabutuh awakmu.. Am teko ning uripku.. F G sing tak jalok.. omongo wae.. Em nek iki pancen ra ono.. Am aku ning atimu.. F G tulung ojo.. gawe aku.. C Csus4 C bahan pelarianmu.. F sakjane tok anggep opo.. G aku ning ngandingmu.. Em sak tenane aku sopo.. Am ning njero fikiranmu.. F G rumangsane.. aku parkiran.. Em ming tok nggo ampiran.. Am wektu kowe kelaran.. F G tresno kui.. sek tenanan.. C dudu nggo hiburan.. Reff : F aku tak lungo.. G timbang gawe ati loro.. Em aku tak ngalah.. Am nek akhire yo mung susah.. Dm aku wes gemati.. G tego temen mbok larani.. C kowe wes ora peduli.. F dadi kenangan.. G tresno iki wes tak buang.. Em dadi cerito.. Am lorone wes ra tak roso.. Dm nyuwun dumateng Gusti.. G diparingi ganti.. C ampun sek koyo wingi.. Musik : F G Em Am Dm G C.. F sakjane tok anggep opo.. G aku ning ngandingmu.. Em sak tenane aku sopo.. Am ning njero fikiranmu.. F G rumangsane.. aku parkiran.. Em ming tok nggo ampiran.. Am wektu kowe kelaran.. F G tresno kui.. sek tenanan.. C dudu nggo hiburan.. Reff : F aku tak lungo.. G timbang gawe ati loro.. Em aku tak ngalah.. Am nek akhire yo mung susah.. Dm aku wes gemati.. G tego temen mbok larani.. C kowe wes ora peduli.. F dadi kenangan.. G tresno iki wes tak buang.. Em dadi cerito.. Am lorone wes ra tak roso.. Dm nyuwun dumateng Gusti.. G diparingi ganti.. C ampun sek koyo wingi.. Dm nyuwun dumateng Gusti.. G diparingi ganti.. C ampun sek koyo wingi..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Derradru mudah, kunci gitar Derradru, chord lagu Derradru - Bahan Pelarian Dasar , chord dasar Derradru - Bahan Pelarian Dasar , chordtela Derradru - Bahan Pelarian Dasar , lirik lagu Derradru - Bahan Pelarian Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Derradru di youtube: https://youtube.com/watch?v=pXeDHsCaY-M

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Derradru

Chord Lagu Lainnya

×