Open Nav

Denny Caknan - Sampek Tuwek Chord Gitar dan Lirik Lagu

23 views
        

Intro : G D/F# Em D C D G…. G seneng.. seneng bareng C susah.. susah bareng Am nyanding sliramu.. D sayang sliramu.. Bm wis tak angen-angen Em we bakal dadi jodoku Am wis tak angen-angen D kowe dadi pilihanku.. G tenang.. ra sah sepaneng C tenang.. aku wis seneng Am rene.. rangkulen aku D tak nggo sangu turuku Bm mbesuk miliho dino Em kowe tak lamar Am rasah duwe roso aku ninggalno D awak e dewe wes dadi siji.. Reff : G D/F# sampek tuwek.. Em D we ra bakal tak culno.. C masio wis ra wancine D sayang-sayangan neng kene Bm siji-sijine wong Em seng nggawe ayeme ati Am nggawe uripku .. D (G) seneng mesem saben bengi.. Musik : G D/F# Em.. G D/F# Em.. huuuu... uuuwoooooo...aaa.. C wis tak angen-angen.. D we bakal dadi jodoku.. G seneng.. seneng bareng C susah.. susah bareng Am nyanding sliramu.. D sayang sliramu.. Bm wis tak angen-angen Em we bakal dadi jodoku Am wis tak angen-angen D kowe dadi pilihanku.. G tenang.. ra sah sepaneng C tenang.. aku wis seneng Am rene.. rangkulen aku D tak nggo sangu turuku Bm mbesuk miliho dino Em kowe tak lamar Am rasah duwe roso aku ninggalno D awak e dewe wes dadi siji.. Reff : G D/F# sampek tuwek.. Em D we ra bakal tak culno.. C masio wis ra wancine D sayang-sayangan neng kene Bm siji-sijine wong Em seng nggawe ayeme ati Am nggawe uripku .. D G D seneng mesem saben bengi.. G D/F# sampek tuwek.. Em D we ra bakal tak culno.. C masio wis ra wancine D sayang-sayangan neng kene Bm siji-sijine wong Em seng nggawe ayeme ati Am nggawe uripku .. D G Em seneng mesem saben bengi.. Am D nggawe uripku hooo.. G mesem saben bengi..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Denny Caknan mudah, kunci gitar Denny Caknan, chord lagu Denny Caknan - Sampek Tuwek Dasar , chord dasar Denny Caknan - Sampek Tuwek Dasar , chordtela Denny Caknan - Sampek Tuwek Dasar , lirik lagu Denny Caknan - Sampek Tuwek Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Denny Caknan di youtube: https://youtube.com/watch?v=4Xyu95TEJZ0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Denny Caknan

Chord Lagu Lainnya

×