Open Nav

Dennis AM - Yowes Ben Chord Gitar dan Lirik Lagu

16 views
                

Intro : C G Am Em F C Dm G C G Am Em F C Dm G.. C..G.. C G wes kadung loro Am Em angel ditambakno F C kowe kadung ra tresno Dm G aku iso ngopo.. C G nadyan ku seh tresno Am Em nanging wes ra guno F C amergo kowe Dm G wes milih wong liyo.. Int. F..G.. C G kowe nggawe loro ati Am Em mbubrah cerito tresno iki F C kowe medot aku Dm G ngeboti slingkuhanmu.. C G kabeh perjuanganku Am Em anane yo mung kleru F C tulung sadaro Dm G C karma kuwi bakalo ono.. Reff : Am Em yo wes ben.. aku sing kelaran F amergo roso sayang G tok sia-siake.. Am Em aku.. sing wis berjuang F nanging nyatane G bedo ro sing tok karepke.. Am Em kowe.. ninggalke aku F medot roso tresno G sing tulus kanggo awakmu.. C elingo.. Musik : Am..Em..F G C.. Am..Em..F G C..G.. C G kowe nggawe loro ati Am Em mbubrah cerito tresno iki F C kowe medot aku Dm G ngeboti slingkuhanmu.. C G kabeh perjuanganku Am Em anane yo mung kleru F C tulung sadaro Dm G C karma kuwi bakalo ono.. Reff : Am Em yo wes ben.. aku sing kelaran F amergo roso sayang G tok sia-siake.. Am Em aku.. sing wis berjuang F nanging nyatane G bedo ro sing tok karepke.. Am Em kowe.. ninggalke aku F medot roso tresno G sing tulus kanggo awakmu.. C elingo.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Dennis AM - Yowes Ben Intro : Bb F Gm Dm D# Bb Cm F Bb F Gm Dm D# Bb Cm F.. Bb..F.. Bb F wes kadung loro Gm Dm angel ditambakno D# Bb kowe kadung ra tresno Cm F aku iso ngopo.. Bb F nadyan ku seh tresno Gm Dm nanging wes ra guno D# Bb amergo kowe Cm F wes milih wong liyo.. Int. D#..F.. Bb F kowe nggawe loro ati Gm Dm mbubrah cerito tresno iki D# Bb kowe medot aku Cm F ngeboti slingkuhanmu.. Bb F kabeh perjuanganku Gm Dm anane yo mung kleru D# Bb tulung sadaro Cm F Bb karma kuwi bakalo ono.. Reff : Gm Dm yo wes ben.. aku sing kelaran D# amergo roso sayang F tok sia-siake.. Gm Dm aku.. sing wis berjuang D# nanging nyatane F bedo ro sing tok karepke.. Gm Dm kowe.. ninggalke aku D# medot roso tresno F sing tulus kanggo awakmu.. Bb elingo.. Musik : Gm..Dm..D# F Bb.. Gm..Dm..D# F Bb..F.. Bb F kowe nggawe loro ati Gm Dm mbubrah cerito tresno iki D# Bb kowe medot aku Cm F ngeboti slingkuhanmu.. Bb F kabeh perjuanganku Gm Dm anane yo mung kleru D# Bb tulung sadaro Cm F Bb karma kuwi bakalo ono.. Reff : Gm Dm yo wes ben.. aku sing kelaran D# amergo roso sayang F tok sia-siake.. Gm Dm aku.. sing wis berjuang D# nanging nyatane F bedo ro sing tok karepke.. Gm Dm kowe.. ninggalke aku D# medot roso tresno F sing tulus kanggo awakmu.. Bb elingo..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Dennis AM mudah, kunci gitar Dennis AM, chord lagu Dennis AM - Yowes Ben Dasar , chord dasar Dennis AM - Yowes Ben Dasar , chordtela Dennis AM - Yowes Ben Dasar , lirik lagu Dennis AM - Yowes Ben Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dennis AM di youtube: https://youtube.com/watch?v=jPxEgG7tjQ8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Dennis AM

Chord Lagu Lainnya

×