Open Nav

denJuang - Njogo Katresnan Chord Gitar dan Lirik Lagu

24 views
                

Intro : C A Dm.. Fm G C.. F Em sak ben wengi aku trus kelingan Dm G C nalikane wektu kuwi aku pamit F Fm Em kowe ngomong ning ngarepku Am Dm tetep eling ndungo G C marang kersaning Gusti.. F Em sak tenane aku ora tego Dm G C nalikane kudu mlaku ninggalake F Fm Em nanging kowe sing nguati Am Dm G C kabeh sadar diri iki golek rejeki.. Reff : C F kowe lilo.. pas aku lungo.. G C nelongso roso ning njero ati.. A Dm matursuwun wes njogo katresnanmu F G C entenono aku bali ning sandingmu.. Musik : Am..Em..DmG C.. Am..Em..DmG C.. F Em sak tenane aku ora tego Dm G C nalikane kudu mlaku ninggalake F Fm Em nanging kowe sing nguati Am Dm G C kabeh sadar diri iki golek rejeki.. Reff : C F kowe lilo.. pas aku lungo.. G C nelongso roso ning njero ati.. A Dm matursuwun wes njogo katresnanmu F D G entenono aku bali ning sandingmu.. C F kowe lilo.. pas aku lungo.. G C nelongso roso ning njero ati.. A Dm matursuwun wes njogo katresnanmu F D G entenono aku bali ning sandingmu.. C F kowe lilo.. pas aku lungo.. G C nelongso roso ning njero ati.. A Dm matursuwun wes njogo katresnanmu F G Am Em entenono aku bali ning sandingmu.. Dm G C entenono aku bali ning sandingmu.. ===ORIGINAL CHORD)) denJuang - Njogo Katresnan Intro : A F# Bm.. Dm E A.. D C#m sak ben wengi aku trus kelingan Bm E A nalikane wektu kuwi aku pamit D Dm C#m kowe ngomong ning ngarepku F#m Bm tetep eling ndungo E A marang kersaning Gusti.. D C#m sak tenane aku ora tego Bm E A nalikane kudu mlaku ninggalake D Dm C#m nanging kowe sing nguati F#m Bm E A kabeh sadar diri iki golek rejeki.. Reff : A D kowe lilo.. pas aku lungo.. E A nelongso roso ning njero ati.. F# Bm matursuwun wes njogo katresnanmu D E A entenono aku bali ning sandingmu.. Musik : F#m..C#m..Bm E A.. F#m..C#m..Bm E A.. D C#m sak tenane aku ora tego Bm E A nalikane kudu mlaku ninggalake D Dm C#m nanging kowe sing nguati F#m Bm E A kabeh sadar diri iki golek rejeki.. Reff : A D kowe lilo.. pas aku lungo.. E A nelongso roso ning njero ati.. F# Bm matursuwun wes njogo katresnanmu D B/D# E entenono aku bali ning sandingmu.. A D kowe lilo.. pas aku lungo.. E A nelongso roso ning njero ati.. F# Bm matursuwun wes njogo katresnanmu D B/D# E entenono aku bali ning sandingmu.. A D kowe lilo.. pas aku lungo.. E A nelongso roso ning njero ati.. F# Bm matursuwun wes njogo katresnanmu D E F#m C#m entenono aku bali ning sandingmu.. Bm E A entenono aku bali ning sandingmu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar denJuang mudah, kunci gitar denJuang, chord lagu denJuang - Njogo Katresnan Dasar , chord dasar denJuang - Njogo Katresnan Dasar , chordtela denJuang - Njogo Katresnan Dasar , lirik lagu denJuang - Njogo Katresnan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari denJuang di youtube: https://youtube.com/watch?v=qKUuxQDdxqY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari denJuang

Chord Lagu Lainnya

×