Open Nav

Denis Farasya - Mantan Kelaran Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
                Capo ♪ fret 3

Intro : Am Em F C
Dm Am F E..
        Am Em F C
Dm Am F -G Am..

Am
opo kowe ra eling..
G Am
karo aku mantanmu..
F G C
sejatine aku seh tresno sliramu..
   Dm
anggonmu medotke tresno..
 Am
amergo ono wong liyo..
      F G Am E
remuk atiku ajur mumur dadi awu..

Am
opo kowe ra eling..
G Am
marang janji-janjimu..
Dm G
sing bakal setyo nganti
         C
putih rambutku..
Dm
nanging nyatane kowe
    Am
ngenteni sumpah setyoku
   F G Am
agawe gelo tresnomu ninggal tatu..

Reff :
       Am Em
 remuk batinku ajur atiku..
   F C
 kowe milih tresno liyane..
            Dm Am
 ning mripatku aku weruh dewe..
           F E
 kowe nggandeng tangan karo liyane..

         Am Em
 senajan wes mantan sing tau kelaran..
  F C
 isih gedo roso tresnoku..
           Dm Am
 ra bakal iso nduweni tresnomu..
      F G Am
 aku iseh nduwe tresno njero dungoku..

Musik : Am Em F C
Dm Am F E..
        Am Em F C
Dm Am F -G Am..

Am
opo kowe ra eling..
G Am
marang janji-janjimu..
Dm G
sing bakal setyo nganti
         C
putih rambutku..
Dm
nanging nyatane kowe
    Am
ngenteni sumpah setyoku
   F G Am
agawe gelo tresnomu ninggal tatu..

Reff :
       Am Em
 remuk batinku ajur atiku..
   F C
 kowe milih tresno liyane..
            Dm Am
 ning mripatku aku weruh dewe..
           F E
 kowe nggandeng tangan karo liyane..

         Am Em
 senajan wes mantan sing tau kelaran..
  F C
 isih gedo roso tresnoku..
           Dm Am
 ra bakal iso nduweni tresnomu..
      F G Am
 aku iseh nduwe tresno njero dungoku..

       Am Em
 remuk batinku ajur atiku..
   F C
 kowe milih tresno liyane..
            Dm Am
 ning mripatku aku weruh dewe..
           F E
 kowe nggandeng tangan karo liyane..

         Am Em
 senajan wes mantan sing tau kelaran..
  F C
 isih gedo roso tresnoku..
           Dm Am
 ra bakal iso nduweni tresnomu..
      F G Am
 aku iseh nduwe tresno njero dungoku..
           Dm Am
 ra bakal iso nduweni tresnomu..
      F G Am
 aku iseh nduwe tresno njero dungoku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm Gm G# D#
Fm Cm G# G..
        Cm Gm G# D#
Fm Cm G# -Bb Cm..

Cm
opo kowe ra eling..
Bb Cm
karo aku mantanmu..
G# Bb D#
sejatine aku seh tresno sliramu..
   Fm
anggonmu medotke tresno..
 Cm
amergo ono wong liyo..
      G# Bb Cm G
remuk atiku ajur mumur dadi awu..

Cm
opo kowe ra eling..
Bb Cm
marang janji-janjimu..
Fm Bb
sing bakal setyo nganti
         D#
putih rambutku..
Fm
nanging nyatane kowe
    Cm
ngenteni sumpah setyoku
   G# Bb Cm
agawe gelo tresnomu ninggal tatu..

Reff :
       Cm Gm
 remuk batinku ajur atiku..
   G# D#
 kowe milih tresno liyane..
            Fm Cm
 ning mripatku aku weruh dewe..
           G# G
 kowe nggandeng tangan karo liyane..

         Cm Gm
 senajan wes mantan sing tau kelaran..
  G# D#
 isih gedo roso tresnoku..
           Fm Cm
 ra bakal iso nduweni tresnomu..
      G# Bb Cm
 aku iseh nduwe tresno njero dungoku..

Musik : Cm Gm G# D#
Fm Cm G# G..
        Cm Gm G# D#
Fm Cm G# -Bb Cm..

Cm
opo kowe ra eling..
Bb Cm
marang janji-janjimu..
Fm Bb
sing bakal setyo nganti
         D#
putih rambutku..
Fm
nanging nyatane kowe
    Cm
ngenteni sumpah setyoku
   G# Bb Cm
agawe gelo tresnomu ninggal tatu..

Reff :
       Cm Gm
 remuk batinku ajur atiku..
   G# D#
 kowe milih tresno liyane..
            Fm Cm
 ning mripatku aku weruh dewe..
           G# G
 kowe nggandeng tangan karo liyane..

         Cm Gm
 senajan wes mantan sing tau kelaran..
  G# D#
 isih gedo roso tresnoku..
           Fm Cm
 ra bakal iso nduweni tresnomu..
      G# Bb Cm
 aku iseh nduwe tresno njero dungoku..

       Cm Gm
 remuk batinku ajur atiku..
   G# D#
 kowe milih tresno liyane..
            Fm Cm
 ning mripatku aku weruh dewe..
           G# G
 kowe nggandeng tangan karo liyane..

         Cm Gm
 senajan wes mantan sing tau kelaran..
  G# D#
 isih gedo roso tresnoku..
           Fm Cm
 ra bakal iso nduweni tresnomu..
      G# Bb Cm
 aku iseh nduwe tresno njero dungoku..
           Fm Cm
 ra bakal iso nduweni tresnomu..
      G# Bb Cm
 aku iseh nduwe tresno njero dungoku..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Denis Farasya mudah, kunci gitar Denis Farasya, chord lagu Denis Farasya - Mantan Kelaran Dasar , chord dasar Denis Farasya - Mantan Kelaran Dasar , chordtela Denis Farasya - Mantan Kelaran Dasar , lirik lagu Denis Farasya - Mantan Kelaran Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Denis Farasya di youtube: https://youtube.com/watch?v=eJHNu3To6gY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Denis Farasya

Chord Lagu Lainnya

×