Open Nav

Demang Family ft. Faiz Saal - Tangisku Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
        Capo fret 5

Intro : F G Em Am
Dm G….

  C G
nangis.. kelingan jaman semono..
 Am Em
aku ro kowe.. mlaku bebarengan..
  F C
jare kowe bakal tresno..
           Dm G
nanging saiki.. kari kenangan..

 C G
opo ora eling tau nggawe nyaman atiku..
  Am Em
nanging saiki nggawe loro atiku..
     F C
roso keronto-ronto, mbok tinggal lungo
   Dm G
saiki kowe sesandingan karo uwong liyo..

    F G Em Am 
tegane kowe.. ngapusi aku..
     Dm G
janjimu.. amung palsu..

Reff :
            F G
 abot sanggane.. tresno sing tak lakoni
          Em Am
 kabeh penjalukmu uwis tak turuti..
 A Dm G
 nanging kowe.. ra ngerteni..
                C C7
 soyo nglunjak ati..

        F G
 udan tangis nyawang kowe uwis lungo..
        Em Am
 ning kene aku keloro-loro..
 A Dm
 kowe tego ninggal lungo..
    G C
 ikhlas.. aku nerimo..

Musik : F G F G
         hu huu.. haa.. hahaa..
        C Bm Am Dm G..

 C G
opo ora eling tau nggawe nyaman atiku..
  Am Em
nanging saiki nggawe loro atiku..
     F C
roso keronto-ronto, mbok tinggal lungo
   Dm G
saiki kowe sesandingan karo uwong liyo..

    F G Em Am 
tegane kowe.. ngapusi aku..
     Dm G
janjimu.. amung palsu..

Reff :
            F G
 abot sanggane.. tresno sing tak lakoni
          Em Am
 kabeh penjalukmu uwis tak turuti..
 A Dm G
 nanging kowe.. ra ngerteni..
                C C7
 soyo nglunjak ati..

        F G
 udan tangis nyawang kowe uwis lungo..
         Em Am
 ning kene aku keloro-loro..
 A Dm
 kowe tego ninggal lungo..
    G C
 ikhlas.. aku nerimo..
        Dm
 kowe tego ninggal lungo..
    G C
 ikhlas.. aku nerimo..

Outro : C
[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb C Am Dm
Gm C..

  F C
nangis.. kelingan jaman semono..
 Dm Am
aku ro kowe.. mlaku bebarengan..
  Bb F
jare kowe bakal tresno..
           Gm C
nanging saiki.. kari kenangan..

 F C
opo ora eling tau nggawe nyaman atiku..
  Dm Am
nanging saiki nggawe loro atiku..
     Bb F
roso keronto-ronto, mbok tinggal lungo
   Gm C
saiki kowe sesandingan karo uwong liyo..

    Bb C Am Dm  
tegane kowe.. ngapusi aku..
     Gm C
janjimu.. amung palsu..

Reff :
            Bb C
 abot sanggane.. tresno sing tak lakoni
          Am Dm
 kabeh penjalukmu uwis tak turuti..
 D Gm C
 nanging kowe.. ra ngerteni..
                F F7
 soyo nglunjak ati..

        Bb C
 udan tangis nyawang kowe uwis lungo..
        Am Dm
 ning kene aku keloro-loro..
 D Gm
 kowe tego ninggal lungo..
    C F
 ikhlas.. aku nerimo..

Musik : Bb C Bb C
         hu huu.. haa.. hahaa..
        F Em Dm Gm C..

 F C
opo ora eling tau nggawe nyaman atiku..
  Dm Am
nanging saiki nggawe loro atiku..
     Bb F
roso keronto-ronto, mbok tinggal lungo
   Gm C
saiki kowe sesandingan karo uwong liyo..

    Bb C Am Dm  
tegane kowe.. ngapusi aku..
     Gm C
janjimu.. amung palsu..

Reff :
            Bb C
 abot sanggane.. tresno sing tak lakoni
          Am Dm
 kabeh penjalukmu uwis tak turuti..
 D Gm C
 nanging kowe.. ra ngerteni..
                F F7
 soyo nglunjak ati..

        Bb C
 udan tangis nyawang kowe uwis lungo..
         Am Dm
 ning kene aku keloro-loro..
 D Gm
 kowe tego ninggal lungo..
    C F
 ikhlas.. aku nerimo..
        Gm
 kowe tego ninggal lungo..
    C F
 ikhlas.. aku nerimo..

Outro : F
    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Demang Family mudah, kunci gitar Demang Family, chord lagu Demang Family ft. Faiz Saal - Tangisku Dasar , chord dasar Demang Family ft. Faiz Saal - Tangisku Dasar , chordtela Demang Family ft. Faiz Saal - Tangisku Dasar , lirik lagu Demang Family ft. Faiz Saal - Tangisku Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Demang Family di youtube: https://youtube.com/watch?v=uSOUu6Q3DDE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Demang Family

Chord Lagu Lainnya

×