Open Nav

Della Ceblong - Tresno Sepele Chord Gitar dan Lirik Lagu

39 views
                Capo fret 4

Intro : F G Am..
        F G C..

  C Dm
rumangsaku aku ra kurang kurang..
      G C
ngerteni kowe seng dadi sesandingan..
        C Dm
nanging nyatane ora ono artine..
         G C
yen mung akhire tresno mandeg neng kene ..

      C Dm     
tak kiro kowe seng bakal selawase..
      G C
ngancani aku nganti entek umure..
        C Dm
nanging nyatane tresnomu mung sepele..
   G C
itungan dino kowe lali janjine..

Reff :
             F
 wes ben tak la..koni
          C -Bm Am
 kanti ikhlas.. ati..
         Dm G C
 tanpo kowe.. dewe aku wani..

             F
 wes ben tak tanggunge
       C -Bm Am
 rekosone.. dewe..
       Dm G C
 aku yakin Gusti paring gantine..

Musik : Dm..G..C..Am..
        Dm..G..

      C Dm     
tak kiro kowe seng bakal selawase..
      G C
ngancani aku nganti entek umure..
        C Dm
nanging nyatane tresnomu mung sepele..
   G C
itungan dino kowe lali janjine..

Reff :
             F
 wes ben tak la..koni
          C -Bm Am
 kanti ikhlas.. ati..
         Dm G C
 tanpo kowe.. dewe aku wani..

             F
 wes ben tak tanggunge
       C -Bm Am
 rekosone.. dewe..
       Dm G C
 aku yakin Gusti paring gantine..

           F G
 kowe seng tak.. sayang
       C   -Bm Am
 saiki dadi kenangan..
          Dm
 ra bakal tak eling
         G C
 critomu marai gering..

           F G
 kowe seng tak.. tresno
         C   -Bm Am
 maringi loro neng dodo..
        Dm G C
 elingo mas.. karma mesti teko..
        Dm G C
 elingo mas.. karma mesti teko..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B C#m..
        A B E..

  E F#m
rumangsaku aku ra kurang kurang..
      B E
ngerteni kowe seng dadi sesandingan..
        E F#m
nanging nyatane ora ono artine..
         B E
yen mung akhire tresno mandeg neng kene ..

      E F#m    
tak kiro kowe seng bakal selawase..
      B E
ngancani aku nganti entek umure..
        E F#m
nanging nyatane tresnomu mung sepele..
   B E
itungan dino kowe lali janjine..

Reff :
             A
 wes ben tak la..koni
          E -D#m C#m
 kanti ikhlas.. ati..
         F#m B E
 tanpo kowe.. dewe aku wani..

             A
 wes ben tak tanggunge
       E -D#m C#m
 rekosone.. dewe..
       F#m B E
 aku yakin Gusti paring gantine..

Musik : F#m..B..E..C#m..
        F#m..B..

      E F#m    
tak kiro kowe seng bakal selawase..
      B E
ngancani aku nganti entek umure..
        E F#m
nanging nyatane tresnomu mung sepele..
   B E
itungan dino kowe lali janjine..

Reff :
             A
 wes ben tak la..koni
          E -D#m C#m
 kanti ikhlas.. ati..
         F#m B E
 tanpo kowe.. dewe aku wani..

             A
 wes ben tak tanggunge
       E -D#m C#m
 rekosone.. dewe..
       F#m B E
 aku yakin Gusti paring gantine..

           A B
 kowe seng tak.. sayang
       E   -D#m C#m
 saiki dadi kenangan..
          F#m
 ra bakal tak eling
         B E
 critomu marai gering..

           A B
 kowe seng tak.. tresno
         E   -D#m C#m
 maringi loro neng dodo..
        F#m B E
 elingo mas.. karma mesti teko..
        F#m B E
 elingo mas.. karma mesti teko..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Della Ceblong mudah, kunci gitar Della Ceblong, chord lagu Della Ceblong - Tresno Sepele Dasar , chord dasar Della Ceblong - Tresno Sepele Dasar , chordtela Della Ceblong - Tresno Sepele Dasar , lirik lagu Della Ceblong - Tresno Sepele Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Della Ceblong di youtube: https://youtube.com/watch?v=Tp6BVaz0vVs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Della Ceblong

Chord Lagu Lainnya

×