Open Nav

Dara Fu - Ugal Ugalan Chord Gitar dan Lirik Lagu

28 views
                

Capo ♪ fret 4 F tresnomu ugal-ugalan.. C kok malah menggok haluan.. Dm G wis ngerti lampune abang C kok isih wae mbok terjang.. Intro : C F Dm G.. C pertama ku karo kowe.. F atiku ayem rasane. Dm G saben dino bebarengan C kadang ku isih kelingan.. E karo esemmu Am G sing nggawe bungah atiku.. Dm nganti tak angen-angen G F G ben esok dadi jodoku.. C kok moro ngomong ra betah F terus kowe ngajaki pisah.. Dm wis buyar angenanku G C karo kabeh keputusanmu.. E ku mbok tinggalke Am G dengan alasan sepele.. F Dm mbok kiro ku ra reti.. G lekmu kuwi main mburi.. Reff : F tresnomu ugal-ugalan.. C kok malah menggok haluan.. Dm G wis ngerti lampune abang C C7 kok isih wae mbok terjang.. F opo kurang lehku nyayang.. C Am seprene ora disawang.. Dm G awas bakal tak titeni C mbesok ku sing ngelarani.. Musik : F..C..Dm..G.. E..Am G F..Fm..G.. C kok moro ngomong ra betah F terus kowe ngajaki pisah.. Dm wis buyar angenanku G C karo kabeh keputusanmu.. E ku mbok tinggalke Am G dengan alasan sepele.. F Dm mbok kiro ku ra reti.. G lekmu kuwi main mburi.. Reff : F tresnomu ugal-ugalan.. C kok malah menggok haluan.. Dm G wis ngerti lampune abang C C7 kok isih wae mbok terjang.. F opo kurang lehku nyayang.. C Am seprene ora disawang.. Dm G awas bakal tak titeni C mbesok ku sing ngelarani.. F tresnomu ugal-ugalan.. C kok malah menggok haluan.. Dm G wis ngerti lampune abang C C7 kok isih wae mbok terjang.. F opo kurang lehku nyayang.. C Am seprene ora disawang.. Dm G awas bakal tak titeni C mbesok ku sing ngelarani.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- A tresnomu ugal-ugalan.. E kok malah menggok haluan.. F#m B wis ngerti lampune abang E kok isih wae mbok terjang.. Intro : E A F#m B.. E pertama ku karo kowe.. A atiku ayem rasane. F#m B saben dino bebarengan E kadang ku isih kelingan.. G# karo esemmu C#m B sing nggawe bungah atiku.. F#m nganti tak angen-angen B A B ben esok dadi jodoku.. E kok moro ngomong ra betah A terus kowe ngajaki pisah.. F#m wis buyar angenanku B E karo kabeh keputusanmu.. G# ku mbok tinggalke C#m -B dengan alasan sepele.. A F#m mbok kiro ku ra reti.. B lekmu kuwi main mburi.. Reff : A tresnomu ugal-ugalan.. E kok malah menggok haluan.. F#m B wis ngerti lampune abang E E7 kok isih wae mbok terjang.. A opo kurang lehku nyayang.. E C#m seprene ora disawang.. F#m B awas bakal tak titeni E mbesok ku sing ngelarani.. Musik : A..E..F#m B.. G#..C#m B A..Am..B.. E kok moro ngomong ra betah A terus kowe ngajaki pisah.. F#m wis buyar angenanku B E karo kabeh keputusanmu.. G# ku mbok tinggalke C#m -B dengan alasan sepele.. A F#m mbok kiro ku ra reti.. B lekmu kuwi main mburi.. Reff : A tresnomu ugal-ugalan.. E kok malah menggok haluan.. F#m B wis ngerti lampune abang E E7 kok isih wae mbok terjang.. A opo kurang lehku nyayang.. E C#m seprene ora disawang.. F#m B awas bakal tak titeni E mbesok ku sing ngelarani.. A tresnomu ugal-ugalan.. E kok malah menggok haluan.. F#m B wis ngerti lampune abang E E7 kok isih wae mbok terjang.. A opo kurang lehku nyayang.. E C#m seprene ora disawang.. F#m B awas bakal tak titeni E mbesok ku sing ngelarani..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Dara Fu mudah, kunci gitar Dara Fu, chord lagu Dara Fu - Ugal Ugalan Dasar , chord dasar Dara Fu - Ugal Ugalan Dasar , chordtela Dara Fu - Ugal Ugalan Dasar , lirik lagu Dara Fu - Ugal Ugalan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dara Fu di youtube: https://youtube.com/watch?v=FI2cnSGMK8Y

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Dara Fu

Chord Lagu Lainnya

×