Open Nav

Danang Effendi - Ikhlas Nerimo Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
                

Intro : C F G C F G Em Am Dm G C G C F opo.. pancen koyo ngene G C rasane.. wong nandang kasmaran C F jaremu.. ameh njogo rosoku G nanging kok akhire C G kowe ninggalke aku.. C F po mergo.. aku wong ra nduwe G C akhire kowe.. milih karo liyane C F senajan.. tresnamu mergo bondo G C aku sadar.. aku ora iso opo.. Reff : C7 F aku sing.. berjuang G aku sing kelara Em arep tok anggep opo Am aku mung iso nerimo Dm G opo o salahku.. opo dosaku C C7 kowe lungo ninggalke aku.. F isaku mung ikhlas G senajan wis ra welas Em ora bakal tak getuni Am mergo aku ngrumangsani Dm aku wong ra nduwe G aku yo mung koyo ngene C mung kerep disepelekke.. Musik : F G Em Am Dm G C.. F G tak trimakno.. tak lilakno -F Em mergo aku sadar Am aku dudu sopo-sopo Dm yen pancene kowe lungo G yo wis orapopo C kabeh uwis tak ikhlasno.. Reff : C7 F aku sing.. berjuang G aku sing kelara Em arep tok anggep opo Am aku mung iso nerimo Dm G opo o salahku.. opo dosaku C C7 kowe lungo ninggalke aku.. F isaku mung ikhlas G senajan wis ra welas Em ora bakal tak getuni Am mergo aku ngrumangsani Dm aku wong ra nduwe G aku yo mung koyo ngene C mung kerep disepelekke.. Dm aku wong ora nduwe G aku yo mung koyo ngene C mung kerep disepelekke.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : A D E A D E C#m F#m Bm E A E A D opo.. pancen koyo ngene E A rasane.. wong nandang kasmaran A D jaremu.. ameh njogo rosoku E nanging kok akhire A E kowe ninggalke aku.. A D po mergo.. aku wong ra nduwe E A akhire kowe.. milih karo liyane A D senajan.. tresnamu mergo bondo E A aku sadar.. aku ora iso opo.. Reff : A7 D aku sing.. berjuang E aku sing kelara C#m arep tok anggep opo F#m aku mung iso nerimo Bm E opo o salahku.. opo dosaku A A7 kowe lungo ninggalke aku.. D isaku mung ikhlas E senajan wis ra welas C#m ora bakal tak getuni F#m mergo aku ngrumangsani Bm aku wong ra nduwe E aku yo mung koyo ngene A mung kerep disepelekke.. Musik : D E C#m F#m Bm E A.. D E tak trimakno.. tak lilakno -D C#m mergo aku sadar F#m aku dudu sopo-sopo Bm yen pancene kowe lungo E yo wis orapopo A kabeh uwis tak ikhlasno.. Reff : A7 D aku sing.. berjuang E aku sing kelara C#m arep tok anggep opo F#m aku mung iso nerimo Bm E opo o salahku.. opo dosaku A A7 kowe lungo ninggalke aku.. D isaku mung ikhlas E senajan wis ra welas C#m ora bakal tak getuni F#m mergo aku ngrumangsani Bm aku wong ra nduwe E aku yo mung koyo ngene A mung kerep disepelekke.. Bm aku wong ora nduwe E aku yo mung koyo ngene A mung kerep disepelekke..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Danang Effendi mudah, kunci gitar Danang Effendi, chord lagu Danang Effendi - Ikhlas Nerimo Dasar , chord dasar Danang Effendi - Ikhlas Nerimo Dasar , chordtela Danang Effendi - Ikhlas Nerimo Dasar , lirik lagu Danang Effendi - Ikhlas Nerimo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Danang Effendi di youtube: https://youtube.com/watch?v=QSoHMGHcW4Y

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Danang Effendi

Chord Lagu Lainnya

×