menu

Damara De - Sesambungan Chord Gitar dan Lirik

745 views
Transpose Font
Capo fret 2

Intro : F G C..Dm..G..

  C                 G         Am  G
maturnuwun wis gawe nyaman atiku..
    F           G           C
wis gelem ngancani tibo lan tangiku..
  F                 G
kowe bali akeh sing nyekseni
 Em         Am
ora ngiro koyo ngene
         Dm      G            C     G
pancen tego kowe malah ingkar janji..

   C           G        Am G
awale.. kowe gawe aku yakin..
    F         G         C
wis seneng atiku kowe bali..
  F                G
jane kowe sing tak karepke
     Em          Am
tapi takdir muni liyane
         Dm      G        C
ora nyongko kowe tego ora bloko..

    F             G
rapopo.. aku mbok larani
  Em       Am
tapi saiki wis bedo..
    F        G
wis pancene aku salah
      G       C
mergo kebacut tresno..

Reff :
     F             G
 aku ki mbok pelet dukun
      Em         Am
 po kepiye jan jane..
           Dm
 wis nyobo ninggalke
   G          C
 tetep baline yo ming ro kowe..

       F
 atiku ra ikhlas
     G              C        Am
 yen kowe disanding karo liyane..
     Dm         G           C
 aku kesel, aku pasrah, aku nyerah..

Musik : F G Em Am Dm..G..

   C           G        Am  G
awale.. kowe gawe aku yakin..
    F         G         C
wis seneng atiku kowe bali..
  F                G
jane kowe sing tak karepke
     Em          Am
tapi takdir muni liyane
         Dm      G        C
ora nyongko kowe tego ora bloko..

    F             G
rapopo.. aku mbok larani
  Em       Am
tapi saiki wis bedo..
    F        G
wis pancene aku salah
      G       C
mergo kebacut tresno..

Reff :
     F             G
 aku ki mbok pelet dukun
      Em         Am
 po kepiye jan jane..
           Dm
 wis nyobo ninggalke
   G          C
 tetep baline yo ming ro kowe..

       F
 atiku ra ikhlas
     G              C        Am
 yen kowe disanding karo liyane..
       Dm       G           C
 aku kesel, aku pasrah, aku nyerah..

     F             G
 aku ki mbok pelet dukun
      Em         Am
 po kepiye jan jane..
           Dm
 wis nyobo ninggalke
   G          C
 tetep baline yo ming ro kowe..

       F
 atiku ra ikhlas
     G              C        Am
 yen kowe disanding karo liyane..
       Dm         G         C
 aku kesel, aku pasrah, aku nyerah..

        F          G
 wis nyobo.. milih come back..
       Em      Am
 opo wae.. kahanane..
          Dm       G          C
 nanging aku malah salah nemu kleru..
          Dm       G           C
 nanging aku malah salah milih kowe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A D..Em A..

  D                 A         Bm  A
maturnuwun wis gawe nyaman atiku..
    G           A           D
wis gelem ngancani tibo lan tangiku..
  G                 A
kowe bali akeh sing nyekseni
 F#m        Bm
ora ngiro koyo ngene
         Em      A            D     A
pancen tego kowe malah ingkar janji..

   D           A        Bm  A
awale.. kowe gawe aku yakin..
    G         A         D
wis seneng atiku kowe bali..
  G                A
jane kowe sing tak karepke
     F#m         Bm
tapi takdir muni liyane
         Em      A        D
ora nyongko kowe tego ora bloko..

    G             A
rapopo.. aku mbok larani
  F#m      Bm
tapi saiki wis bedo..
    G        A
wis pancene aku salah
      A       D
mergo kebacut tresno..

Reff :
     G             A
 aku ki mbok pelet dukun
      F#m        Bm
 po kepiye jan jane..
           Em
 wis nyobo ninggalke
   A          D
 tetep baline yo ming ro kowe..

       G
 atiku ra ikhlas
     A              D        Bm
 yen kowe disanding karo liyane..
     Em         A           D
 aku kesel, aku pasrah, aku nyerah..

Musik : G A F#m Bm Em..A..

   D           A        Bm  A
awale.. kowe gawe aku yakin..
    G         A         D
wis seneng atiku kowe bali..
  G                A
jane kowe sing tak karepke
     F#m         Bm
tapi takdir muni liyane
         Em      A        D
ora nyongko kowe tego ora bloko..

    G             A
rapopo.. aku mbok larani
  F#m      Bm
tapi saiki wis bedo..
    G        A
wis pancene aku salah
      A       D
mergo kebacut tresno..

Reff :
     G             A
 aku ki mbok pelet dukun
      F#m        Bm
 po kepiye jan jane..
           Em
 wis nyobo ninggalke
   A          D
 tetep baline yo ming ro kowe..

       G
 atiku ra ikhlas
     A              D        Bm
 yen kowe disanding karo liyane..
       Em       A           D
 aku kesel, aku pasrah, aku nyerah..

     G             A
 aku ki mbok pelet dukun
      F#m        Bm
 po kepiye jan jane..
           Em
 wis nyobo ninggalke
   A          D
 tetep baline yo ming ro kowe..

       G
 atiku ra ikhlas
     A              D        Bm
 yen kowe disanding karo liyane..
       Em         A         D
 aku kesel, aku pasrah, aku nyerah..

        G          A
 wis nyobo.. milih come back..
       F#m     Bm
 opo wae.. kahanane..
          Em       A          D
 nanging aku malah salah nemu kleru..
          Em       A           D
 nanging aku malah salah milih kowe..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Damara De

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×