Open Nav

Damara De - Njogo Tresno Chord Gitar dan Lirik Lagu

28 views
                

Intro : F Em Dm C F Em Dm C F G asline wes kesel aku.. C C-G/B ngrasake polahmu.. Am Dm nyobo tak kuat kuatke.. G Am ngadepi sikapmu.. Dm rosoku ra bakal ilang.. G marang kowe kang mas C sing paling tak tresnani.. Am Dm nanging bedo kahanane.. G aku trimo ngalah.. C timbang gawe bubrah.. Reff : F G aku sayang kowe.. Em Am ra ono liyane.. A Dm G tulung kowe ngerti.. C njogo tresno iki.. F G njalukku mung siji.. Em Am ojo ngelarani.. A Dm G mergo rogo iki.. C isih dadi siji.. Musik : F G D.. F G C.. Dm G asline wes kesel aku.. Em Am ngrasake polahmu.. Dm G nyobo tak kuat kuatke.. C C-G/B ngadepi sikapmu.. Am Dm rosoku ra bakal ilang.. G marang kowe kang mas C sing paling tak tresnani.. Am Dm nanging bedo kahanane.. G aku trimo ngalah.. C timbang gawe bubrah.. Reff : F G aku sayang kowe.. Em Am ra ono liyane.. A Dm G tulung kowe ngerti.. C njogo tresno iki.. F G njalukku mung siji.. Em Am ojo ngelarani.. A Dm G mergo rogo iki.. C isih dadi siji.. F G aku sayang kowe.. Em Am ra ono liyane.. A Dm G tulung kowe ngerti.. C njogo tresno iki.. F G njalukku mung siji.. Em Am ojo ngelarani.. A Dm G mergo rogo iki.. C isih dadi siji.. Outro : F G kudu kuat bathin iki.. C Am sabar le nglakoni.. Dm yen iki dalane.. G C tak pasrahke Gusti.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D C#m Bm A D C#m Bm A D E asline wes kesel aku.. A A-E/G# ngrasake polahmu.. F#m Bm nyobo tak kuat kuatke.. E F#m ngadepi sikapmu.. Bm rosoku ra bakal ilang.. E marang kowe kang mas A sing paling tak tresnani.. F#m Bm nanging bedo kahanane.. E aku trimo ngalah.. A timbang gawe bubrah.. Reff : D E aku sayang kowe.. C#m F#m ra ono liyane.. F# Bm E tulung kowe ngerti.. A njogo tresno iki.. D E njalukku mung siji.. C#m F#m ojo ngelarani.. F# Bm E mergo rogo iki.. A isih dadi siji.. Musik : D E B.. D E A.. Bm E asline wes kesel aku.. C#m F#m ngrasake polahmu.. Bm E nyobo tak kuat kuatke.. A A-E/G# ngadepi sikapmu.. F#m Bm rosoku ra bakal ilang.. E marang kowe kang mas A sing paling tak tresnani.. F#m Bm nanging bedo kahanane.. E aku trimo ngalah.. A timbang gawe bubrah.. Reff : D E aku sayang kowe.. C#m F#m ra ono liyane.. F# Bm E tulung kowe ngerti.. A njogo tresno iki.. D E njalukku mung siji.. C#m F#m ojo ngelarani.. F# Bm E mergo rogo iki.. A isih dadi siji.. D E aku sayang kowe.. C#m F#m ra ono liyane.. F# Bm E tulung kowe ngerti.. A njogo tresno iki.. D E njalukku mung siji.. C#m F#m ojo ngelarani.. F# Bm E mergo rogo iki.. A isih dadi siji.. Outro : D E kudu kuat bathin iki.. A F#m sabar le nglakoni.. Bm yen iki dalane.. E A tak pasrahke Gusti..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Damara De mudah, kunci gitar Damara De, chord lagu Damara De - Njogo Tresno Dasar , chord dasar Damara De - Njogo Tresno Dasar , chordtela Damara De - Njogo Tresno Dasar , lirik lagu Damara De - Njogo Tresno Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Damara De di youtube: https://youtube.com/watch?v=pbd_UR4Afss

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Damara De

Chord Lagu Lainnya

×