Open Nav

D'Zuka - Kowe Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
        

Intro : C.. C Em Am G sewu mbulan lan lintang mbok wenehi.. F Em Dm G nanging ora.. ono sing madangi.. F pas aku tresno tresnone C Am kowe lungo ora ono kabare.. Dm G C G kowe lungo.. ning endi parane.. C Dm kowe tak kiro koyo rembulan wengi.. G C sing bakal madangi atiku sing peteng iki.. Fm C Am kowe tak kiro koyo beninge banyu.. D G sing iso ngedemke atiku.. C Dm tekamu koyo semripite angin.. G yo mung mampir sedelo C gur ngayem ngayem atiku.. Fm C Am kowe ninggalke catetan memori.. Dm G C G memori sing gawe loro ati.. Reff : C Em Am G koyo ngene kuciwaning atiku.. F Em Dm G tresno suciku luntur ning tanganmu.. C Em Am G sewu mbulan lan lintang mbok wenehi.. F Em Dm G nanging ora.. ono sing madangi.. F pas aku tresno tresnone C Am kowe lungo ora ono kabare.. Dm G C kowe lungo.. ning endi parane.. Musik : Fm A# D# G# Fm G Cm C Fm A# D# G# Fm G C G.. C Dm tekamu koyo semripite angin.. G yo mung mampir sedelo C gur ngayem ngayem atiku.. Fm Em Am kowe ninggalke catetan memori.. Dm G C G memori sing gawe loro ati.. Reff : C Em Am G koyo ngene kuciwaning atiku.. F Em Dm G tresno suciku luntur ning tanganmu.. C Em Am G sewu mbulan lan lintang mbok wenehi.. F Em Dm G nanging ora.. ono sing madangi.. C Em Am G koyo ngene kuciwaning atiku.. F Em Dm G tresno suciku luntur ning tanganmu.. C Em Am G sewu mbulan lan lintang mbok wenehi.. F Em Dm G nanging ora.. ono sing madangi.. F pas aku tresno tresnone C Am kowe lungo ora ono kabare.. Dm G C kowe lungo.. ning endi parane.. Dm G F Fm C kowe lungo.. ning endi parane.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : A.. A C#m F#m E sewu mbulan lan lintang mbok wenehi.. D C#m Bm E nanging ora.. ono sing madangi.. D pas aku tresno tresnone A F#m kowe lungo ora ono kabare.. Bm E A E kowe lungo.. ning endi parane.. A Bm kowe tak kiro koyo rembulan wengi.. E A sing bakal madangi atiku sing peteng iki.. Dm A F#m kowe tak kiro koyo beninge banyu.. B E sing iso ngedemke atiku.. A Bm tekamu koyo semripite angin.. E yo mung mampir sedelo A gur ngayem ngayem atiku.. Dm A F#m kowe ninggalke catetan memori.. Bm E A E memori sing gawe loro ati.. Reff : A C#m F#m E koyo ngene kuciwaning atiku.. D C#m Bm E tresno suciku luntur ning tanganmu.. A C#m F#m E sewu mbulan lan lintang mbok wenehi.. D C#m Bm E nanging ora.. ono sing madangi.. D pas aku tresno tresnone A F#m kowe lungo ora ono kabare.. Bm E A kowe lungo.. ning endi parane.. Musik : Dm G C F Dm E Am A Dm G C F Dm E A E.. A Bm tekamu koyo semripite angin.. E yo mung mampir sedelo A gur ngayem ngayem atiku.. Dm C#m F#m kowe ninggalke catetan memori.. Bm E A E memori sing gawe loro ati.. Reff : A C#m F#m E koyo ngene kuciwaning atiku.. D C#m Bm E tresno suciku luntur ning tanganmu.. A C#m F#m E sewu mbulan lan lintang mbok wenehi.. D C#m Bm E nanging ora.. ono sing madangi.. A C#m F#m E koyo ngene kuciwaning atiku.. D C#m Bm E tresno suciku luntur ning tanganmu.. A C#m F#m E sewu mbulan lan lintang mbok wenehi.. D C#m Bm E nanging ora.. ono sing madangi.. D pas aku tresno tresnone A F#m kowe lungo ora ono kabare.. Bm E A kowe lungo.. ning endi parane.. Bm E D Dm A kowe lungo.. ning endi parane..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar D'Zuka mudah, kunci gitar D'Zuka, chord lagu D'Zuka - Kowe Dasar , chord dasar D'Zuka - Kowe Dasar , chordtela D'Zuka - Kowe Dasar , lirik lagu D'Zuka - Kowe Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari D'Zuka di youtube: https://youtube.com/watch?v=Q_4Glng3mok

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari D'Zuka

Chord Lagu Lainnya

×