Open Nav

D'FAS JAVA - Silancur Ninggal Kenangan Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
        

Intro : Am F G Am Am F G E Am G jumuduling suryo katon ning angkoso.. Dm Am keterak sumilire angin kang teko.. Dm Am ngelingake tresnaku jaman semono.. F E nggawe tatu loro sak jroning dodo.. Am G rong taun kepungkur kowe nate janji.. Dm Am bebarengan sesandingan tekan mati.. Dm Am nanging tresno saikine uwis sirno.. F E weruh kowe ning mburiku kowe ngliyo.. Reff : C Dm ning silancur.. atiku ajur.. G C mergo kowe.. uwis ora jujur.. E Am kembang melati.. ingkang anyekseni F E Am nalikane kowe ngucap janji.. Musik : Am F G E Dm Am Dm E.. Am G rong taun kepungkur kowe nate janji.. Dm Am bebarengan sesandingan tekan mati.. Dm Am nanging tresno saikine uwis sirno.. F E weruh kowe ning mburiku kowe ngliyo.. Reff : C Dm ning silancur.. atiku ajur.. G C mergo kowe.. uwis ora jujur.. E Am kembang melati.. ingkang anyekseni F E Am nalikane kowe ngucap janji.. G ning silancur atiku ajur F ning silancur atiku ajur Dm ning silancur atiku ajur E ning silancur atiku ajur.. Reff : C Dm ning silancur.. atiku ajur.. G C mergo kowe.. uwis ora jujur.. E Am kembang melati.. ingkang anyekseni F E Am nalikane kowe ngucap janji.. F E Am nalikane kowe ngucap janji.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : Em C D Em Em C D B Em D jumuduling suryo katon ning angkoso.. Am Em keterak sumilire angin kang teko.. Am Em ngelingake tresnaku jaman semono.. C B nggawe tatu loro sak jroning dodo.. Em D rong taun kepungkur kowe nate janji.. Am Em bebarengan sesandingan tekan mati.. Am Em nanging tresno saikine uwis sirno.. C B weruh kowe ning mburiku kowe ngliyo.. Reff : G Am ning silancur.. atiku ajur.. D G mergo kowe.. uwis ora jujur.. B Em kembang melati.. ingkang anyekseni C B Em nalikane kowe ngucap janji.. Musik : Em C D B Am Em Am B.. Em D rong taun kepungkur kowe nate janji.. Am Em bebarengan sesandingan tekan mati.. Am Em nanging tresno saikine uwis sirno.. C B weruh kowe ning mburiku kowe ngliyo.. Reff : G Am ning silancur.. atiku ajur.. D G mergo kowe.. uwis ora jujur.. B Em kembang melati.. ingkang anyekseni C B Em nalikane kowe ngucap janji.. D ning silancur atiku ajur C ning silancur atiku ajur Am ning silancur atiku ajur B ning silancur atiku ajur.. Reff : G Am ning silancur.. atiku ajur.. D G mergo kowe.. uwis ora jujur.. B Em kembang melati.. ingkang anyekseni C B Em nalikane kowe ngucap janji.. C B Em nalikane kowe ngucap janji..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar D'FAS JAVA mudah, kunci gitar D'FAS JAVA, chord lagu D'FAS JAVA - Silancur Ninggal Kenangan Dasar , chord dasar D'FAS JAVA - Silancur Ninggal Kenangan Dasar , chordtela D'FAS JAVA - Silancur Ninggal Kenangan Dasar , lirik lagu D'FAS JAVA - Silancur Ninggal Kenangan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari D'FAS JAVA di youtube: https://youtube.com/watch?v=Ib5j5-Gko_s

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari D'FAS JAVA

Chord Lagu Lainnya

×