Open Nav

Corazon - Ngremuk Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
        Capo fret 4

Intro : C F G C..

 C              -G Am           -G
aku ngerti saiki kowe wis bedo tenan..
  F G C
bedo karo pas jaman awal barengan..
  E Am
sedihe atimu aku sing ono nggo kowe
        F G C
nanging opo kowe lali ceritane..

  C             -G Am       -G
saben wayah dalu ing sepine uripku..
   F G C
tansah kelingan kabeh tentangmu..
   E
ngopo ngapusi aku
         Am
milih gandeng ro liyane..
    F G C
jaremu adewe wis cukup semene..

 E Am
aku tresno kepati pati..
  E Am
nanging kowe ngremuk ati..
        Dm Dm-Em
opo tresnaku ning kowe
  F G
wutuh.. nganti saiki..

Reff :
 C G Am
 a..ku sing berjuang tenan
          F
 dinggo kowe..
   G C G
 malah nyepelekke.. aku..

 C F
 ta..ngis jero ati dadi seksi
        Dm
 aku di larani.. (aku di larani..)
          F G C
 nanging ora gelem pindah liyo ati..

Musik : F G Am..F G..

  C G Am
saben wayah dalu ing sepine uripku..
   F G C
tansah kelingan kabeh tentangmu..
   E
ngopo ngapusi aku
         Am
milih gandeng ro liyane..
    F G C
jaremu adewe wis cukup semene..

 E Am
aku tresno kepati pati..
  E Am
nanging kowe ngremuk ati..
        Dm
opo tresnaku ning kowe
  F G
wutuh.. nganti saiki..

Reff :
 C G Am
 a..ku sing berjuang tenan
          F
 dinggo kowe..
   G C G
 malah nyepelekke.. aku..

 C F
 ta..ngis jero ati dadi seksi
        Dm
 aku di larani.. (aku di larani..)
          F G C A
 nanging ora gelem pindah liyo ati..

[Overtune]
 D A Bm
 a..ku sing berjuang tenan
          G
 dinggo kowe..
   A D A
 malah nyepelekke.. aku..

 D G
 ta..ngis jero ati dadi seksi
        Em
 aku di larani.. (aku di larani..)
          G A D A D
 nanging ora gelem pindah liyo ati..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E A B E..

 E              -B C#m          -B
aku ngerti saiki kowe wis bedo tenan..
  A B E
bedo karo pas jaman awal barengan..
  G# C#m
sedihe atimu aku sing ono nggo kowe
        A B E
nanging opo kowe lali ceritane..

  E             -B C#m      -B
saben wayah dalu ing sepine uripku..
   A B E
tansah kelingan kabeh tentangmu..
   G#
ngopo ngapusi aku
         C#m
milih gandeng ro liyane..
    A B E
jaremu adewe wis cukup semene..

 G# C#m
aku tresno kepati pati..
  G# C#m
nanging kowe ngremuk ati..
        F#m F#m-G#m
opo tresnaku ning kowe
  A B
wutuh.. nganti saiki..

Reff :
 E B C#m
 a..ku sing berjuang tenan
          A
 dinggo kowe..
   B E B
 malah nyepelekke.. aku..

 E A
 ta..ngis jero ati dadi seksi
        F#m
 aku di larani.. (aku di larani..)
          A B E
 nanging ora gelem pindah liyo ati..

Musik : A B C#m..A B..

  E B C#m
saben wayah dalu ing sepine uripku..
   A B E
tansah kelingan kabeh tentangmu..
   G#
ngopo ngapusi aku
         C#m
milih gandeng ro liyane..
    A B E
jaremu adewe wis cukup semene..

 G# C#m
aku tresno kepati pati..
  G# C#m
nanging kowe ngremuk ati..
        F#m
opo tresnaku ning kowe
  A B
wutuh.. nganti saiki..

Reff :
 E B C#m
 a..ku sing berjuang tenan
          A
 dinggo kowe..
   B E B
 malah nyepelekke.. aku..

 E A
 ta..ngis jero ati dadi seksi
        F#m
 aku di larani.. (aku di larani..)
          A B E C#
 nanging ora gelem pindah liyo ati..

[Overtune]
 F# C# D#m
 a..ku sing berjuang tenan
          B
 dinggo kowe..
   C# F# C#
 malah nyepelekke.. aku..

 F# B
 ta..ngis jero ati dadi seksi
        G#m
 aku di larani.. (aku di larani..)
          B C# F# C# F#
 nanging ora gelem pindah liyo ati..
    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Corazon mudah, kunci gitar Corazon, chord lagu Corazon - Ngremuk Ati Dasar , chord dasar Corazon - Ngremuk Ati Dasar , chordtela Corazon - Ngremuk Ati Dasar , lirik lagu Corazon - Ngremuk Ati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Corazon di youtube: https://youtube.com/watch?v=y-nJECdW4Ac

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Corazon

Chord Lagu Lainnya

×