Open Nav

Corazon - LDR (Lungguh Dadi Ratuku) Chord Gitar dan Lirik Lagu

83 views
                

Intro : Am G F G Am G F..G.. C G Am lintang ing wayah wengi Em F wes wegah tak titipi G C kangen marang sliramu.. Dm Em ojo susah atimu Dm aku bakale teko G C G welat mimpi lan layar HP-mu.. C G Am senajan bedo panggone Em F aku iseh neng kene G C setyo mung dinggo kowe.. Dm Em tulung percoyo aku Dm aku bakale bali G C wani sumpah Gusti seng nyekseni.. F kehalang wektu lan jarak C nanging iseh ngroso cedak F senajan saiki samar E tenango sesok tak lamar.. Reff : Am Em tresno adoh paran F C ra mundur aku tak gentar Dm iki ra dadi alasan Am sambat karo keadaan F E bakal tekan pelaminan.. Am Em seng kuat atimu F C sabaro nunggu baliku Dm kowe bakale jodoku Am dadi separuh uripku F E lungguh dadi ratuku.. Musik : F G Em Am F G C.. Dm..Am..F..G.. F kehalang wektu lan jarak C nanging iseh ngroso cedak F senajan saiki samar E tenango sesok tak lamar.. Reff : Am Em tresno adoh paran F C ra mundur aku tak gentar Dm iki ra dadi alasan Am sambat karo keadaan F E bakal tekan pelaminan.. Am Em seng kuat atimu F C sabaro nunggu baliku Dm kowe bakale jodoku Am dadi separuh uripku F E lungguh dadi ratuku.. Am Em tresno adoh paran F C ra mundur aku tak gentar Dm iki ra dadi alasan Am sambat karo keadaan F E bakal tekan pelaminan.. Am Em seng kuat atimu F C sabaro nunggu baliku Dm kowe bakale jodoku Am dadi separuh uripku F E lungguh dadi ratuku.. Outro : Am


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Corazon mudah, kunci gitar Corazon, chord lagu Corazon - LDR (Lungguh Dadi Ratuku) Dasar , chord dasar Corazon - LDR (Lungguh Dadi Ratuku) Dasar , chordtela Corazon - LDR (Lungguh Dadi Ratuku) Dasar , lirik lagu Corazon - LDR (Lungguh Dadi Ratuku) Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Corazon di youtube: https://youtube.com/watch?v=O_CGgiNan0c

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Corazon

Chord Lagu Lainnya

×