Open Nav

Corazon - Bakal Tak Tompo Chord Gitar dan Lirik Lagu

71 views
                Corazon - Bakal Tak Tompo
Capo fret 2 (Original chord dari G)

Intro : F G C..
F G Am G
C..F..G..

C G Am Em
bingung rasane atiku
F C
kudu pisah karo kowe
Dm G
mergo ra oleh restu..

C G Am Em
sio-sio anggonku njogo tresno
F C
yen akhire kowe
Dm G
jodone wong liyo..

F G
tak kuatke atiku
Em Am
nyawang kowe ro liyane
F
tak dongakke kowe
G
mugo langgeng selawase..

Reff :
C G
bakal tak.. tompo
Am Em
senajan atiku loro
F G
piye meneh iki kudu
C
tak lakoni..
F G
kowe sing tak tresno
Em Am
di jodoke ro wong liyo
F G C
bisaku sabar lan nerimo..

Musik : F G C..
F G Am G
C..F..G..

C G Am Em
aku ngerti tresno ra kudu nduweni
F C
nanging.. ngopo..
Dm G
kudu aku sing ngalami..

C G Am Em
tresnoku wes kadung jeru
F C
akhire aku
Dm G
sing di gawe tatu..

F G
tak kuatke atiku
Em Am
nyawang kowe ro liyane
F
tak dongakke kowe
G
mugo langgeng selawase..

Reff :
C G
bakal tak.. tompo
Am Em
senajan atiku loro
F G
piye meneh iki kudu
C
tak lakoni..
F G
kowe sing tak tresno
Em Am
di jodoke ro wong liyo
F G C
bisaku sabar lan nerimo..

F G
tak kuatke atiku
Em Am
nyawang kowe ro liyane
F
tak dongakke kowe
G
mugo langgeng selawase..

C G
bakal tak.. tompo
Am Em
senajan atiku loro
F G
piye meneh iki kudu
C
tak lakoni..
F G
kowe sing tak tresno
Em Am
di jodoke ro wong liyo
F G C
bisaku sabar lan nerimo..
F G C
bisaku sabar lan nerimo..

Outro : C

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Corazon mudah, kunci gitar Corazon, chord lagu Corazon - Bakal Tak Tompo Dasar , chord dasar Corazon - Bakal Tak Tompo Dasar , chordtela Corazon - Bakal Tak Tompo Dasar , lirik lagu Corazon - Bakal Tak Tompo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Corazon di youtube: https://youtube.com/watch?v=NNIaIHMXFyc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Corazon

Chord Lagu Lainnya

×