Open Nav

CokBer - Sepo Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
        Capo ♪ fret 2

Intro : C Em Am
F Dm G..

  C Em
nalikane tresno..
        Am
teko tanpo obo-obo..
  F Dm G
kabeh katon indah lan nyoto..

 C Em
aben dino mung anane..
  Am
bungah sing di roso..
      Dm F G
ilang kabeh.. bebane rogo..

  Am Em
nanging.. mung sak kedepe moto..
  F G C E
kowe.. tego ngeliyo..
  Am Em
laku.. asmoro iki..
      F D G
amung dadi.. kenangan lan cidro..

Reff :
      C Am
 opo iki sing jenenge.. sepo..
         F D G
 ilang roso anane mung.. curigo..
          C Am
 roso tresno sing ning njero.. dodo..
        F D G
 ajur koyo remukan ceriping telo..

        F C
 duh Gusti.. Kang Moho Kuoso..
        Dm
 kuatno ati kulo..
      G
 kulo mboten lali..
                     (C)
 kulo sakdermo nglampahi..

Musik : C Em Am
F Dm G..
        C Em Am
F D G..

  Am Em
nanging.. mung sak kedepe moto..
  F G C E
kowe.. tego ngeliyo..
  Am Em
laku.. asmoro iki..
      F D G
amung dadi.. kenangan lan cidro..

Reff :
      C Am
 opo iki sing jenenge.. sepo..
         F D G
 ilang roso anane mung.. curigo..
          C Am
 roso tresno sing ning njero.. dodo..
        F D G
 ajur koyo remukan ceriping telo..

        F C
 duh Gusti.. Kang Moho Kuoso..
        Dm
 kuatno ati kulo..
      G
 kulo mboten lali..
                      C Fm C..
 kulo sakdermo nglampahi..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D F#m Bm..
        G Em A..

  D F#m
nalikane tresno..
        Bm
teko tanpo obo-obo..
  G Em A
kabeh katon indah lan nyoto..

 D F#m
aben dino mung anane..
  Bm
bungah sing di roso..
      Em G A
ilang kabeh.. bebane rogo..

  Bm F#m
nanging.. mung sak kedepe moto..
  G A D F#
kowe.. tego ngeliyo..
  Bm F#m
laku.. asmoro iki..
      G E A
amung dadi.. kenangan lan cidro..

Reff :
      D Bm
 opo iki sing jenenge.. sepo..
         G E A
 ilang roso anane mung.. curigo..
          D Bm
 roso tresno sing ning njero.. dodo..
        G E A
 ajur koyo remukan ceriping telo..

        G D
 duh Gusti.. Kang Moho Kuoso..
        Em
 kuatno ati kulo..
      A
 kulo mboten lali..
                     (D)
 kulo sakdermo nglampahi..

Musik : D F#m Bm..
        G Em A..
        D F#m Bm..
        G E A..

  Bm F#m
nanging.. mung sak kedepe moto..
  G A D F#
kowe.. tego ngeliyo..
  Bm F#m
laku.. asmoro iki..
      G E A
amung dadi.. kenangan lan cidro..

Reff :
      D Bm
 opo iki sing jenenge.. sepo..
         G E A
 ilang roso anane mung.. curigo..
          D Bm
 roso tresno sing ning njero.. dodo..
        G E A
 ajur koyo remukan ceriping telo..

        G D
 duh Gusti.. Kang Moho Kuoso..
        Em
 kuatno ati kulo..
      A
 kulo mboten lali..
                      D Gm D..
 kulo sakdermo nglampahi..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar CokBer (Cokelat Bergizi) mudah, kunci gitar CokBer (Cokelat Bergizi), chord lagu CokBer - Sepo Dasar , chord dasar CokBer - Sepo Dasar , chordtela CokBer - Sepo Dasar , lirik lagu CokBer - Sepo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari CokBer (Cokelat Bergizi) di youtube: https://youtube.com/watch?v=9vRCFiVeNVc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari CokBer (Cokelat Bergizi)

Chord Lagu Lainnya

×