menu

Clara Gopa - Ora Getun Chord Gitar dan Lirik Lagu

16 views
Transpose Font
Capo fret 1

Intro : F G Em Am F E..

    Am            Dm
padange srengenge iki..
        G          C
nggugah roso ning ati..
    F          Dm          E
naliko pas bebarengan ro kowe..

      Am          Dm
pasir putih ombak segoro..
         G          C
sing nyekseni jaman semono..
      F           Dm           E
eling po kowe pas jare seh tresno..

    F          G
dan akhir dari cerita..
  Em         Am
kowe jare ra bahagia..
         F          G
kau mengkhianati.. atiku terluka..

Reff :
      F                     G
 ra bakal aku mbaleni sing uwis ilang..
     Em                 Am
 awakku ora bakal lan getun kelangan..
     F                  E
 sepurane angel ngobati ati
          Am
 sing kelaran laran..

      F                  G
 mas opo kowe pancene ra ngelingi..
      Em                  Am
 kowe tau dadi pangeranku ning ati..
  F             E           Am
 itu dulu saiki wis oleh ganti..

Musik : Am Em F C Dm E..

    F          G
dan akhir dari cerita..
  Em         Am
kowe jare ra bahagia..
        F          G
kau menghianati.. atiku terluka..

Reff :
      F                     G
 ra bakal aku mbaleni sing uwis ilang..
     Em                     Am
 awakku ora bakal lan getun kelangan..
     F                  E
 sepurane angel ngobati ati
          Am
 sing kelaran laran..

      F                  G
 mas opo kowe pancene ra ngelingi..
      Em                  Am
 kowe tau dadi pangeranku ning ati..
  F             E           Am
 itu dulu saiki wis oleh ganti..

      F                     G
 ra bakal aku mbaleni sing uwis ilang..
     Em                     Am
 awakku ora bakal lan getun kelangan..
     F                  E
 sepurane angel ngobati ati
          Am
 sing kelaran laran..

      F                  G
 mas opo kowe pancene ra ngelingi..
      Em                  Am
 kowe tau dadi pangeranku ning ati..
  F             E           Am
 itu dulu saiki wis oleh ganti..
  F             E           Am
 itu dulu saiki wis oleh ganti..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F# G# Fm A#m F# F..

    A#m           D#m
padange srengenge iki..
        G#         C#
nggugah roso ning ati..
    F#         D#m         F
naliko pas bebarengan ro kowe..

      A#m         D#m
pasir putih ombak segoro..
         G#         C#
sing nyekseni jaman semono..
      F#          D#m          F
eling po kowe pas jare seh tresno..

    F#         G#
dan akhir dari cerita..
  Fm         A#m
kowe jare ra bahagia..
         F#         G#
kau mengkhianati.. atiku terluka..

Reff :
      F#                    G#
 ra bakal aku mbaleni sing uwis ilang..
     Fm                 A#m
 awakku ora bakal lan getun kelangan..
     F#                 F
 sepurane angel ngobati ati
          A#m
 sing kelaran laran..

      F#                 G#
 mas opo kowe pancene ra ngelingi..
      Fm                  A#m
 kowe tau dadi pangeranku ning ati..
  F#            F           A#m
 itu dulu saiki wis oleh ganti..

Musik : A#m Fm F# C# D#m F..

    F#         G#
dan akhir dari cerita..
  Fm         A#m
kowe jare ra bahagia..
        F#         G#
kau menghianati.. atiku terluka..

Reff :
      F#                    G#
 ra bakal aku mbaleni sing uwis ilang..
     Fm                     A#m
 awakku ora bakal lan getun kelangan..
     F#                 F
 sepurane angel ngobati ati
          A#m
 sing kelaran laran..

      F#                 G#
 mas opo kowe pancene ra ngelingi..
      Fm                  A#m
 kowe tau dadi pangeranku ning ati..
  F#            F           A#m
 itu dulu saiki wis oleh ganti..

      F#                    G#
 ra bakal aku mbaleni sing uwis ilang..
     Fm                     A#m
 awakku ora bakal lan getun kelangan..
     F#                 F
 sepurane angel ngobati ati
          A#m
 sing kelaran laran..

      F#                 G#
 mas opo kowe pancene ra ngelingi..
      Fm                  A#m
 kowe tau dadi pangeranku ning ati..
  F#            F           A#m
 itu dulu saiki wis oleh ganti..
  F#            F           A#m
 itu dulu saiki wis oleh ganti..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Clara Gopa

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×