Open Nav

Cindy Aulia - AKu Wes Iklas Chord Gitar dan Lirik Lagu

21 views
        

Intro : Am Am aku wes lilo Em karo kowe sing lungo.. F aku wes iklas C karo kowe sing tanpo welas.. Am aku wes kuat Em sak iki wes ora sambat.. F mergo tresno suci C ra kudu nduweni.. Am aku wes lilo Em karo kowe sing lungo.. F aku wes iklas C karo kowe sing tanpo welas.. Am aku wes kuat Em sak iki wes ora sambat.. F mergo tresno suci C ra kudu nduweni.. Dm siji panyuwunku Em mugo mung aku sing loro Dm C ora ono wong liyo sing koyo aku.. Musik : Dm Em Dm C.. Reff : Em umpomo kowe Am ono wektu kanggo aku F aku mung pingin takon C sak tenane.. Em Am opo salahku karo kowe.. F C tegane kowe mutus tali tresno.. Dm nanging sak iki aku Em wes iklas kelangan kowe Dm C mugo kowe urep seneng karo liyane.. Int. Dm C Am aku wes lilo Em karo kowe sing lungo.. F aku wes iklas C karo kowe sing tanpo welas.. Am aku wes kuat Em sak iki wes ora sambat.. F mergo tresno suci C ra kudu nduweni.. Dm siji panyuwunku Em mugo mung aku sing loro Dm C ora ono wong liyo sing koyo aku.. Musik : Dm Em Dm C.. Reff : Em umpomo kowe Am ono wektu kanggo aku F aku mung pingin takon C sak tenane.. Em Am opo salahku karo kowe.. F C tegane kowe mutus tali tresno.. Dm nanging sak iki aku Em wes iklas kelangan kowe Dm C mugo kowe urep seneng karo liyane.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Gm Gm aku wes lilo Dm karo kowe sing lungo.. D# aku wes iklas A# karo kowe sing tanpo welas.. Gm aku wes kuat Dm sak iki wes ora sambat.. D# mergo tresno suci A# ra kudu nduweni.. Gm aku wes lilo Dm karo kowe sing lungo.. D# aku wes iklas A# karo kowe sing tanpo welas.. Gm aku wes kuat Dm sak iki wes ora sambat.. D# mergo tresno suci A# ra kudu nduweni.. Cm siji panyuwunku Dm mugo mung aku sing loro Cm A# ora ono wong liyo sing koyo aku.. Musik : Cm Dm Cm A#.. Reff : Dm umpomo kowe Gm ono wektu kanggo aku D# aku mung pingin takon A# sak tenane.. Dm Gm opo salahku karo kowe.. D# A# tegane kowe mutus tali tresno.. Cm nanging sak iki aku Dm wes iklas kelangan kowe Cm A# mugo kowe urep seneng karo liyane.. Int. Cm A# Gm aku wes lilo Dm karo kowe sing lungo.. D# aku wes iklas A# karo kowe sing tanpo welas.. Gm aku wes kuat Dm sak iki wes ora sambat.. D# mergo tresno suci A# ra kudu nduweni.. Cm siji panyuwunku Dm mugo mung aku sing loro Cm A# ora ono wong liyo sing koyo aku.. Musik : Cm Dm Cm A#.. Reff : Dm umpomo kowe Gm ono wektu kanggo aku D# aku mung pingin takon A# sak tenane.. Dm Gm opo salahku karo kowe.. D# A# tegane kowe mutus tali tresno.. Cm nanging sak iki aku Dm wes iklas kelangan kowe Cm A# mugo kowe urep seneng karo liyane..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Cindy Aulia mudah, kunci gitar Cindy Aulia, chord lagu Cindy Aulia - AKu Wes Iklas Dasar , chord dasar Cindy Aulia - AKu Wes Iklas Dasar , chordtela Cindy Aulia - AKu Wes Iklas Dasar , lirik lagu Cindy Aulia - AKu Wes Iklas Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Cindy Aulia di youtube: https://youtube.com/watch?v=sH8gUTeZ_WA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Cindy Aulia

Chord Lagu Lainnya

×