menu

Cindi Cintya Dewi - Bedo Dalane Chord Gitar dan Lirik Lagu

28 views
Transpose Font
Cindi Cintya Dewi - Bedo Dalane
Capo fret 2

Intro : C G/B Am G F G..

  C      G/B   Am
loro.. rasane ati..
-G      F        G         C
yen kelingan awakmu mbedo ati..
Dm           G
kowe sing njalari..
Em          A
kowe sing kudune..
  Dm       G             C
peduli opo sing mbok lakoni..

  C      G/B       Am
soyo.. bubrah ati iki..
-G     F  G          C       -A
ra ono uwise.. lehmu nglarani..
     Dm        G
ning endi janjimu wingi..
     Em           A
sing jare meh ngancani..
  Dm                     G    E
susah seneng bareng dadi siji..

Reff :
          D               E
 aku ro kowe.. wis bedo dalane..
              C#m  F#       Bm
 nrimo tak trimo.. aku kudu lungo..
  E          A          A7
 ati wes ra iso nompo kahanane..
   D       E        C#m      F#m
 koyo.. ngene.. aku ikhlas nerimo..
   Bm   E             A   A-E
 kowe.. wis karo wong liyo..

Musik : D E A F#m
        Bm E A A7
        D E C#m F#
        Bm..E…..

Reff :
          D               E
 aku ro kowe.. wis bedo dalane..
              C#m  F#       Bm
 nrimo tak trimo.. aku kudu lungo..
  E          A          A7
 ati wes ra iso nompo kahanane..
   D       E        C#m      F#m
 koyo.. ngene.. aku ikhlas nerimo..
   Bm   E             A
 kowe.. wis karo wong liyo..

          D               E
 aku ro kowe.. wis bedo dalane..
      -D      C#m  F#       Bm
 nrimo tak trimo.. aku kudu lungo..
  E          A          A7
 ati wes ra iso nompo kahanane..
   D       E        C#m      F#m
 koyo.. ngene.. aku ikhlas nerimo..
   Bm   E              A
 kowe..  wis karo wong liyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A/C# Bm A G A..

  D      A/C#  Bm
loro.. rasane ati..
-A      G        A         D
yen kelingan awakmu mbedo ati..
Em           A
kowe sing njalari..
F#m         B
kowe sing kudune..
  Em       A             D
peduli opo sing mbok lakoni..

  D      A/C#      Bm
soyo.. bubrah ati iki..
-A     G  A          D       -B
ra ono uwise.. lehmu nglarani..
     Em        A
ning endi janjimu wingi..
     F#m          B
sing jare meh ngancani..
  Em                     A    F#
susah seneng bareng dadi siji..

Reff :
          E               F#
 aku ro kowe.. wis bedo dalane..
              D#m  G#       C#m
 nrimo tak trimo.. aku kudu lungo..
  F#         B          B7
 ati wes ra iso nompo kahanane..
   E       F#       D#m      G#m
 koyo.. ngene.. aku ikhlas nerimo..
   C#m  F#            B   B-F#
 kowe.. wis karo wong liyo..

Musik : E F# B G#m
        C#m F# B B7
        E F# D#m G#
        C#m..F#…..

Reff :
          E               F#
 aku ro kowe.. wis bedo dalane..
              D#m  G#       C#m
 nrimo tak trimo.. aku kudu lungo..
  F#         B          B7
 ati wes ra iso nompo kahanane..
   E       F#       D#m      G#m
 koyo.. ngene.. aku ikhlas nerimo..
   C#m  F#            B
 kowe.. wis karo wong liyo..

          E               F#
 aku ro kowe.. wis bedo dalane..
      -E      D#m  G#       C#m
 nrimo tak trimo.. aku kudu lungo..
  F#         B          B7
 ati wes ra iso nompo kahanane..
   E       F#       D#m      G#m
 koyo.. ngene.. aku ikhlas nerimo..
   C#m  F#             B
 kowe..  wis karo wong liyo..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Cindi Cintya

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×