Open Nav

Cindi Cintya Dewi - Bedo Dalane Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
                Cindi Cintya Dewi - Bedo Dalane
Capo fret 2

Intro : C G/B Am G F G..

  C G/B Am
loro.. rasane ati..
-G F G C
yen kelingan awakmu mbedo ati..
Dm G
kowe sing njalari..
Em A
kowe sing kudune..
  Dm G C
peduli opo sing mbok lakoni..

  C G/B Am
soyo.. bubrah ati iki..
-G F G C       -A
ra ono uwise.. lehmu nglarani..
     Dm G
ning endi janjimu wingi..
     Em A
sing jare meh ngancani..
  Dm G E
susah seneng bareng dadi siji..

Reff :
          D E
 aku ro kowe.. wis bedo dalane..
              C#m F# Bm
 nrimo tak trimo.. aku kudu lungo..
  E A A7
 ati wes ra iso nompo kahanane..
   D E C#m F#m
 koyo.. ngene.. aku ikhlas nerimo..
   Bm E A A-E
 kowe.. wis karo wong liyo..

Musik : D E A F#m
Bm E A A7
D E C#m F#
Bm..E…..

Reff :
          D E
 aku ro kowe.. wis bedo dalane..
              C#m F# Bm
 nrimo tak trimo.. aku kudu lungo..
  E A A7
 ati wes ra iso nompo kahanane..
   D E C#m F#m
 koyo.. ngene.. aku ikhlas nerimo..
   Bm E A
 kowe.. wis karo wong liyo..

          D E
 aku ro kowe.. wis bedo dalane..
      -D C#m F# Bm
 nrimo tak trimo.. aku kudu lungo..
  E A A7
 ati wes ra iso nompo kahanane..
   D E C#m F#m
 koyo.. ngene.. aku ikhlas nerimo..
   Bm E A
 kowe..  wis karo wong liyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A/C# Bm A G A..

  D A/C# Bm
loro.. rasane ati..
-A G A D
yen kelingan awakmu mbedo ati..
Em A
kowe sing njalari..
F#m B
kowe sing kudune..
  Em A D
peduli opo sing mbok lakoni..

  D A/C# Bm
soyo.. bubrah ati iki..
-A G A D       -B
ra ono uwise.. lehmu nglarani..
     Em A
ning endi janjimu wingi..
     F#m B
sing jare meh ngancani..
  Em A F#
susah seneng bareng dadi siji..

Reff :
          E F#
 aku ro kowe.. wis bedo dalane..
              D#m G# C#m
 nrimo tak trimo.. aku kudu lungo..
  F# B B7
 ati wes ra iso nompo kahanane..
   E F# D#m G#m
 koyo.. ngene.. aku ikhlas nerimo..
   C#m F# B B-F#
 kowe.. wis karo wong liyo..

Musik : E F# B G#m
C#m F# B B7
E F# D#m G#
C#m..F#…..

Reff :
          E F#
 aku ro kowe.. wis bedo dalane..
              D#m G# C#m
 nrimo tak trimo.. aku kudu lungo..
  F# B B7
 ati wes ra iso nompo kahanane..
   E F# D#m G#m
 koyo.. ngene.. aku ikhlas nerimo..
   C#m F# B
 kowe.. wis karo wong liyo..

          E F#
 aku ro kowe.. wis bedo dalane..
      -E D#m G# C#m
 nrimo tak trimo.. aku kudu lungo..
  F# B B7
 ati wes ra iso nompo kahanane..
   E F# D#m G#m
 koyo.. ngene.. aku ikhlas nerimo..
   C#m F# B
 kowe..  wis karo wong liyo..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Cindi Cintya mudah, kunci gitar Cindi Cintya, chord lagu Cindi Cintya Dewi - Bedo Dalane Dasar , chord dasar Cindi Cintya Dewi - Bedo Dalane Dasar , chordtela Cindi Cintya Dewi - Bedo Dalane Dasar , lirik lagu Cindi Cintya Dewi - Bedo Dalane Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Cindi Cintya di youtube: https://youtube.com/watch?v=DT4Z9TCNOGI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Cindi Cintya

Chord Lagu Lainnya

×