Open Nav

Cici Ranita - Langit Bumi Nyakseni Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
                Capo ♪ fret 2
C F
sakja..ne kowe nyang endi..
      Dm G
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    Em A
opo wes pancen lali naliko duwe janji
    F G
jarene bakal ngancani sampek mati..

Intro : C F Dm G
Em A F G..

 C F
uwis.. pirang pirang sasi..
     Dm G
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     Em A
dungoku amung siji kowe iseh sehati
   F G       
otomatis aku tansah ngenteni..

Reff :
         C F
 panyuwunku mung siji pingin ketemu..
        G C
 aku rindu dekik esem guyumu..
     Am
 senadyan sak klerepan..
        Dm
 keneng tak gawe tombo..
      F G
 roso kangenku marang sliramu..

        C F
 pengarepanku jodo karo sliramu..
         G C
 mugo Gusti ngabulno dungo iki..
     Am
 aku tansah ngenteni..
      Dm
 isuk sore awan bengi..
        F         -G C
 langit bumi nyakseni tresno iki..

Musik : C F Dm G
Em A F G
C F Dm G
Em A F -G C
C F
sakja..ne kowe nyang endi..
      Dm G
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    Em A
opo wes pancen lali naliko duwe janji
    F G
jarene bakal ngancani sampek mati..

 C F
uwis.. pirang pirang sasi..
     Dm G
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     Em A
dungoku amung siji kowe iseh sehati
   F G
otomatis aku tansah ngenteni..

Reff :
         C F
 panyuwunku mung siji pingin ketemu..
        G C
 aku rindu dekik esem guyumu..
     Am
 senadyan sak klerepan..
        Dm
 keneng tak gawe tombo..
      F G
 roso kangenku marang sliramu..

        C F
 pengarepanku jodo karo sliramu..
         G C
 mugo Gusti ngabulno dungo iki..
     Am
 aku tansah ngenteni..
      Dm
 isuk sore awan bengi..
        F         -G C
 langit bumi nyakseni tresno iki..

         C F
 panyuwunku mung siji pingin ketemu..
        G C
 aku rindu dekik esem guyumu..
     Am
 senadyan sak klerepan..
        Dm
 keneng tak gawe tombo..
      F G
 roso kangenku marang sliramu..

        C F
 pengarepanku jodo karo sliramu..
         G C
 mugo Gusti ngabulno dungo iki..
     Am
 aku tansah ngenteni..
      Dm
 isuk sore awan bengi..
        F         -G C
 langit bumi nyakseni tresno iki..

   C F
sakja..ne kowe nyang endi..
      Dm G
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    Em A
opo wes pancen lali naliko duwe janji
    F G
jarene bakal ngancani sampek mati..

 C F
uwis.. pirang pirang sasi..
     Dm G
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     Em A
dungoku amung siji kowe iseh sehati
   F G
otomatis aku tansah ngenteni..

Outro : C F Dm G
Em A F -G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

   D G
sakja..ne kowe nyang endi..
      Em A
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    F#m B
opo wes pancen lali naliko duwe janji
    G A
jarene bakal ngancani sampek mati..

Intro : D G Em A
F#m B G A..

 D G
uwis.. pirang pirang sasi..
     Em A
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     F#m B
dungoku amung siji kowe iseh sehati
   G A       
otomatis aku tansah ngenteni..

Reff :
         D G
 panyuwunku mung siji pingin ketemu..
        A D
 aku rindu dekik esem guyumu..
     Bm
 senadyan sak klerepan..
        Em
 keneng tak gawe tombo..
      G A
 roso kangenku marang sliramu..

        D G
 pengarepanku jodo karo sliramu..
         A D
 mugo Gusti ngabulno dungo iki..
     Bm
 aku tansah ngenteni..
      Em
 isuk sore awan bengi..
        G         -A D
 langit bumi nyakseni tresno iki..

Musik : D G Em A
F#m B G A
D G Em A
F#m B G -A D
D G
sakja..ne kowe nyang endi..
      Em A
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    F#m B
opo wes pancen lali naliko duwe janji
    G A
jarene bakal ngancani sampek mati..

 D G
uwis.. pirang pirang sasi..
     Em A
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     F#m B
dungoku amung siji kowe iseh sehati
   G A
otomatis aku tansah ngenteni..

Reff :
         D G
 panyuwunku mung siji pingin ketemu..
        A D
 aku rindu dekik esem guyumu..
     Bm
 senadyan sak klerepan..
        Em
 keneng tak gawe tombo..
      G A
 roso kangenku marang sliramu..

        D G
 pengarepanku jodo karo sliramu..
         A D
 mugo Gusti ngabulno dungo iki..
     Bm
 aku tansah ngenteni..
      Em
 isuk sore awan bengi..
        G         -A D
 langit bumi nyakseni tresno iki..

         D G
 panyuwunku mung siji pingin ketemu..
        A D
 aku rindu dekik esem guyumu..
     Bm
 senadyan sak klerepan..
        Em
 keneng tak gawe tombo..
      G A
 roso kangenku marang sliramu..

        D G
 pengarepanku jodo karo sliramu..
         A D
 mugo Gusti ngabulno dungo iki..
     Bm
 aku tansah ngenteni..
      Em
 isuk sore awan bengi..
        G         -A D
 langit bumi nyakseni tresno iki..

   D G
sakja..ne kowe nyang endi..
      Em A
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    F#m B
opo wes pancen lali naliko duwe janji
    G A
jarene bakal ngancani sampek mati..

 D G
uwis.. pirang pirang sasi..
     Em A
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     F#m B
dungoku amung siji kowe iseh sehati
   G A
otomatis aku tansah ngenteni..

Outro : D G Em A
F#m B G -A D..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Cici Ranita mudah, kunci gitar Cici Ranita, chord lagu Cici Ranita - Langit Bumi Nyakseni Dasar , chord dasar Cici Ranita - Langit Bumi Nyakseni Dasar , chordtela Cici Ranita - Langit Bumi Nyakseni Dasar , lirik lagu Cici Ranita - Langit Bumi Nyakseni Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Cici Ranita di youtube: https://youtube.com/watch?v=qqVGnEZdg9I

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Cici Ranita

Chord Lagu Lainnya

×