Open Nav

Cantika Salma - Roso Kangen Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Capo fret 2

Intro : F G Em Am
Dm Em Am..
        F G Em Am
Dm G C..

  C F C
howo adem wengi sing ngangeni..
    Am Em
nggawe aku mikir esem guyumu..
    F
tak cobo nglakekne..
   Em Am
ra biso ning batin..
     Dm G
mung kowe.. raono liyane..

 C F C -Bm
esem guyumu tansah ngangeni..
  Am Em
paras manis agawe kepikir..
   F
ngalahne rembulan..
Em Am
padange lintang..
    Dm G C G C
tresno.. iki kanggo kangmas..

Reff :
   F G Em Am
 gede.. rosone tresno iki..
    Dm E Am
 ngalahne roso kangenku mring sliramu..
 F G Em Am
 kangen..ku marang awakmu..
     Dm G
 tresno tulus.. kanggo sliramu..

        F G
 mung kowe sing tak tresno..
  Em Am
 ora nganti ngliyo..
     Dm G C
 bebarengan.. nganti selawase..

Musik : F G Em Am
Dm Em Am..
        F G Em Am
Dm G C..

 C F C
esem guyumu tansah ngangeni..
  Am Em
paras manis agawe kepikir..
   F
ngalahne rembulan..
Em Am
padange lintang..
    Dm G C
tresno.. iki kanggo kangmas..

Reff :
   F G Em Am
 gede.. rosone tresno iki..
    Dm E Am
 ngalahne roso kangenku mring sliramu..
 F G Em Am
 kangen..ku marang awakmu..
     Dm G
 tresno tulus.. kanggo sliramu..

        F G
 mung kowe sing tak tresno..
  Em Am
 ora nganti ngliyo..
     Dm G C
 bebarengan.. nganti selawase..

   F G Em Am
 gede.. rosone tresno iki..
    Dm E Am
 ngalahne roso kangenku mring sliramu..
 F G Em Am
 kangen..ku marang awakmu..
     Dm G
 tresno tulus.. kanggo sliramu..

        F G
 mung kowe sing tak tresno..
  Em Am
 ora nganti ngliyo..
     Dm G C
 bebarengan.. nganti selawase..
     Dm G Am G
 bebarengan.. nganti selawase..
     Dm G C
 bebarengan hmmm.. nganti selawase..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A F#m Bm
Em F#m Bm..
        G A F#m Bm
Em A D..

  D G D
howo adem wengi sing ngangeni..
    Bm F#m
nggawe aku mikir esem guyumu..
    G
tak cobo nglakekne..
   F#m Bm
ra biso ning batin..
     Em A
mung kowe.. raono liyane..

 D G D -C#m
esem guyumu tansah ngangeni..
  Bm F#m
paras manis agawe kepikir..
   G
ngalahne rembulan..
F#m Bm
padange lintang..
    Em A D A D
tresno.. iki kanggo kangmas..

Reff :
   G A F#m Bm
 gede.. rosone tresno iki..
    Em F# Bm
 ngalahne roso kangenku mring sliramu..
 G A F#m Bm
 kangen..ku marang awakmu..
     Em A
 tresno tulus.. kanggo sliramu..

        G A
 mung kowe sing tak tresno..
  F#m Bm
 ora nganti ngliyo..
     Em A D
 bebarengan.. nganti selawase..

Musik : G A F#m Bm
Em F#m Bm..
        G A F#m Bm
Em A D..

 D G D
esem guyumu tansah ngangeni..
  Bm F#m
paras manis agawe kepikir..
   G
ngalahne rembulan..
F#m Bm
padange lintang..
    Em A D
tresno.. iki kanggo kangmas..

Reff :
   G A F#m Bm
 gede.. rosone tresno iki..
    Em F# Bm
 ngalahne roso kangenku mring sliramu..
 G A F#m Bm
 kangen..ku marang awakmu..
     Em A
 tresno tulus.. kanggo sliramu..

        G A
 mung kowe sing tak tresno..
  F#m Bm
 ora nganti ngliyo..
     Em A D
 bebarengan.. nganti selawase..

   G A F#m Bm
 gede.. rosone tresno iki..
    Em F# Bm
 ngalahne roso kangenku mring sliramu..
 G A F#m Bm
 kangen..ku marang awakmu..
     Em A
 tresno tulus.. kanggo sliramu..

        G A
 mung kowe sing tak tresno..
  F#m Bm
 ora nganti ngliyo..
     Em A D
 bebarengan.. nganti selawase..
     Em A Bm A
 bebarengan.. nganti selawase..
     Em A D
 bebarengan hmmm.. nganti selawase..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Cantika Salma mudah, kunci gitar Cantika Salma, chord lagu Cantika Salma - Roso Kangen Dasar , chord dasar Cantika Salma - Roso Kangen Dasar , chordtela Cantika Salma - Roso Kangen Dasar , lirik lagu Cantika Salma - Roso Kangen Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Cantika Salma di youtube: https://youtube.com/watch?v=e-p482cbN3k

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Cantika Salma

Chord Lagu Lainnya

×