Open Nav

CampurNgopi - Sing Ayu Dewe Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
        

Intro : F G Em A Dm G C G.. C Am nek kelingan.. wektu kuwi.. Dm kowe pengen urip G karo aku sak lawase.. Em A nanging kowe ora kuat cobo ndunyo Dm G urip iki ora kudu koyo C kekarepane atimu.. Int. Dm G C Am roso kangen.. ning atiku.. Dm nganti kapan wae G tak enteni sak tekane.. Em A tambanono roso kangen ing ning dodo Dm G trenyuh ati iki nek kelingan C C7 sliramu sing ayu dewe.. Reff : F tanpo pamit.. G Em kowe ngadoh ngilang.. ngono wae.. A Dm G C C7 tresnoku iki.. mung kanggo kowe.. F tanpo pamit.. G Em kowe ngadoh ngilang.. ngono wae.. A Dm G C tresnoku iki.. mung kanggo kowe.. Musik : F G Em A Dm G C.. Reff : F tanpo pamit.. G Em kowe ngadoh ngilang.. ngono wae.. A Dm G Gm C tresnoku iki.. mung kanggo kowe.. F tanpo pamit.. G Em kowe ngadoh ngilang.. ngono wae.. A Dm G C tresnoku iki.. mung kanggo kowe.. F tanpo pamit.. G Em kowe ngadoh ngilang.. ngono wae.. A Dm G C tresnoku iki.. mung kanggo kowe.. A Dm G F Fm C tresnoku iki.. mung kanggo kowe.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : D E C#m F# Bm E A E.. A F#m nek kelingan.. wektu kuwi.. Bm kowe pengen urip E karo aku sak lawase.. C#m F# nanging kowe ora kuat cobo ndunyo Bm E urip iki ora kudu koyo A kekarepane atimu.. Int. Bm E A F#m roso kangen.. ning atiku.. Bm nganti kapan wae E tak enteni sak tekane.. C#m F# tambanono roso kangen ing ning dodo Bm E trenyuh ati iki nek kelingan A A7 sliramu sing ayu dewe.. Reff : D tanpo pamit.. E C#m kowe ngadoh ngilang.. ngono wae.. F# Bm E A A7 tresnoku iki.. mung kanggo kowe.. D tanpo pamit.. E C#m kowe ngadoh ngilang.. ngono wae.. F# Bm E A tresnoku iki.. mung kanggo kowe.. Musik : D E C#m F# Bm E A.. Reff : D tanpo pamit.. E C#m kowe ngadoh ngilang.. ngono wae.. F# Bm E Em A tresnoku iki.. mung kanggo kowe.. D tanpo pamit.. E C#m kowe ngadoh ngilang.. ngono wae.. F# Bm E A tresnoku iki.. mung kanggo kowe.. D tanpo pamit.. E C#m kowe ngadoh ngilang.. ngono wae.. F# Bm E A tresnoku iki.. mung kanggo kowe.. F# Bm E D Dm A tresnoku iki.. mung kanggo kowe..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar CampurNgopi mudah, kunci gitar CampurNgopi, chord lagu CampurNgopi - Sing Ayu Dewe Dasar , chord dasar CampurNgopi - Sing Ayu Dewe Dasar , chordtela CampurNgopi - Sing Ayu Dewe Dasar , lirik lagu CampurNgopi - Sing Ayu Dewe Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari CampurNgopi di youtube: https://youtube.com/watch?v=kT2hEdcm60c

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari CampurNgopi

Chord Lagu Lainnya

×