menu

Cak Danang - Dudu Jodone Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
Transpose Font
Capo ♪ fret 3

Intro : Am..Em..F..C E
        Am..Em..F G Am..

  Am
tuture ati iki..
       Em
seneng nyang riko..
     F
hang wes nyoto nyoto..
       C        E
duweni wong.. liyo..

Am
seng wes tak perjuangke..
     Em
seng wes tak pertahanke..
           F
nanging nyatane..
     E         Am
kowe milih liyane..

Dm
opo salahku iki..
Am
opo dosaku iki..
Dm
opo salahku iki..
       E
kowe tego ninggal lungo..

Reff :
 Am
 loro ati iki..
   Em
 koyo ngene rasane..
 F                C      E
 kudu pisahan.. karo kowe..
  Am                Em
 opo pancen iki.. dalane..
   F    E       Am
 kowe.. dudu jodone..

Musik : Am..Em..F..C E
        Am..Em..F E Am..

  Am
tuture ati iki..
       Em
seneng nyang riko..
     F
hang wes nyoto nyoto..
       C        E
duweni wong.. liyo..

Am
seng wes tak perjuangke..
     Em
seng wes tak pertahanke..
           F
nanging nyatane..
     E         Am
kowe milih liyane..

Dm
opo salahku iki..
Am
opo dosaku iki..
Dm
opo salahku iki..
       E
kowe tego ninggal lungo..

Reff :
   Am
 loro ati iki..
   Em
 koyo ngene rasane..
 F                C      E
 kudu pisahan.. karo kowe..
  Am                Em
 opo pancen iki.. dalane..
   F    E       Am
 kowe.. dudu jodone..

 Am
 loro ati iki..
   Em
 koyo ngene rasane..
 F                C      E
 kudu pisahan.. karo kowe..
  Am                Em
 opo pancen iki.. dalane..
   F    E       Am
 kowe.. dudu jodone..
 F        E      Am
 pancen.. dudu jodone..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm..Gm..G#..D# G
        Cm..Gm..G# Bb Cm..

  Cm
tuture ati iki..
       Gm
seneng nyang riko..
     G#
hang wes nyoto nyoto..
       D#       G
duweni wong.. liyo..

Cm
seng wes tak perjuangke..
     Gm
seng wes tak pertahanke..
           G#
nanging nyatane..
     G         Cm
kowe milih liyane..

Fm
opo salahku iki..
Cm
opo dosaku iki..
Fm
opo salahku iki..
       G
kowe tego ninggal lungo..

Reff :
 Cm
 loro ati iki..
   Gm
 koyo ngene rasane..
 G#               D#     G
 kudu pisahan.. karo kowe..
  Cm                Gm
 opo pancen iki.. dalane..
   G#   G      Cm
 kowe.. dudu jodone..

Musik : Cm..Gm..G#..D# G
        Cm..Gm..G# G Cm..

  Cm
tuture ati iki..
       Gm
seneng nyang riko..
     G#
hang wes nyoto nyoto..
       D#       G
duweni wong.. liyo..

Cm
seng wes tak perjuangke..
     Gm
seng wes tak pertahanke..
           G#
nanging nyatane..
     G         Cm
kowe milih liyane..

Fm
opo salahku iki..
Cm
opo dosaku iki..
Fm
opo salahku iki..
       G
kowe tego ninggal lungo..

Reff :
   Cm
 loro ati iki..
   Gm
 koyo ngene rasane..
 G#               D#     G
 kudu pisahan.. karo kowe..
  Cm                Gm
 opo pancen iki.. dalane..
   G#   G        Cm
 kowe.. dudu.. jodone..

 Cm
 loro ati iki..
   Gm
 koyo ngene rasane..
 G#               D#     G
 kudu pisahan.. karo kowe..
  Cm                Gm
 opo pancen iki.. dalane..
   G#   G      Cm
 kowe.. dudu jodone..
 G#       G      Cm
 pancen.. dudu jodone..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Cak Danang

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×