Open Nav

Cahya Desma - Tresnane Wong Tuo Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Cahya Desma - Tresnane Wong Tuo ✓ Chord

Intro : Em Bm C D..

G Bm
romo.. romo lan ibu..
    C D
tresnamu.. manggon ing jantungku..
  Em Bm
sayangmu.. ono rogoku..
     C D C D
sing tansah.. eling ning aku..

G Bm
romo.. romo lan ibu..
    C D
semangatmu.. sing dadi contohku..
  Em Bm
panas nganti udan.. ra dadi alesan..
C D G   -F#m
romo.. romo lan ibu..

Reff :
  Em
 aku kudu iso..
       Bm
 eling welinge wong tuo..
      C
 senajan ono cubo
      G D
 kudu ikhlas ning dodo..

    Em
 Gusti kulo nyuwun..
        Bm
 tansah maringi welase..
 C D
 mring romo lan ibu
   G
 selawase..

Musik : C D Bm Em
Am D G..D..
             hoo oo..

G Bm
romo.. romo lan ibu..
    C D
semangatmu.. sing dadi contohku..
  Em Bm
panas nganti udan.. ra dadi alesan..
C D G   -F#m
romo.. romo lan ibu..

Reff :
  Em
 aku kudu iso..
       Bm
 eling welinge wong tuo..
      C
 senajan ono cubo
      G D
 kudu ikhlas ning dodo..

    Em
 Gusti kulo nyuwun..
        Bm
 tansah maringi welase..
 C D
 mring romo lan ibu
       G
 selawase..

-F#m Em
 a..ku kudu iso..
       Bm
 eling welinge wong tuo..
      C
 senajan ono cubo
      G D
 kudu ikhlas ning dodo..

    Em
 Gusti kulo nyuwun..
        Bm
 tansah maringi welase..
 C D
 mring romo lan ibu
   G
 selawase..
 C D
 mring romo lan ibu
   G
 selawase..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Cahya Desma mudah, kunci gitar Cahya Desma, chord lagu Cahya Desma - Tresnane Wong Tuo Dasar , chord dasar Cahya Desma - Tresnane Wong Tuo Dasar , chordtela Cahya Desma - Tresnane Wong Tuo Dasar , lirik lagu Cahya Desma - Tresnane Wong Tuo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Cahya Desma di youtube: https://youtube.com/watch?v=h95WjIQ3qE0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Cahya Desma

Chord Lagu Lainnya

×