Open Nav

Bungsu Bandung - Talak Tilu Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Bungsu Bandung - Talak Tilu
Capo fret 3

Intro : Am-Am-Am-Am E-E-E-E
F-F-E-E-Am-Am F F-F-Am
Am..E..F Am F Am
Am..E..F Am F Am..

        Am
mana nyeri... nyeri-nyeri teuing
        E
ceurik ati.. ditambelarkeun..
          F Am
henteu beunang.. ku disabaran
           F Am
aduh alah ieung.. tega teh teuing..

Int. F Am..

        Am
indit sore.. kurunyung geus subuh
         E
abdi tunduh.. mukakeun tulak..
         F Am
batin ceurik.. nyeri sorangan
           F Am
aduh alah ieung.. tega teh teuing..

Reff:
                Am
 nyeri-nyeri-nyeri moal beunang diubaran
               F E
 kajeun tutumpuran paeh ge teu panasaran
                    F
 meungpeung ngora keneh
                         Am
 meungpeung urang can batian
                 F
 pek geura serahkeun
                 Am
 talak tilu sakalian..

                Am
 nyeri-nyeri-nyeri moal beunang diubaran
               F E
 kajeun tutumpuran paeh ge teu panasaran
                    F
 meungpeung ngora keneh
                         Am
 meungpeung urang can batian
                 F
 pek geura serahkeun
                 Am
 talak tilu sakalian..

         Am
henteu butuh.. lalaki curaling
       E
boga rasa.. sok ieuh aing
         F Am
henteu robah.. teu eling-eling
            F Am  
aduh alah ieung.. tega teh teuing..

Musik : Am-Am-Am-Am E-E-E-E
F-F-E-E-Am-Am F F-F-Am
Am..E..F Am F Am
Am..E..F Am F Am..

        Am
mana nyeri... nyeri-nyeri teuing
        E
ceurik ati.. ditambelarkeun..
          F Am
henteu beunang.. kudisabaran
            F Am
aduh alah ieung.. tega teh teuing..

Int. F Am..

        Am
indit sore.. kurunyungna subuh
         E
abdi tunduh.. mukakeun tulak..
         F Am
batin ceurik.. nyeri sorangan
           F Am
aduh alah ieung.. tega teh teuing..

Reff:
                Am
 nyeri-nyeri-nyeri moal beunang diubaran
               F E
 kajeun tutumpuran paeh ge teu panasaran
                    F
 meungpeung ngora keneh
                         Am
 meungpeung urang can batian
                 F
 pek geura serahkeun
                 Am
 talak tilu sakalian..

                Am
 nyeri-nyeri-nyeri moal beunang diubaran
               F E
 kajeun tutumpuran paeh ge teu panasaran
                    F
 meungpeung ngora keneh
                         Am
 meungpeung urang can batian
                 F
 pek geura serahkeun
                 Am
 talak tilu sakalian..

         Am
henteu butuh.. lalaki curaling
       E
boga rasa.. sok ieuh aing
         F Am
henteu robah.. teu eling-eling
            F Am  
aduh alah ieung.. tega teh teuing..

Outro : Am-Am-Am-Am E-E-E-E
F-F-E-E-Am-Am F F-F-Am

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm-Cm-Cm-Cm G-G-G-G
G#-G#-G-G-Cm-Cm G# G#-G#-Cm
Cm..G..G# Cm G# Cm
Cm..G..G# Cm G# Cm..

        Cm
mana nyeri... nyeri-nyeri teuing
        G
ceurik ati.. ditambelarkeun..
          G# Cm
henteu beunang.. ku disabaran
           G# Cm
aduh alah ieung.. tega teh teuing..

Int. G# Cm..

        Cm
indit sore.. kurunyung geus subuh
         G
abdi tunduh.. mukakeun tulak..
         G# Cm
batin ceurik.. nyeri sorangan
           G# Cm
aduh alah ieung.. tega teh teuing..

Reff:
                Cm
 nyeri-nyeri-nyeri moal beunang diubaran
               G# G
 kajeun tutumpuran paeh ge teu panasaran
                    G#
 meungpeung ngora keneh
                         Cm
 meungpeung urang can batian
                 G#
 pek geura serahkeun
                 Cm
 talak tilu sakalian..

                Cm
 nyeri-nyeri-nyeri moal beunang diubaran
               G# G
 kajeun tutumpuran paeh ge teu panasaran
                    G#
 meungpeung ngora keneh
                         Cm
 meungpeung urang can batian
                 G#
 pek geura serahkeun
                 Cm
 talak tilu sakalian..

         Cm
henteu butuh.. lalaki curaling
       G
boga rasa.. sok ieuh aing
         G# Cm
henteu robah.. teu eling-eling
            G# Cm..
aduh alah ieung.. tega teh teuing..

Musik : Cm-Cm-Cm-Cm G-G-G-G
G#-G#-G-G-Cm-Cm G# G#-G#-Cm
Cm..G..G# Cm G# Cm
Cm..G..G# Cm G# Cm..

        Cm
mana nyeri... nyeri-nyeri teuing
        G
ceurik ati.. ditambelarkeun..
          G# Cm
henteu beunang.. kudisabaran
            G# Cm
aduh alah ieung.. tega teh teuing..

Int. G# Cm..

        Cm
indit sore.. kurunyungna subuh
         G
abdi tunduh.. mukakeun tulak..
         G# Cm
batin ceurik.. nyeri sorangan
           G# Cm
aduh alah ieung.. tega teh teuing..

Reff:
                Cm
 nyeri-nyeri-nyeri moal beunang diubaran
               G# G
 kajeun tutumpuran paeh ge teu panasaran
                    G#
 meungpeung ngora keneh
                         Cm
 meungpeung urang can batian
                 G#
 pek geura serahkeun
                 Cm
 talak tilu sakalian..

                Cm
 nyeri-nyeri-nyeri moal beunang diubaran
               G# G
 kajeun tutumpuran paeh ge teu panasaran
                    G#
 meungpeung ngora keneh
                         Cm
 meungpeung urang can batian
                 G#
 pek geura serahkeun
                 Cm
 talak tilu sakalian..

         Cm
henteu butuh.. lalaki curaling
       G
boga rasa.. sok ieuh aing
         G# Cm
henteu robah.. teu eling-eling
            G# Cm..
aduh alah ieung.. tega teh teuing..

Outro : Cm-Cm-Cm-Cm G-G-G-G
G#-G#-G-G-Cm-Cm G# G#-G#-Cm            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Bungsu Bandung mudah, kunci gitar Bungsu Bandung, chord lagu Bungsu Bandung - Talak Tilu Dasar , chord dasar Bungsu Bandung - Talak Tilu Dasar , chordtela Bungsu Bandung - Talak Tilu Dasar , lirik lagu Bungsu Bandung - Talak Tilu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Bungsu Bandung di youtube: https://youtube.com/watch?v=_-Vr2-uZIQY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Bungsu Bandung

Chord Lagu Lainnya

×