Open Nav

BujangTeam feat. May Ratri - Rabakal Baleni Chord Gitar dan Lirik Lagu

16 views
        Capo ♪ fret 5

Intro : F G Am A
Dm..G..

C G
mas pengenku koe ngerti..
    Am Em
opo seng tak rasakne saiki..
    F C
aku gelo wes gawe loro..
      Dm G
mergo ati lio.. aku keno godo..

Int. F..G..

 C G Am
uwes.. ojo mbok getuni..
   F G C  
crito iki seng wes tau di lakoni..
  Dm G C Am
koe seng wes tau tak perjuangke..
      Dm G C
malah akhire aku gor mbok sepelekke..

Reff :
        F G
 pangapuranen aku..
               C G/B Am
 wes gawe loro a..ti..mu..
         Dm
 mergo salah lan luputku..
 G F
  aku koe dadi satru..

              G
 ojo mbok pikiri..
                   Am
 kabeh wes tak sepurani..
                 Dm
 nanging roso atiku iki..
                 G
 iseh kepengen dadi siji..

Musik : F G Em Am
Dm G C G..

 C G Am
uwes.. ojo mbok getuni..
   F G C Am
crito iki seng wes tau di lakoni..
  Dm G C Am
koe seng wes tau tak perjuangke..
      Dm G C
malah akhire aku gor mbok sepelekke..

Reff :
        F G
 pangapuranen aku..
               C G/B Am
 wes gawe loro a..ti..mu..
         Dm
 mergo salah lan luputku..
 G F
  aku koe dadi satru..

              G
 ojo mbok pikiri..
                   Am
 kabeh wes tak sepurani..
                 Dm
 nanging roso atiku iki..
                 G
 iseh kepengen dadi siji..

  F E Am
 opo.. koe lali.. sopo seng blenjani..
                    Am Dm
 aku ngerti nanging atiku terus gelani..
                 E Am
 wes cukup anggonmu dolanan..
               Am Dm
 pengenku dandani rusak e hubungan..
               E Am
 rarep tak baleni seng marai kelaran..

      Dm G C
 ati iki.. bakal golek liyo..
                       A
 seng isoh nompo tanpo gampang gegudo..
      Dm G F G C..
 lan ora.. gampang ngeliyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb C Dm D
Gm..C..

F C
mas pengenku koe ngerti..
    Dm Am
opo seng tak rasakne saiki..
    Bb F
aku gelo wes gawe loro..
      Gm C
mergo ati lio.. aku keno godo..

Int. Bb..C..

 F C Dm
uwes.. ojo mbok getuni..
   Bb C F   
crito iki seng wes tau di lakoni..
  Gm C F Dm
koe seng wes tau tak perjuangke..
      Gm C F
malah akhire aku gor mbok sepelekke..

Reff :
        Bb C
 pangapuranen aku..
               F C/E Dm
 wes gawe loro a..ti..mu..
         Gm
 mergo salah lan luputku..
 C Bb
  aku koe dadi satru..

              C
 ojo mbok pikiri..
                   Dm
 kabeh wes tak sepurani..
                 Gm
 nanging roso atiku iki..
                 C
 iseh kepengen dadi siji..

Musik : Bb C Am Dm
Gm C F C..

 F C Dm
uwes.. ojo mbok getuni..
   Bb C F Dm
crito iki seng wes tau di lakoni..
  Gm C F Dm
koe seng wes tau tak perjuangke..
      Gm C F
malah akhire aku gor mbok sepelekke..

Reff :
        Bb C
 pangapuranen aku..
               F C/E Dm
 wes gawe loro a..ti..mu..
         Gm
 mergo salah lan luputku..
 C Bb
  aku koe dadi satru..

              C
 ojo mbok pikiri..
                   Dm
 kabeh wes tak sepurani..
                 Gm
 nanging roso atiku iki..
                 C
 iseh kepengen dadi siji..

  Bb A Dm
 opo.. koe lali.. sopo seng blenjani..
                    Dm Gm
 aku ngerti nanging atiku terus gelani..
                 A Dm
 wes cukup anggonmu dolanan..
               Dm Gm
 pengenku dandani rusak e hubungan..
               A Dm
 rarep tak baleni seng marai kelaran..

      Gm C F
 ati iki.. bakal golek liyo..
                       D
 seng isoh nompo tanpo gampang gegudo..
      Gm C Bb C F..
 lan ora.. gampang ngeliyo..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar BujangTeam mudah, kunci gitar BujangTeam, chord lagu BujangTeam feat. May Ratri - Rabakal Baleni Dasar , chord dasar BujangTeam feat. May Ratri - Rabakal Baleni Dasar , chordtela BujangTeam feat. May Ratri - Rabakal Baleni Dasar , lirik lagu BujangTeam feat. May Ratri - Rabakal Baleni Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari BujangTeam di youtube: https://youtube.com/watch?v=Qu78JdATick

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari BujangTeam

Chord Lagu Lainnya

×