Open Nav

BRAVESBOY - Kudu Mampu (OST. Kudu Mampu Movie) Chord Gitar dan Lirik Lagu

21 views
                

Intro : G Em Am D G ora kurang.. Em ra kurang aku sing berjuang.. Am kanggo mbenakne kahanan.. D sing wis kadung ra karuan.. G trimo ngilang.. Em kowe sing ra mampu bertahan.. Am rasane perih.. D mbendino atine sedih.. Bm Em mung rugi sing tetangisan.. Bm Em ra merubah keadaan.. Am D atiku.. kudu mampu.. Reff : C Cm kabeh ra perlu digetuni.. Bm E opo meneh nganti kepingin mati.. Am percoyo isih ono.. D Dm G tresno liyo sing bakal iso nompo.. C Cm remuk'an ati iki.. Bm E bakalan ono sing ngopeni.. Am diwiridi Bismillah.. D (G) sesok aku bakal luwih bungah.. Musik : G Em Am D C Cm G.. C Cm G.. C Cm Bm E Am D G.. Em D ngentekne wektuku.. C G (-D/F#) sing kudune nggo nggolek bungahku.. Em D kesel sing ngrasakne.. C D yen hasile yo mung podo wae.. Bm Em mung rugi sing tetangisan.. Bm Em ra merubah keadaan.. Am-Bm-C-Bm D atiku.. kudu mampu.. Reff : C Cm kabeh ra perlu digetuni.. Bm E opo meneh nganti kepingin mati.. Am percoyo isih ono.. D Dm G tresno liyo sing bakal iso nompo.. C Cm remuk'an ati iki.. Bm E bakalan ono sing ngopeni.. Am diwiridi Bismillah.. D G sesok aku bakal luwih bungah.. ouu.. C Cm kabeh ra perlu digetuni.. Bm E opo meneh nganti kepingin mati.. Am percoyo isih ono.. D Dm G tresno liyo sing bakal iso nompo.. C Cm remuk'an ati iki.. Bm E -G bakalan ono sing ngopeni.. Am diwiridi Bismillah.. D G Em Am sesok aku bakal luwih bungah.. D (G) sesok aku bakal luwih bungah.. Outro : G Em Am D -G


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Bravesboy mudah, kunci gitar Bravesboy, chord lagu BRAVESBOY - Kudu Mampu (OST. Kudu Mampu Movie) Dasar , chord dasar BRAVESBOY - Kudu Mampu (OST. Kudu Mampu Movie) Dasar , chordtela BRAVESBOY - Kudu Mampu (OST. Kudu Mampu Movie) Dasar , lirik lagu BRAVESBOY - Kudu Mampu (OST. Kudu Mampu Movie) Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Bravesboy di youtube: https://youtube.com/watch?v=mv-pEwe9iyI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Bravesboy

Chord Lagu Lainnya

×