Open Nav

Bollongopi - Koplak Ninggal Janji Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
                

Original chord dari ~ C Intro : F G Em A Dm G.. C G/B Am aku kowe podo tresnane.. Dm A G -F dewe janji bareng selawase.. Em A nanging saiki aku kudu lungo.. Dm G mergo lungo ku yo golek arto.. C G/B Am tolong kowe jogo tresnoku.. Dm A G tolong kowe ojo ninggal aku.. Em E A pamitku iki meh golek kerjo.. Dm G mergo aku wong seng ora duwe bondo.. Reff : F G Em ning terminal koplak iki.. Am Dm kowe mblenjani janji.. G C mbiyen janji ngomong jogo ati.. F G Em nanging malah ngecewakke.. A Dm kowe lungo ro liyane.. G (F) aku mung iso ngikhlasake.. Int. F Em Am Dm G -F Em A Dm G F Em aku isih ra percoyo.. Dm kowe tego gawe loro.. G ati iki sing tak jogo.. Reff : F G Em ning terminal koplak iki.. Am Dm kowe mblenjani janji.. G C mbiyen janji ngomong jogo ati.. F G Em nanging malah ngecewakke.. A Dm kowe lungo ro liyane.. G aku mung iso.. F G Em ning terminal koplak iki.. Am Dm kowe mblenjani janji.. G C mbiyen janji ngomong jogo ati.. F G Em nanging malah ngecewakke.. A Dm kowe lungo ro liyane.. G F Em Dm aku mung iso ngikhlasake.. huuu.. G C.. aku mung iso ngikhlasake.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : C D Bm E Am D.. G D/F# Em aku kowe podo tresnane.. Am E/G# D -C dewe janji bareng selawase.. Bm E nanging saiki aku kudu lungo.. Am D mergo lungo ku yo golek arto.. G D/F# Em tolong kowe jogo tresnoku.. Am E/G# D tolong kowe ojo ninggal aku.. Bm B E pamitku iki meh golek kerjo.. Am D mergo aku wong seng ora duwe bondo.. Reff : C D Bm ning terminal koplak iki.. Em Am kowe mblenjani janji.. D G mbiyen janji ngomong jogo ati.. C D Bm nanging malah ngecewakke.. E Am kowe lungo ro liyane.. D (C) aku mung iso ngikhlasake.. Int. C Bm Em Am D -C Bm E Am D C Bm aku isih ra percoyo Am kowe tego gawe loro D ati iki sing tak jogo.. Reff : C D Bm ning terminal koplak iki.. Em Am kowe mblenjani janji.. D G mbiyen janji ngomong jogo ati.. C D Bm nanging malah ngecewakke.. E Am kowe lungo ro liyane.. D aku mung iso.. C D Bm ning terminal koplak iki.. Em Am kowe mblenjani janji.. D G mbiyen janji ngomong jogo ati.. C D Bm nanging malah ngecewakke.. E Am kowe lungo ro liyane.. D C Bm Am aku mung iso ngikhlasake.. huuu.. D G.. aku mung iso ngikhlasake..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Bollongopi mudah, kunci gitar Bollongopi, chord lagu Bollongopi - Koplak Ninggal Janji Dasar , chord dasar Bollongopi - Koplak Ninggal Janji Dasar , chordtela Bollongopi - Koplak Ninggal Janji Dasar , lirik lagu Bollongopi - Koplak Ninggal Janji Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Bollongopi di youtube: https://youtube.com/watch?v=okMJEFGzUF8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Bollongopi

Chord Lagu Lainnya

×